Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beklenen mega bira anketi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mariachi günü vardı bi yerde bi kere o zaman iki tane içmiştim ama sarhoştum içtiğimde güzel gelmişti ayık kafa belki beğenmem bilmiyorum fena diildi sanki :D
Mesaj tarihi:
efes de tuborg da bira diil. direk içmem, iğrençler.

stella artois en iyidir. sora corona gelir.

ha belçikada içtiğim random biralar hepsini döver tabii, ama isimlerini hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
abi bu şair geyiği ne. kızarkadaş hakkında yazı yazılır, "kızarkadaşı olduğunu belirtmiş", yurtdışı hakkında bişi yazılır "yurtdışında gittiğini belirtmiş"

25 yaşında evden dışarı adım atmamış bakirmisiniz anlamadım nedir bu kıskançlık. hayatı olmayanla diil olanla dalga geçiliyor dfgs
Mesaj tarihi:
Birayla sarhos olmak kavrami da iyiymis. Gidin kermit'in dedigi gibi votka raki icin. Ne biliyim daha zibilyon tane icki var. Is zevk isiyse, olay sarhos olmaktan cok uzaktir. Tadi guzel bira icince, alkol aldigini farketmiyosan, bu ne birayi gay yapar ne de senin alkol almadigini gosterir. Alkol orani sabit kaldigi surece, hosuna giden sey zaten iyi biradir.
Urquel > herhangi bi belcika birasi
Mesaj tarihi:
Jadelith said:
abi bu şair geyiği ne. kızarkadaş hakkında yazı yazılır, "kızarkadaşı olduğunu belirtmiş", yurtdışı hakkında bişi yazılır "yurtdışında gittiğini belirtmiş"

25 yaşında evden dışarı adım atmamış bakirmisiniz anlamadım nedir bu kıskançlık. hayatı olmayanla diil olanla dalga geçiliyor dfgs

şair burda bakir olmadığını belirmtiş
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Efes hadi neyse de Tuborg'un yanında Carlsberg'e gay birası diyen adamın topiğine girdiğim için kendimden utanıyorum. İki bira kültürü bilin de konuşun.

bira bu kapağın altında.
Mesaj tarihi:
Jadelith said:

Duygularıma tercüman olduğun için teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:

carlsberg ve miller ın tadı gerçekten güzel bence. GAy birası mirası falan da değil ulan.

Ama efes mi tuborg mu diye sorarsan efes derim. Normalde de efes içerim.
birayla sarhoş olmaya gelince bence hantallık. O kadar iç iç iç iç iç iç iç iç gaz yapsın yapsın yapsın çişin gelsin gelsin gelsin anca kafa ol.

Ama şuda var aa

en iyi bira ucuz bira

Mesaj tarihi:
Bone said:
carlsberg ve miller'in gay birası olduğu tespitine katılıyorum.
efes seçiyorum.

Carlsberg ve Miller'ı aynı kefeye koyan zihniyetle tartışmaya girmediğimi belirtmek için yazıyorum bunu.
Mesaj tarihi:
fede said:
abi tuborg green niye hiç denmemiş. gayet güzel bira. tuborg fıçı da çok güzel.

+1 efes alrım efes içerim,barda orda burda tuborg aramam özellkle ama tuborg efesten çok daha oturaklı tadı olan bi bira,efes dayamş asidi ayar edii bzn gak guk
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Jadelith said:

Duygularıma tercüman olduğun için teşekkür ederim.

şair burada tercüman okuduğunu belirtmiştir ?
Mesaj tarihi:

işte bu abi 1 LİTRE SKOL, bildiin ölücü birası kdaspakdspkasd

ha şöylede bişi var tabi kırmızı tuborg miker bayıltır, efes tokatlar ayıltır. bu da bi gerçek.

• Yeni Oluştur...