Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi mirage gibi beslensem keske ya, iradesizin onde gideniyim. antremandan cıkıp 5 tane lahmacun yermi bi insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ahahaha, tek basina degilsin zegna, daha dun 2 tabak manti yedim sdfds antreman sonrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 sebzenin tadı niye güzel olmasın ya. sudan çıkardığın gibi yemek yerine hafif zeytinyağı kekik falan eklersin üstüne hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 sebze valla hic sevmiyorum hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Tadı çok iyi bence. Ama sebze sevenlere göre tabi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mirage Paleo dietin hayırlı olsun. Şu aralar nektar ve dağ çileği var onları yiyorum bende meyve olarak. Birde öğünleri oranlamak gerekirse en sağlam öğününüz öğlen olmalı. Rakam vermek gerekirse sabah ve akşam 2 yiceksek öğlen 4 yemeliyiz. Tamamen sindirim sistemimiz ile alakalı güneş ne kadar yoğunsa o kadar çok yiyebiliriz. Birde Mirage bence muz yeme. Şu an insülini dengelemeye çalışıyorsanda ara öğün olarak incir+günkurusu çok faydalıdır hem sindirim sistemine katkısı olur. Ara öğün gibi 1 avuç fındık 1 tanede kuruincir yersin 10 numara olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Helcaraxe said: Ahahaha, tek basina degilsin zegna, daha dun 2 tabak manti yedim sdfds antreman sonrasi İdmandan sonra yüksek karb almak lazım. Bas lahmacunu pideyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 183~ cm 60~ kiloydum 1 hafta öncesine kadar ilkelce antrenman yapmaya başladım evde de yüksek karbonhidratlı takviye tozu vardı ondan götürdüm. kilo almam lazım anlayacağınız adam gibi almak istiyorum 1 kilo civarı almışım 1 haftada ama nereye gitti bilmiyorum tabii protein tozu almam lazım karbonhidrat değil sanırım (gerçi protein de var karbonhidrata 1/5 oranında - nitrofull supermass dediğim şey) yemek diyeti yapmam çok zor onun yerine protein tozu karbonhidrat tozu vs. hatta markalarıyla önerirseniz nasıl bişi yapmam lazım ne çalışmam lazım yardımcı olan olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 DoruK said: 183~ cm 60~ kiloydum 1 hafta öncesine kadar.. Yemek diyeti zaten ole yapmana pek gerek yok, sadece gereksiz seker ve tuz alma, ekmek falan da bol bol yiyorsan biraz daha az yemeye calis onun disinda, protein tozu olarak Gaspari Myofusion guzeldir, karbonhidrat tozu yani var etrafta ama onun yerine hasla pirinci ye, kasik kasik en guzeli :D Antreman olarakta haftada 4 gun, klasik bodybuilding rutini isine yarar, simdi burdan direk program yazamadim saat gec ama eger gittigin yerde hoca falan varsa( spor salonuna gidiyorsan tabi ) o sana verir program eger evde yapicaksan, evde yapabilecegin p90x gibi programlar var. Yarin kalkinca daha detayli anlatirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 peki sağol, evde yapıyorum antrenman hava dışarı çıkmak için çok sıcak burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Valla evde yapmayi dusunuyorsun, yanilmiyorsam ole agirlik calisma veya duzenli spor yasantin yoksa, p90 veya p90x gibi programlari internetten cok kolay bulursun. Ihtiyacin olan tek sey 2 tane ayarlanabilir dumbell okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 45 dk koşu bandı 30 dk eliptic 30 dk bisiklet cardio programım var. bugün biraz zorlayayım kendimi dedim. koşu ve eliptic bitti, bisikletin daha başlarında falan HR 175 civarı (gerçi alet ne kadar doğru gösteriyor onuda bilmiyorum). inanılmaz bi mide bulantısı başladı. hani 3 pedal daha çevirsem çıkaracak gibi oldum. mecbur bıraktım. şimdi eve geldim. daha tam geçmedi bulantı. böyle zorlamalarda bu mide bulantısı normalmidir ya ? bu arada tok değildim, 1.5 saat falan olmuştu yemek yiyeli. 3 aydır falanda alışık bünye bu kadar zorlamasamda yukardaki cardio programına :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Yeni başlayanlarda bazen cardio makinelerinde mide bulantısı olabiliyor. Salonda bir iki defa denk geldim. Geçer büyük ihtimalle. Alıştıra alıştıra devam :) Edit : 3 aydır çalışıyorum demişsin. Bir iki kere daha denemeden birşey söylemek zor sanırım. Tek bir olaya göre yorum yapmak doğru olmaz. Devam ederse bir doktora danışmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 O mide bulantısının 2 nedeni oluyo ya tansiyonun çok düşmüştür, 1 2 şekerli bişey yersen toparlarsn yarım saate, yada çok terlediysen kulakları üşütünce baş dönmesi mide bulantısı fln yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 double post ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Helcaraxe said: Valla evde yapmayi dusunuyorsun, yanilmiyorsam ole agirlik calisma veya duzenli spor yasantin yoksa, p90 veya p90x gibi programlari internetten cok kolay bulursun. Ihtiyacin olan tek sey 2 tane ayarlanabilir dumbell okadar.p90 p90x veya spor salonu seçeneklerinden hangisi 4-5 aylık bir süreçte daha verimli olur?uzun zaman basketbol oynadım ama yüzmenin dışında bayadır aktif spor yapmıyorum.boy 186 kilo 74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Benim eski halime benziyorsan, bende uzun sure basketbol ve yuzme yapmistim agirlik calismasina baslamadan once, 197, 75 kiloydum. ha 4-5 ayda ki gelisim nekadar tatmin edici olur bilemem ama en iyi secenek spor salonu ve saglam bir antreman, beslenme programi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 tabii ki 4-5 aylık bi çalışmayla idealimdeki vücuda ulaşamam ama biyerden başlamak lazım.yılbaşından sonra düzenim değişebilir ondan kısa vadeli bi program şu an için daha uygun.tavsiyen için de teşekkürler.bayramdan sonra ben de başlicam sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ek olarak su an 2.02 103 kilo falanim dfgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 korumalık falan mı yapıyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 basketbol oynuyorum, ne korumaligi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ne bilim şunu okuyunca acaba bıraktı mı dedim bende uzun sure basketbol ve yuzme yapmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 agirlik calismasina baslamadan once iste, liseye kadar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ya şimdi yeni programa başladım ama kafama takıldı program 3 kısımdan oluşuyor, ben de 2 günde bir gidiyorum mesela bugün göğüs-bacak vardı bir daha 6gün sonra çalısıcam bunları çok uzun bir süre değil mi 6 gün yeter mi vs. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar