Cons Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 admin donu asfasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 emre haci naptin ya o don nedir oyle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ayri yetten 15 dakka cardio programin bittikten sonra 7-8 dakka kosu gerisi hizli yavas yurume yeterli olur o alt karni 3 ay icinde goturmen icin crunch+bank leg raises alt karin icin 2 gunde bir yaparsan max yaza kadar temiz olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karluk Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Valla 100. sayfanızı kutluyorsunuz, maşallah. Ama ben o kadar ilan yaptım gelin bizim foruma da işinize yarar diye, hiç bakmıyorsunuz. Böyle giderse ben bizim forumu buraya yönlendireceğim. Hepinize dargınım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Zegna said: gerizekali herif, biliyodum bunu yazıcagını 15 tane fenerbahce donu var bende. zuahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 karluk : guzel siteniz var tebrikler forumda sunu sormussun : Bu fotoğrafları yazı alanına nasıl otomatik sığdırıp sadece tıklanınca büyütülecek hâle getireceğiz ya..? Bilen varsa söylesin de öyle yapayım. http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=561803 buna benzer daha guncel addonlar ile yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karluk Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Teşekkürler Kanuni, bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve sağolsunlar her geçen gün de kitle büyüyor. O sorunu şimdilik phpBB ayarlarından hallettim, eklenen resimlere önizleme yaptırıyorum. Ama resim çekildiği zaman küçültmeyecek sanırım, birazdan denerim. Onun içinde add-onlar falan varmış ama ben hiçbi şey anlamadım onlardan :S Uğraşıyorum zaman buldukça. Böyle güzel forumlardan da feyz alıyorum yani, temiz ve nitelikli bir yer olsun istiyorum. Spor adına temiz bir site, forum olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Cons said: adam 4 aydır donunu değiştirmemiş ya. asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 spor sonrası protein olsun diye kfc'den bol bol tavuk yardırıyorum, kızartma olması negatif etkiler mi gelişmeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 orda patates kızartırlar gibi kızartıyolar tavukları yağın içinde bide un ve baharat var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Laorx said: spor sonrası protein olsun diye kfc'den bol bol tavuk yardırıyorum, kızartma olması negatif etkiler mi gelişmeyi? ahuaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karluk Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 proteini güne bölünce heba olması gibi bir durum yok mu (veya en azından 2 gündür çalışma yapılmadıysa) ? (veya gün boyu eşit dağıtmayla antrenman sonrası yüklenmeyi birinci elden karşılaştırmış olan var mı diye sorayım) kazeini de sütle karıştırıyordum, suyla içerken de afakanlar basıyor, sütün uykuda negatif etkisiyle ilgili bir makale var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Fly o tip konuşmalar var ama sen inanma onlara. Sütün uyurken negatif etkisi falan olmaz. Doğanın çözümleri her zaman milyonlarca yıllık seleksiyondan geçip gelmiştir. Süt'ün bi negatif yanı olsaydı, bunca yılda genetik olarak değişikliğe uğrardı. İçin abi süt candır ya. Ben her gece yatmadan hem casein olduğu için hem de sevdiğim için yarım litre kesmezse daha bile çok içiyorum. Gün içinde 2litreye yakın süt tüketiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Maedhros said: Bu arada benim geçmişte bahsettiğim şişkinliklerin bir kısmı geçti fakat yenileri eklendi yarın doktora gidiyorum kesin.Antrenöre sordum 2 tane vardı biri hiç anlamam doktora git ne desem yalan dedi diğeri koldakine bakıp kılcal damarı çatlatmışsın sandım fakat bacakta falanda var alerjik gibi duruyor dedi.Protein tozuna alerjim olmasından korkuyorum dsfds Ne tip bir doktor bakar ki bu duruma.Neyse yarın bilgilendiririm neymiş derdim. Durumlar kötü.Gösterdim kızarıklıkları sertlikleri falan baktı şöle sonra ilaç kullanıyor musun? dedi Yok fakat spora gidiyorum 2 ay önce protein tozu kullanmaya başladım onun etkilemiş olma ihtimali var dedim.Sertliklerden dolayı bi ilaç yazdı 10 gün için.Protein tozunu kullanma 10 gün sonra yine kullan yine oluşursa çöpe at tozu dedi :( Şimdi bana alternatif yollar lazım kana çabuk karışan doğal çözüm ne yapabilirim spor sonrası ve sabahları.Tam bi işi tam yapmaya başlamıştım patlıyo bu da sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Sütle ilgili bir iki makale vardı. Bulursam eklerim. Buarada proteinin çalışılmayan günlerde heba olması gibi bir durum yok. Aksine daha da faydalıdır. Vücut dinlenirken geliştiği için karbonhidrat ve protein açısından iyi bir şekilde beslenmeye asıl bu zamanda ihtiyacı var. O yüzden diyetinizi de, supplement'lerinizi de off günlerde de aynen devam ettirirseniz uzun vadede daha iyi geliştiğinizi sizde çok rahat fark edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Ben geçen hafta çarşamba idman yaptım enson. Bi hastalandım perşembeden beri iyileşemedim daha. Tüm kışı hastalanmadan atlatıp havalar güzelleşince hasta olan adam oldum. Eridiğimi hissediyorum dostlar.. :D Hastayken insan protein tozu falan içmek istemiyo zaten. Sabahları aldım sadece bu hastalık döneminde. 1 hafta ağrı çekicem şimdi alışana kadar :S O da gidebilirsem adam gibi hastalıktan çıkıyorum bu sefer vizelerim başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Perfectionist said: Vücut dinlenirken geliştiği için karbonhidrat ve protein açısından iyi bir şekilde beslenmeye asıl bu zamanda ihtiyacı var. O yüzden diyetinizi de, supplement'lerinizi de off günlerde de aynen devam ettirirseniz uzun vadede daha iyi geliştiğinizi sizde çok rahat fark edersiniz. saçma bir soru o zaman :p , ızgara tavuk bekledikçe proteinini kaybediyor mu ? (akşam pişirdiğimi ertesi gün içinde tüketeceğimi varsayarsak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 zegna superpump dan sonra sanirim hafif bir uyusukluk ve gucsuzluk basladi normalmidir bu. gym de bir anda enerjimi patlatarak gun sonrasi musmula gibi kalmama sebep oluyor olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 evet gfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Laorx said: spor sonrası protein olsun diye kfc'den bol bol tavuk yardırıyorum, kızartma olması negatif etkiler mi gelişmeyi? Evet fazladan fazladan yağda alıyorsun üstelik doymuş yağ. Kolestrloün tavan yapar, kanser vs. de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Eheh ecstasy alıp gitsen nolur acaba merak ettim şimdi sdf. Fly, yok abi öyle bir şey. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Ben günde 280gr tavuk yiyorum. KFC'den yemene gerek yok. kuşbaşı göğüs al az zeytin yağı ile kavur,baharatla ye işte ne gidip yağlı şeyler yiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kapta tavuk götürdüğüme değecek mi bakayım madem bu gecelik son bir sorum olacak, arkadaşımla birlikte yağ yakmamız gerekiyor daha iyi ne yapılabilir diye 3 saattir geziniyorum,şunu buldum (bodybuilding.com'dan). kabaca 5.5 gün yüksek yağ 1.5 gün yüksek karbonhidrat döngüsü, yüksek yağlı diyetleri biliyordum da korkudan pek yapmamıştım, bu linkteki yalan mı gözüküyor yoksa mantıklı mı, denenebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar