Legenden Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Weetabix'i sevdim. Bar şeklinde yapmışlar, süte atıp mix veya normal ye kral olmuş tadıda kral. Türkiye'de her yerde yok ama var getiriyorlarmış. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2YpOw8o34BM Reklam filmi epic çıktı iyimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mord Fustang - A New World Salonda gider bu müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 1 aydır yedikce yiyiyorum hyper mass 3000 1 buyuk kutusu falan bitmek uzere 1.70-59 kiloydum 1 kilo almisim sadece =) ama toparladim biraz vucudu, omuz kanat, kol, sırt (bacak dışında) baya beslenmeyi bilmiyorum sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 geçen sene temmuz'dan beri gitmiyorum salona, bu ay sonu yeniden yeşil sahalara çıkıcam. geçenlerde nike'da ağırlıklı bileklik gördüm, ince bileği geliştirmek için alınabilir mi bu? ne diyosunuz ürün şu http://www.sportsunlimitedinc.com/nike-wrist-weights-2-lb.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Laorx said: geçen sene temmuz'dan beri gitmiyorum salona, bu ay sonu yeniden yeşil sahalara çıkıcam. geçenlerde nike'da ağırlıklı bileklik gördüm, ince bileği geliştirmek için alınabilir mi bu? ne diyosunuz ürün şu http://www.sportsunlimitedinc.com/nike-wrist-weights-2-lb.html alma tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Goering said: 1 aydır yedikce yiyiyorum hyper mass 3000 1 buyuk kutusu falan bitmek uzere 1.70-59 kiloydum 1 kilo almisim sadece =) ama toparladim biraz vucudu, omuz kanat, kol, sırt (bacak dışında) baya beslenmeyi bilmiyorum sanırım.. ne yiyorsun, ne istiyorsun ? tozu ne zamanlar kullanıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Sakatlığımdan ötürü deli cardio'ya gireceğim fizik tedavi bitene kadar. Ne yapayım dersiniz? Gider 1 saat falan koşar dönerim gibime geliyor, havalar da düzeldi bisikletler de çıkarsa ortaya çok temiz olur. Önerilere açığım ama, hatta bikini formunun da üstüne çıkmak için hydroxycut'a girmeyi düşünüyorum 3 hafta kadar. Alalım fikirleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 said: On May 1, 2009, the U.S. Food and Drug Administration (FDA) issued a warning after some Hydroxycut products were linked to liver damage, rhabdomyolysis, and at least one death. The manufacturer then agreed to recall the products.[3] Shortly after the recall, Hydroxycut was "reformulated" with reportedly some different ingredients and placed back for sale İstatistik olma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 cellucor super hd kullanıyorum çok memnunum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Araştırayım onu. O kadar da ihtiyacım yok yakıcıya ama çok canımı sıktı sakatlık olayı, en azından %9'a falan çekmeye oynayacağım yağ oranını en kısa zamanda. Sırf sinirimden yani başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Cellucor HD'de Pausinystalia Yohimbe Extract var, dikkatli kullanmak gerek :) ama Cellucor markasını severim, kendi preworkoutum cellucor marka çok iyidir. Higher doses of oral yohimbine may create numerous side effects, such as rapid heart rate, high blood pressure, overstimulation, insomnia and/or sleeplessness. Some effects in rare cases were panic attacks, hallucinations, headaches, dizziness, and skin flushing. More serious adverse effects may include seizures and renal failure. Yohimbine should not be consumed by anyone with liver, kidney, heart disease, or a psychological disorder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 NeoStyle said: salı, perşembe, cumartesi gidiyorum yulaf ezmesi yiyen var mı? ben şundan aldım baya lezzetli B)- nerde satılıyor bu? eti litalifi cok zor yiyorum ya kusmamak icin zor tutuyorum kendimi. bunu denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Her termojenikte bir bokluk var ya ben vazgeçtim hiç gerek yok. Şişman falan olsam o risk alınır da taş gibi çocuğum yani çok afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 sende stimulantsiz bisi al ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Zegna said: nerde satılıyor bu? eti litalifi cok zor yiyorum ya kusmamak icin zor tutuyorum kendimi. bunu denicem. Herhangi bi markette bulabilirsin, migros vb bi yerde illaki vardır, bir de kuru meyveli olanı var o da baya güzel protein mineral vb oranı yeterli sanırım, gayet güzel enerji verdiğini de söyleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Xaenin said: Araştırayım onu. O kadar da ihtiyacım yok yakıcıya ama çok canımı sıktı sakatlık olayı, en azından %9'a falan çekmeye oynayacağım yağ oranını en kısa zamanda. Sırf sinirimden yani başka bişey değil. sakatlık nerende? yağ yakmaya çok yüklenince, güç çalışmıyorsan biricik kaslarına elveda diyebilirsin. sakatlandığın yere bağlı olarak güç çalışamıycaksın belki, bi yolunu bulup çalışmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 onun sakatligi beyinsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 tiLi said: Xaenin said: Araştırayım onu. O kadar da ihtiyacım yok yakıcıya ama çok canımı sıktı sakatlık olayı, en azından %9'a falan çekmeye oynayacağım yağ oranını en kısa zamanda. Sırf sinirimden yani başka bişey değil. sakatlık nerende? yağ yakmaya çok yüklenince, güç çalışmıyorsan biricik kaslarına elveda diyebilirsin. sakatlandığın yere bağlı olarak güç çalışamıycaksın belki, bi yolunu bulup çalışmalısın Sağ kol biseps yırtığı üstüne bir de küçük boyun fıtığı, üst vücut iptal yani tamamen, bacak ve karın girebiliyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 sporu bırakınca sönüyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 hep tozların şişirmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Bence yağ yakma o zaman bu dönemde. Zamanı en iyi yağ yakarak değerlendiririm diye düşünüyosun belki ama kaslar nolcak? Ne kadar kas var onu da bilmiyorum tabi. Kaybetcek çok bir şey yoksa, üzerine çalışılmış, yağ yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 barnacle said: hep tozların şişirmesi -toz kullanınca şişiyomuş sonra bırakınca sönüyomuş. balon gibi şişiyor. yaşlanınca da sarkar ayrıca toz kullanınca vücut farklı bir protein sentezleme yöntemi falan mı geliştiriyo arkadaş? bi de şu vardı -yağları kasa çevircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 o tozlar kimyasal doğal değil zaten. bi haftaya sönersiniz vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 espri heralde dedikleriniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ben yaglari kasa cevirdim, kemikleride yaga... garip oldu tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar