Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 cable crunch nefis bir hareket bende calisiyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Kanuni said: cable crunch nefis bir hareket bende calisiyorum onu. adamin irzina geciyo ama asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ya bugün 2 de uyandığımdanmıdır nedir kahvaltımsı bişiler yaptım 500 metre yüzdüm 1550 kalori aldım şu ana kadar ve acıkmadım garipsemeye başladım bu durumu bide kalorileri internette karşılaştırıyorum fitday doğru gibi baya hesap hatası yapıcak gibide diil nası oluyo bu iş alıştımmı noluyo 1500de az yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 keşke boyum 1.85-90 falan olaydı da yıllarca hayvanlar gibi kassaydım o vücudu kaslı ve devasa bir görünüme sokmak için. kapılara sığamasaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Kemarlos said: keşke boyum 1.85-90 falan olaydı da yıllarca hayvanlar gibi kassaydım o vücudu kaslı ve devasa bir görünüme sokmak için. kapılara sığamasaydım. hakkaten haa 1.75 boyundayım ünideyken çalıştım 2-3 sene.Yakın çevremden "omuzların yanında kafa küçücük kalmış" mı diyen "boyun ortada yok" mu diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Korax said: abi steroid inanilmaz zararli bisey degilmi? gerek varmi asd kişiden kişiye çok değişiyor adam kutu kutu içer bişey olmaz sen içersin karaciğer gider.Gerek kesinlikle yok bırakınca büyük çoğunluğu gider. Haa yıllardır çalışan bir adamsındır kafayı da biraz kırmışsındır "bench press te 200 kilo basmalıyım" gazıyla alırsan bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bansheee said: Kemarlos said: keşke boyum 1.85-90 falan olaydı da yıllarca hayvanlar gibi kassaydım o vücudu kaslı ve devasa bir görünüme sokmak için. kapılara sığamasaydım. hakkaten haa 1.75 boyundayım ünideyken çalıştım 2-3 sene.Yakın çevremden "omuzların yanında kafa küçücük kalmış" mı diyen "boyun ortada yok" mu diyen. .75 yine iyi, .71 im ben. 4cm çakmışsın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ben 76 yım çaktım haha. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 barbell curl dahil, duz barla yapilan hareketlerde kollarimin sag taraflarina bir agri giriyo boyle. Z-barda olmuyomu$ sanirim. neden olur bu bilen var mi? bi de eskiden olmuyodu, agirligi arttirinca baya agrimaya ba$ladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 1.88 dagilin :P ayi gibiyim masallah kollarim esimin kafasi kadar igrenc bir sey :( nasil kuculurum diye dert ettim :) yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi evlendikten sonra vucudun bi anlami yok ki. ha 1.90 sin ha 1.50.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yuh sanki olduk biz. hersey hatun tavlamak icin degil anacim bu dunyada :) amma basit gormussun hayati :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 hahaha hocam game over i$te kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ne diyim sende yasayacaksin elbet. sonra konusuruz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 engizisyona başvursam uzatırlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Selam. ozlemisim badici muhabbetini. Neler yapiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 her zamankinden double whey ustune barbell yaninda sulusundan dambbell :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 çarşamba yeniden başladım spora. yeniden dediğim de daha önce en fazla 1-2 ay yaptım öyle yani. unutmuşum ağrıları valla. uzanırsma sırt üstü doğrulmam 10 saniye filan alıyor sdfs. her yerim ağrıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Esh said: barbell curl dahil, duz barla yapilan hareketlerde kollarimin sag taraflarina bir agri giriyo boyle. Z-barda olmuyomu$ sanirim. neden olur bu bilen var mi? bi de eskiden olmuyodu, agirligi arttirinca baya agrimaya ba$ladi. önkollardan mı bahsediyorsun? mesela bende bi ara barbell curl çalıştıktan sonra böyle bitti diyelim set, barı yere bıraktıktan hemen sonra önkollarda çok kötü ağrılar oluodu. yani ters bi pozisyonda duruo önkollar mesela barbel curl çalışırken sonra düzeltiyosun işin bitince ağrıyo böle ters durmaktan. sonra önkol çalıştım biraz , kol programını değiştirdim bir süre şimdi yine barbel curl yapıyorum ağrımıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bu kalori sayma işi yüzünden iice obsesife bağladım.1630 kalori aldım yine aç hissetmiyorum kilo verdiğime inanmıyorum umarım yanlış hesap yamıyorumdur sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Helcaraxe said: Selam. ozlemisim badici muhabbetini. Neler yapiyorsunuz? hayvanlasma yolunda ilerliyodum sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Black-ice said: Esh said: barbell curl dahil, duz barla yapilan hareketlerde kollarimin sag taraflarina bir agri giriyo boyle. Z-barda olmuyomu$ sanirim. neden olur bu bilen var mi? bi de eskiden olmuyodu, agirligi arttirinca baya agrimaya ba$ladi. önkollardan mı bahsediyorsun? mesela bende bi ara barbell curl çalıştıktan sonra böyle bitti diyelim set, barı yere bıraktıktan hemen sonra önkollarda çok kötü ağrılar oluodu. yani ters bi pozisyonda duruo önkollar mesela barbel curl çalışırken sonra düzeltiyosun işin bitince ağrıyo böle ters durmaktan. aynı ağrı bende de var. Çok ağır girmiyorum önkola o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 o ağrının sebebi önkol kaslarının fazla kuvvetli olmadığı için ağırlığın fazla kemiğe yük bindirmesi yüzünden oluyor, bendede oluyordu eski zamanlarda hatta önkol çalışmaya çalışırkende ağırlığı bırakırken deli gibi ağrı yapıyordu, kemiğe yük bindirmeden en iyi önkol çalışma hareketi bu bence http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/forearm-flexors/forearm-dumbell-curl/ edit: önkolu çok zorlamamak lazım, 2 parcadan oluşan ince yapılı bir kemik önkol kemiği böyle bi video buldum zayıf bi arkadaş böyle zorlarsa çıt diye kırabilir o kemiği http://www.youtube.com/watch?v=wRgFSNA8Usg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 cable crunch dediğiniz şu değil mi? http://www.muscleandstrength.com/exercises/cable-crunch.html ayakta yapılanı, uzanarak yapılanı, şurada da tersten yapılanı falan varmış da programa eklemeden önce sorayım dedim. bi de diğer karın hareketleri gibi maksimum tekrarla değil de 4x8 olarak yapıyorsunuz değil mi? iherb açılsa da bi sipariş patlatsam ya. alternatif olarak iyi bir yer bulabilen oldu mu? bb.comda kargo falan pahalıydı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bunun aynisi ama yuzum agirliga donuk olarak yapiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar