PATA Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ruffles ile iyi gitmeyen bira mı varmış(:P)
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 mariachi günü vardı bi yerde bi kere o zaman iki tane içmiştim ama sarhoştum içtiğimde güzel gelmişti ayık kafa belki beğenmem bilmiyorum fena diildi sanki :D
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 efes de tuborg da bira diil. direk içmem, iğrençler. stella artois en iyidir. sora corona gelir. ha belçikada içtiğim random biralar hepsini döver tabii, ama isimlerini hatırlamıyorum.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 şair burada belçikaya gittigini belirtmiştir
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 abi bu şair geyiği ne. kızarkadaş hakkında yazı yazılır, "kızarkadaşı olduğunu belirtmiş", yurtdışı hakkında bişi yazılır "yurtdışında gittiğini belirtmiş" 25 yaşında evden dışarı adım atmamış bakirmisiniz anlamadım nedir bu kıskançlık. hayatı olmayanla diil olanla dalga geçiliyor dfgs
riglous Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Birayla sarhos olmak kavrami da iyiymis. Gidin kermit'in dedigi gibi votka raki icin. Ne biliyim daha zibilyon tane icki var. Is zevk isiyse, olay sarhos olmaktan cok uzaktir. Tadi guzel bira icince, alkol aldigini farketmiyosan, bu ne birayi gay yapar ne de senin alkol almadigini gosterir. Alkol orani sabit kaldigi surece, hosuna giden sey zaten iyi biradir. Urquel > herhangi bi belcika birasi
irenikus Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Jadelith said: abi bu şair geyiği ne. kızarkadaş hakkında yazı yazılır, "kızarkadaşı olduğunu belirtmiş", yurtdışı hakkında bişi yazılır "yurtdışında gittiğini belirtmiş" 25 yaşında evden dışarı adım atmamış bakirmisiniz anlamadım nedir bu kıskançlık. hayatı olmayanla diil olanla dalga geçiliyor dfgs şair burda bakir olmadığını belirmtiş
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 foster's dan daha beter bira içmedim diyerek farklı bir yere çekmek istedim konuyu. ama efes tuborgun ağzını burnunu kırar.
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 carlsberg ve miller'in gay birası olduğu tespitine katılıyorum. efes seçiyorum.
reddiye Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Xaenin said: Efes hadi neyse de Tuborg'un yanında Carlsberg'e gay birası diyen adamın topiğine girdiğim için kendimden utanıyorum. İki bira kültürü bilin de konuşun. bira bu kapağın altında.
alperozg Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 +1 Efes tuborg kötü, tuborg vole ondan da kötü..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ne yalan söyleyeyim.. beck's, heineken içtiken sonra eve alıyorsam bunları tercih ediyorum param yoksa anca efes alıyorum bildiğin gay birası içiyorum..
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Jadelith said: abi bu şair geyiği ne. kızarkadaş hakkında yazı yazılır, "kızarkadaşı olduğunu belirtmiş", yurtdışı hakkında bişi yazılır "yurtdışında gittiğini belirtmiş" 25 yaşında evden dışarı adım atmamış bakirmisiniz anlamadım nedir bu kıskançlık. hayatı olmayanla diil olanla dalga geçiliyor dfgs Duygularıma tercüman olduğun için teşekkür ederim.
unac Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 carlsberg ve miller ın tadı gerçekten güzel bence. GAy birası mirası falan da değil ulan. Ama efes mi tuborg mu diye sorarsan efes derim. Normalde de efes içerim. birayla sarhoş olmaya gelince bence hantallık. O kadar iç iç iç iç iç iç iç iç gaz yapsın yapsın yapsın çişin gelsin gelsin gelsin anca kafa ol. Ama şuda var aa en iyi bira ucuz bira
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 valla alkolden filan cok anlamam, birayi da oyle pek sevmem ama yuengling'in manevi degeri var.
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bone said: carlsberg ve miller'in gay birası olduğu tespitine katılıyorum. efes seçiyorum. Carlsberg ve Miller'ı aynı kefeye koyan zihniyetle tartışmaya girmediğimi belirtmek için yazıyorum bunu.
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 abi tuborg green niye hiç denmemiş. gayet güzel bira. tuborg fıçı da çok güzel.
Seperate Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fede said: abi tuborg green niye hiç denmemiş. gayet güzel bira. tuborg fıçı da çok güzel. +1 efes alrım efes içerim,barda orda burda tuborg aramam özellkle ama tuborg efesten çok daha oturaklı tadı olan bi bira,efes dayamş asidi ayar edii bzn gak guk
Slat Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ottakringer saka gibi bir bira. Meyvesuyu gibi.
shapshal Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Xaenin said: Jadelith said: abi bu şair geyiği ne. kızarkadaş hakkında yazı yazılır, "kızarkadaşı olduğunu belirtmiş", yurtdışı hakkında bişi yazılır "yurtdışında gittiğini belirtmiş" 25 yaşında evden dışarı adım atmamış bakirmisiniz anlamadım nedir bu kıskançlık. hayatı olmayanla diil olanla dalga geçiliyor dfgs Duygularıma tercüman olduğun için teşekkür ederim. şair burada tercüman okuduğunu belirtmiştir ?
j0ker Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 işte bu abi 1 LİTRE SKOL, bildiin ölücü birası kdaspakdspkasd ha şöylede bişi var tabi kırmızı tuborg miker bayıltır, efes tokatlar ayıltır. bu da bi gerçek.
Öne çıkan mesajlar