Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurda mı çıkayım, eve devam mı?

fede

Öne çıkan mesajlar

güzel okulum sene sonunda yurdu bitirecek. ne yapayım karar veremedim. size sorayım dedim. hem de yurt şöyle, ev böyle dersiniz, hikaye anlatırsınız, espiri yaparsınız, gülersiniz, post kasarsınız diye düşündüm. eğitimde kalmasını umuyorum çünkü kritik bi konu.
Sosyal ağlarda paylaş

sonucunun ev olacağı belli bunun abi. bence ankete oy verenlerin önemli bir kısmı daha eve çıkmamış, fakat üniversiteye gelip eve çıkınca hergün değişik bi kızı eve atacağının hayalini kuran gençler

ben de ev dedim, ama benim garip yaşama alışkanlıklarım olduğu için. geç yatmanın dışında genelde geceleri banyo yapar bişeyler falan yerim, yurtta bunu yapman çok zor. geç yatarsın belki ama herkes uyuduktan sonra hareket alanın çok kısıtlanır pek bilgisayar başından kalkamazsın. ev nispeten daha rahat olur diye. amma velakin ben düzenli adamım diyosan, yurdu sadece uyuma yeri olarak kullanacağım diyorsan daha mantıklı
Sosyal ağlarda paylaş

yurttada kaldım evdede

ev ortamı her zaman daha güzel. Bi kere üniversiteye gidiyorsan en azından 1 sene kendine ait bi evde yaşamanın tadına varmalısın.
evi kafana göre dağıtmak sabahın 5lerinde atarlanıp evden çıkmak.
Kızlarla alem arkadaşlarla hayvan gibi bağırmalar.Kafalar güzelken saat 5 te uzun eşşekler oynamalar.

yaşamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...