aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 eger birsey bilimsel olarak kanitlanmissa, kanitini koyun, cok zor olmasa gerek, madem kanitlamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 adam haklı ya 6 eylülde başladım ben body'ye; tam 4 gün sonra çok güzel bir vücudum olucak zaten hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Olur mu dediler YAPTIM OLDU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bu gobegi 6pack yapicaz, evet, calismalara basladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 1i şimdiden çıktı bile! daha ne duruyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 direk keg cikardim ben, daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 arkadaşlar sakin "Vücut geliştirme ile ilgili" başlığımızın 300. sayfa kutlamaları aslında bunlar. eğlenceli olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Frantic said: beslenme programinda total kaloriyi sabit tutarak 500kcal karbon hidrat yerine o degerde sut icmek degisikligi yapmak kisa veya uzun vadede zararli olur mu veya bir faydasi olur mu ? neden boyle bir fikir var onu da belirteyim. bu programi alirken sadece kardio yapan birisiydim, daha sonra bunun yanina agirlik idmani da ekleyince bir protein acigi cikti. sanirsam su an ki gun icinde aldigim protein miktari yaklasik 50gr. sut ile bunu 65-70 cikarmak mumkun mudur? bir sure suppleman kullanmadan denemek istiyorum bu protein artirma beslenimini. dip not: 1.88cm 105kg %32 yag degerlerine sahip bir ogrenciyim. yardimlarini dokunanlara simdiden tesekkurler. bir yardım eli pls :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 murtyy said: Cons said: murtyy said: bu arada 6 ogun yemekle 3 ogun yemek arasinda hicbi fark olmaadigi bilimsel olarak kanitlandi bilginize evrim teoriside çürütüldü ateistler panikte espri muthis ama konunun gercekligini deistirmiyo görürsem söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hayır bide 6 öğün yemenin çok komplike bir sebebi yok 2 basamaklı iq yeterli anlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 sütle protein ihtiyacı zor ya baya içmen lazım sabah akşam osurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Cons said: Valhalla said: Antreman sonrası tavuk göğsü yerine 150 gr kaşar loru 100 gr yoğurt 1 porsiyon tavuk göğsü (tatlı) 1 adet muz yiyiorum iyimi yapıyorum sizce? hayır Peki ne yapayım ? Benim yağ sorunum yok vücudumda o yüzden tatlı matlı abanabiliyorum. Her zaman anterman sonrası tavuk göğsü (et olan) yiyemiyorum bazen ağır geliyor. Neden üstteki yazdıklarım yanlış ? Yada o tatlıyı çıkarsamda mı yanlış ? Casein olduğu için mi lordaki protein? Uzun sürede emiliyor vücut tarafından biliyorum ama dediğim gibi. Ayrıca trainer geçen gün bana antremandan sonra 1 saat içinde pek bişi yeme kaslara pompalanan kan sindirim için miğdeye gitmesin dedi,ne kadar doğru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 osurmasını göze alıyormda gunde 1 litre süt tüketmek bir bozukluğa felan neden olur mu diye soracağıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 lordaki yoğurttaki protein uzun sürede karıştığı için vücut protein protein diye ağlarken en kötü protein kaynağı. tavuk göğsünün olayını bilmyiorum spor sonrası bir miktar şeker almak zaten doğru. ben çukulata+whey isolate içiyorum meselağe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Frantic said: osurmasını göze alıyormda gunde 1 litre süt tüketmek bir bozukluğa felan neden olur mu diye soracağıydım. cırcır olabilrisin yorgunluk yapar bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Benim biraz laktoz intoleransım olduğu halde günde 2-3 litre içtiğim oluyodu. Gaz ve şişkinlik dışında bir zararını görmedim. 4 litre içen tanıdıklarım var. No problemo. Yine de alıştıra alıştıra arttırın günde içtiğiniz miktarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Cons said: hayır bide 6 öğün yemenin çok komplike bir sebebi yok 2 basamaklı iq yeterli anlamak için. sanki ben atiorum iddayi ortaya adamlar kanitlamis. bak anlamak icin 2 basamakli iq da deil okuma yazma bilmek yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 lan ben 5 aydır bunu neden bilmiyordum? snarveien said: Ben protein kullanma taraftarı değilim 2 ay gittim fitness'a deli gibi vucüdum oldu dengeli beslendikten sonra protein e ihtiyaç kalmıyor. Bi süre sonra takviye yapmak gerekiyor diyolar ama o kadar kas yapmak istiyorsan sen bilirsin :) sabah,öğle,akşam yemeklerinin saatlerini en fazla 5 10dk geçir yani ne erken ne geç yemeye çalış 1 2 ay böyle devam edersen ve haftada en fazla 4 gün gidersen çalışmaya 2 ayda 10 numara vucüdun olur garantisini veriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 murtyy said: Cons said: hayır bide 6 öğün yemenin çok komplike bir sebebi yok 2 basamaklı iq yeterli anlamak için. sanki ben atiorum iddayi ortaya adamlar kanitlamis. bak anlamak icin 2 basamakli iq da deil okuma yazma bilmek yetiyor Link versende okusak, kanitlanmisda kaniti nerde :) Benim icin super olur dogruysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 6 ögün olayi kilo verirken ac kalmamak icin iyi. Normalde 3-4 ögünün de yeterli olmasi lazim. Onun disinda yatmadan önce bir seyler yemek icmek önemli. Tabi 6 ögüne alisinca bi daha geri dönmek istemiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 soleki bi radyo programin da dinledim bunu 20 kisi ustunde bir deney yapmislar kalori miktarlarini esit tutmak kaydiyla bir gruba 6 bir gruba 3 ogun vermisler. Bu deney sonunda 2 grubunda ayni ve esit miktarda kilo verdigi gozlenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 aynı grubu daha sonra yakarak öldürmüşler müşler müş m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 murtyy said: 20 kisi ustunde bir deney yapmislar kalori miktarlarini esit tutmak kaydiyla bir gruba 6 bir gruba 3 ogun vermisler. Bu deney sonunda 2 grubunda ayni ve esit miktarda kilo verdigi gozlenmis. eşit değildir murtyy said: bu arada 6 ogun yemekle 3 ogun yemek arasinda hicbi fark olmaadigi bilimsel olarak kanitlandi bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Butun uyelerden ozur diliyorum genel gecer ama yanlisligi kanitlanmis bir bilgiyi paylastigim icin. Bir daha boyle bi hataya dusmem tekrar ozur diliyorum herkesten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bu ne aptallık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar