Fly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 abi hiit sıkıcı gelemez, ölsem de kurtulsam diyorsun yorulmaktan Fly said: proteini güne bölünce heba olması gibi bir durum yok mu... demişim, 2 hafta arkadaşım normal yedi ben de gün içine dağıttım öyle bir deney yaptık, eşeklik etmişim 3 ay spor çıkışı yumularak. ilk başladığım dönemdeki artışlar seviyesinde görüyorum neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 @Maedhros, Vücut geliştirme yapmak yerine yüzme veya su topu yap o zaman. Yani en çok istediğin spor ne ise ona yönel. Ama ikisini beraber ciddi olarak uzun süre devam ettiremezsin. Ağırlık antrenmanları zaten sert geçer, üstüne su sporları zaten çok kuvvet gerektiriyor ve yorucu. Ondan çok zor yani. Düşünsene önceki gün göğüs idmanın var. Destekli falan abanıyorsun hiç basmadığın kiloların altına giriyorsun. İdman sonunda kamyon çarpmış gibisin. 12 saat bile dinlenemeden ertesi gün hop su topu antrenmanı. Bitersin yahu. Dersenki ben su topu veya yüzme yapıcam yanında hafif hafif fitness yaparım. Sen bilirsin tabi. Ama kendini zorlayacaksan işin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Fly said: abi hiit sıkıcı gelemez, ölsem de kurtulsam diyorsun yorulmaktan Vallahi öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 3 fitness 1 yuzme 3 dinlenme yapicam ben galiba ama su bone takma isi cok zorluyo beni ya bele kadar sac var acaipte gur zaten bone takma ozurluyum o kadar saci nasil sigdircam o igrenc islakken saca yapisan boneye hic bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Kürek+ ağırlık arada hobimsi sakin yüzme yapabilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 topuz yapıp takardım ben uzunken, böyle alien gibi oluyor gerçi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bayan patilerden taktik ve tavsiye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 @perfectionist abi önce pirinci bekletmen gerekiyor kız arkadaşının dediği gibi, o safhadan sonrası benim anlattığım gibi. ben o kısmını biliyosundur diye geçmiştim :) aynen orda söylediğin gibi bekleticeksin önce, ardından makarna yapar gibi yapıcaksın, hani dedim ya 10dk bekliyceksin diye en sonunda, işte o sırada da üstüne kağıt havlu örtüp, kapağını kapatıcaksın. demlenme diyolar ona :) pilavı demliyceksin yani. zaten zamanla ne kadar su koyman gerektiğini anlarsın, tam çektirmek için, onun bi ölçüsü var, işte 1 bardak pirince 1.5 bardak su o da. bu şekilde yaparsan tam lapa lapa bi pilav yaparsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 şu topicte yazılanları okuyup birbirinizle yardımlaşma ve dayanışmalarınız beni mutlu etti. gözümden 1 damla yaş süzülmedi değil. o yüzden bende biraz kilo aldıktan sonra spora balıycam inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Tamamdır Kemarlos. Deniyorum birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karluk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Kilo almadan başla Kermit, sporla kilo al, bence. Ayrıca yüzme de güçlendiren bir spordur, tek başına yüzme aşırı güçlendirmez ama azımsanmayacak bir güçlendirici etkisi var düzenli yüzmenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Karluk said: Kilo almadan başla Kermit, sporla kilo al, bence. Aynen. Spor yapmadan kilo almaya çalışmanın pek bir anlamı yok. Kasları yeterince kullanmadan kilo alırsan yağ olarak depolanacak o aldığın kilolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Yaptım valla pilavı. Yanına da sarımsaklı naneli yoğurt ekledim. Birde salçalı kekikli ton balığı koydum. 3ü süper oldu. Tavsiye ederim. Besleyici bi öğün oldu. Akşama tavuklusunu deniycem. Pilava inancım sonsuz bundan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Hahah peki lezzetli mi lapa pilav? baharatlara ve yoğurda inancım sonsuz benim de, onlarla herşey mümkün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yogurt(tu) her gun 650 gr kutuyu goturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 @throine, Vallahi bende hergün 500gr'lık kutuyu götürüyorum nerdeyse. Hiç bıkmadım şuana kadar. Doğru baharat kombinasyonu ve yoğurt her yemeği yenebilir yapıyor. @Kemarlos, Öyle muhteşem bi tadı yok ama gidiyor yani. Makarnadan iyidir her türlü. Birazdan dolaptan çıkarıp tüketicem bakalım bekleyince makarna kadar çekilmez oluyor mu görelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Yahu kaç sayfadır yemek tartısıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 E haftanın ortalama 6-7 saati sporda geçiyor. Geri kalanı hep yemek. Ne konuşalım ki? :) Programı veriyorsun birisine çalışıyor, yeme kısmının sonu yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Kemarlos said: Hahah peki lezzetli mi lapa pilav? o pilavı tek başına yedim bir süre ve hayat enerjim azaldı resmen eheheh makarnacıyım ben ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bulgur rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 15 gun lapa + tavuk gogsu yedim. kız arkadasımla bile aram bozuldu lan. asabi bi adam oldum cıktım. bıraktım simdi fastfood gene sdfgsd neyse gene moda giricem bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 İşin yeme tarafında sorun yok benim için, zevkle yiyorum genelde öğünleri; ama sosyal kısımda sorun çıkıyor bazen. Dışardaysam ızgara şeyleri tercih etmeye çalışıyorum çoğu zaman. Ama işte herzaman tutmuyor. Veya 3 saatte bir tıkınmam gerekiyor. Dışarda uzun kalınca sorun olabiliyor. Herzaman da yanımda taşıyamıyorum öğünleri. Biraz sosyal hayata darbe vurabiliyor özetle. İyi ayarlamak gerekiyor herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 roah lipo 6 blacke geri dondum hydroxycut fena etti beni. sanirim kullandigim diger kimyasallarla sorun olustu lipo daha sakin davraniyor bunyeye. nedir kullandiklarim simdi derseniz :) lipo 6 black animal pak gaspari superpump 250 (gym zamani) bsa n.o. xplode off gunlerde dietary supplement olarak kullanacagim bugun buldum gaspari SP 250 ancak no xplode da guzel aralarinda fazla fark yok gibi ancak gaspari onceligim. muscletech nitro tech hardcore whey protein , creatine vs karisimi bisii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 selam sorum var 3 ay body yaptım 2 ay önce bırakmıştım bıraktığım dönem aminoasite falan başlamıştım tam. neyse işte geri döndüm şimdi ne zaman başlayayım tekrardan aminoya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 aminoasit, protein tozu bunları her daim kullanabilirsin. Creatine - Tribulus tarzı ürünler öle ara verip kullanılıyor. O yüzden Protein tozu veya aminoya istediğin gibi başla. En kötü 1 hafta basic vücudu ısındırma programı yap sonra ana ağırlık programına geçince başla aminoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar