fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 güzel okulum sene sonunda yurdu bitirecek. ne yapayım karar veremedim. size sorayım dedim. hem de yurt şöyle, ev böyle dersiniz, hikaye anlatırsınız, espiri yaparsınız, gülersiniz, post kasarsınız diye düşündüm. eğitimde kalmasını umuyorum çünkü kritik bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yurtta 1.5 2 ay kaldım beğenmedim çıktım bana göre değildi sigara yasak şu anda yurtta felan bide sevemedim çok insan var kavga gürültü çok oluyo ev rahat uzat bacaklarını hafta sonu maçını izle kafanı dinle manita getir felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ders calismana, ekonomik durumuna, yilina vs seyler etkiler illa. son yilinsa ev derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 2 yılım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 + hangi okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ev arkadaşın iyiyse ev de iyidir. Yurtta kurallar bazen abartılı oluyor.Bi de ''1 sene kalacagım'' gibisinden bir şey imzalatıyorlar bazı yurtlarda cinnet geçiriyorsun çıkmak istediğin zaman. Ev iyidir fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 özel yurt değil bu. okulun (TOBB) kendi yurdu. yeni yapılyor. gıcır gıcır. tek kişilik odalar. zaten kız meselesi pek yok bende. gece dışarı çıkma da ayda yılda bir. yani ben artıları eksiler koyunca yurt ağır basıyo biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Sen bilirsin abi o zaman. Odalar falan da 2-4 kişi arasıysa bütçene de pek uygunsa iyidir o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Tamamen yurduna bağlı bir olay. Yurt iyiyse gerçekten yurtta kalmak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Odalar tek kişilikse ev kadar olmasada baya rahat edebilirsin muhtemelen,ayrıca fatura felan olmadığında cüzdanıda zorlamaz.Yurt derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 bi de yeni yapılıyor diyorsun, töresi vs de olmaz. Bi de ne kadar kalacaksın ? direk 2 3 yılsa çık evine zaten 1 yıl yurtta kaldıktan sonra sıkılıp ev ev diye tutturabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 tek kişi ev > tek kişi yurt > çok kişi yurt > çok kişi ev derim ben aga. ama bir çok kritere göre değişiklik gösterir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Fortuna said: Odalar tek kişilikse ev kadar olmasada baya rahat edebilirsin muhtemelen,ayrıca fatura felan olmadığında cüzdanıda zorlamaz.Yurt derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Gerçi şimdi düşündüm,şu açıdan yurt sakat olabilir:Torrent ile falan uğraşıyorsan hem korsan vb. hemde bandwith açısından sıkıntılar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 torrent için eve mi çıkılır abi gffsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 fede said: zaten kız meselesi pek yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Fortuna said: Gerçi şimdi düşündüm,şu açıdan yurt sakat olabilir:Torrent ile falan uğraşıyorsan hem korsan vb. hemde bandwith açısından sıkıntılar olabilir. en çok düşündüğüm konu bu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 elesso said: fede said: zaten kız meselesi pek yok bende yalan mı söyliyim. yok arkadaş işte. ama erkek meselesi de yok yannış anlaşılma olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sonucunun ev olacağı belli bunun abi. bence ankete oy verenlerin önemli bir kısmı daha eve çıkmamış, fakat üniversiteye gelip eve çıkınca hergün değişik bi kızı eve atacağının hayalini kuran gençler ben de ev dedim, ama benim garip yaşama alışkanlıklarım olduğu için. geç yatmanın dışında genelde geceleri banyo yapar bişeyler falan yerim, yurtta bunu yapman çok zor. geç yatarsın belki ama herkes uyuduktan sonra hareket alanın çok kısıtlanır pek bilgisayar başından kalkamazsın. ev nispeten daha rahat olur diye. amma velakin ben düzenli adamım diyosan, yurdu sadece uyuma yeri olarak kullanacağım diyorsan daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 evet kendilerine umut sarıkayanın "eve çıkan adam ve arkadaşı" konseptli karikatürlerini ve yazılarını öneriyorum. ben okudum, özümsedim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 tespit anı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Bugün tuttum daha ben taze.Hatta önceki kiracı borç takmış sayaçları sökmüşler onunla uğraştık:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ben ev dedim de sonradan düşündüm fedeylede konuştum yurt iyi bence fede için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Kız atmayacaksan eve gerek yok. Zaten içki bazı yurtlarda serbest ki o de pek yok diyorsun. Tek kişilik, tuvaleti banyosu ayrı bir yurt bulursan bence idealdir senin için. Ama tuvalet banyo mutlaka ayrı olsun. MUTLAKA.Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yurttada kaldım evdede ev ortamı her zaman daha güzel. Bi kere üniversiteye gidiyorsan en azından 1 sene kendine ait bi evde yaşamanın tadına varmalısın. evi kafana göre dağıtmak sabahın 5lerinde atarlanıp evden çıkmak. Kızlarla alem arkadaşlarla hayvan gibi bağırmalar.Kafalar güzelken saat 5 te uzun eşşekler oynamalar. yaşamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar