Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 fransız mutfağından mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Çak 1 litre kefiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Wispy said: Muzlu süt falan düşündüm ama bir yerden duymuştum yatmadan önce süt kas büyümesini yavaşlatıyor muymuş neymiş. İnanma abi her okuduğun şeye. Öyle olsa danalar bir ton olmazdı. İç sütünü yat işte. İnanmıyorsan GOMAD + Squat diye arat, oku, inan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Eyvallah. Patlatıyorum sağlam 1 bardak mzlu sütümü ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bi bardak sikko muzlu sütle kas olmaz. en önemli öğünde bu kadar yetersiz ve besin değeri az bi öğün olmamalı. benim gece kombomu yap: 3 haşlanmış yumurta + 500 ml süt + (opsiyonel) biraz peynir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 gece kombosuna LOR ekleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 BARZO said: bi bardak sikko muzlu sütle kas olmaz. en önemli öğünde bu kadar yetersiz ve besin değeri az bi öğün olmamalı. benim gece kombomu yap: 3 haşlanmış yumurta + 500 ml süt + (opsiyonel) biraz peynir nick post uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 BARZO said: 3 haşlanmış yumurta + 500 ml süt + (opsiyonel) biraz peynir sutu azcik azaltip icine 10-15gr whey atinca, bulking donemi sabah kahvaltim bu benim. ossuruklarda adam oldurecek kadar tehlike yaratiyorum ama gayet yararli oluyor. 10 gundur idman yapamadim sinavlardan, bugun tekrar baslicam. barlari tutmayi ozledim ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Frantic said: BARZO said: 3 haşlanmış yumurta + 500 ml süt + (opsiyonel) biraz peynir sutu azcik azaltip icine 10-15gr whey atinca, bulking donemi sabah kahvaltim bu benim. ossuruklarda adam oldurecek kadar tehlike yaratiyorum ama gayet yararli oluyor. 10 gundur idman yapamadim sinavlardan, bugun tekrar baslicam. barlari tutmayi ozledim ulen bulking diil de cutting dönemi olsa anlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 süt büyüme hormonunu engelliyomuş belli bi yaştan sonra diye bi geyik dönüyo, 2 arkadaş söyledi sporla alakası olmayan öyle bi makale okuduk diye. biri fransızca diğeri inglizce 2 makale. kemikçim 6 sene önce bırak artık sütü demişti YOKSA DOĞRU MU (:( üstte bahsedilmiş zaten oqqe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Büyüme hormonu kan şekeri çok uçuksa iyi salgılanamaz kaliteli uyunmazsa iyi salgılanamaz. Sütle filan çokda alakası yok. http://tibbiye.blogcu.com/buyume-hormonu-ve-insulin/4248540 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Sut konusunda vg ye ilk basladigim zamanlarda bende cekimserdim ama sonra hepsinin sacma soylentiler oldugunu tecrube ettim. Benim tavsiyem gece ogununde once yorsan yagsiz lor sonra sutas light beyaz peynir de iyidir. 700gr lik olandan alip 7ye boluyorum. Yatarken yada kahvaltida 1 porsiyon atiyorum. 100gr da 25gr protein var. 500ml sut ile kombine edince yaklasik 40gr kazein almis oluyorsunuz. Tavsiye ederim oldukca pratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kış kış aklımı peynir ekmekle yedim cuta girdim. beyin bedava. 8e kadar adam akıllı beslenip ondan sonra yemiyorum. normalde bende yatmadan önce lor + süt patlatırdım. acaba etkisi olur mu yağ yakmaya kötü anlamda gece yemeye devam etsem lor süt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 lorun yag oranı baya dusuk, light sut icersen bence sorun olmaz diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 evet abi yağ oranı olarak nefis bi olayda lor işte 8den sonra yemek yememek ve gece lor yemek arasında çok bi fark var mı acaba yağsız bişey olduğu için. bilemedim bitürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Gece birazcık yağ ya da yağlı bir şeyler yemekte sakınca yok zaten. Basit karb, şeker vs yememek lazım sadece. Benim dün gece yaptığım gibi oturup 200 gramlık haribo bitirmeyin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 En güzeli kefir hem karb düşük hem yağ fazla hem protein yerinde alabileceğiniz en iyi kazein proteinden bile iyidir kefir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 BSN'nin protein tozu kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ben begenmedim. Myofusion en guzeli valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bende 3 kere sytnha kullandıktan sonra bi myofusion deniyim dedim lanet ettim abi. bsn syntha nefismiş ya. karışma sorunu yok. tat nefis suyla bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 myofusion kullanıp nasıl lanet ettin hayret. Kullanıpta memnun kalmayan ilk defa görüyorum. Süt+myofusion banana dünyanın en güzel içecegidir yani o derece tatsal bir orgasm yasatiyo adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ben çikolat myofusion kullanıyorum belki karışmayan odur bilmiyorum. syntha vanilya çok iyi bana göre ister suyla ister sütle. neyse işte herkese göre farklı demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 tadını sormuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Iggy said: bende 3 kere sytnha kullandıktan sonra bi myofusion deniyim dedim lanet ettim abi. bsn syntha nefismiş ya. karışma sorunu yok. tat nefis suyla bile. Budur. Çilekli Syntha-6 denedikten sonra hiç bir shake kesmiyor. En az 10 değişik firma/tad denedim ama ııh. Bazıları ilk bir iki sefer iyi oluyor ama sonra yapay gelmeye başlıyor, sıkıyor falan. Çilekli Syntha-6 her seferinde süper. Sırf zevkine bile içiyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bende 3-5 denedim ama en guzeli syntha-6.. ozellikle tok tutuyor ve tadi enfes, kalorisi yuksek sabah kahvaltisi niyetine gotur dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar