roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ezanın remixini yaptığı için vurulmuş adam. Yazık oldu, güzel şarkıları vardı. Allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun. "DiCey Akman EmSi Serkan Badıboy Cüce... Dinlee sana sesleniyorum seni bir daha görmek istemiyorum senin yolunu sen çoktan kapattın." diye giden mükemmel bir şarkının sahibiydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 shaggy feat dj akman şeklinde ölmüşler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 sen mi öldürdün aga haber hiçbiyerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Var var ben gördüm cidden.. Ama adamın resmi sitesinde yok böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 shaggy gene hortlar pis bişey o adam ama akman yetemez bence elin arapçocuuna uyarsa böyle olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ezanın remixi güzel fikir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Stifler said: sen mi öldürdün aga haber hiçbiyerde yok sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ezanın remixi hos bisey değil de öldürmek nasıl bi cesarettir? simdi müslüman mı oldun yani adam öldürünce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Nasıl kıydılar bu adama elleri kırılasıcalar aah aah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=9221521 Hmm... Harbi şegi modeli, adam 2006'dan beri ölüyo. Druidler combat res çakıyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 toggie said: ezanın remixi hos bisey değil de öldürmek nasıl bi cesarettir? simdi müslüman mı oldun yani adam öldürünce? TEKBİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Masquerade said: toggie said: ezanın remixi hos bisey değil de öldürmek nasıl bi cesarettir? simdi müslüman mı oldun yani adam öldürünce? TEKBİR ay allahi ikber hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 irem vardı bide hayalet sevgilici o da ölmüştü sonra klip çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Evet abi şegi gibi bir efsane bu adam da. 2006 dan öncesini de hatırlıyorum ben, ekşiye de yazmışlar bak hatta. Böyle bi geyik var işte. Ben öldürmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ...mermi ve yüksekten düşüş öldürdü. anlayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ezanın remiksi deyince aklıma bu şarkı geldi ne güzel şarkı lan http://www.youtube.com/watch?v=5zcXNwZw0uY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ezan dendi mi aklıma Wykked Wytch gelir, amerika temelli baya kötü bir black metal grubu. Brutal vokal ezan okuyarak giriyordu bir şarkıda falan. Ki kötü bir fikir onu söyleyeyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Masquerade said: shaggy feat dj akman şeklinde ölmüşler sanırım. bunu yazmaya girdiydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Usturama Jileti Takarım.Gövdeme Derin FaçaLar Atarım İstersen KraL Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 TORPAHLARDA CURUSUN IMANSIS........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Griswold said: Ezan dendi mi aklıma Wykked Wytch gelir, amerika temelli baya kötü bir black metal grubu. Brutal vokal ezan okuyarak giriyordu bir şarkıda falan. Ki kötü bir fikir onu söyleyeyim de. bi şarkılarını dinledim youtubedan kötüymüş gerçekten de şaka değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 amerika mı ankara mı arattım nefret diye bir şarkıda ULLUUUH UKBĞĞĞ diye bişeyler geveliyordu, o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 dj akman öldi mi ıssız acun kaldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ezan dediğinin öyle aşırı kutsal bi şeyi yok ki abi. Namaza çağırıyorsun işte. İstersen rap müzikle çağır istersen rakınrolla. İmam falan olmadığım için net bi yanıt veremiiciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar