Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 http://www.iherb.com http://www6.netrition.com http://www.bodybuilding.com/ Bu 3 sitenin birinden sipariş vericem bi kaç parça, daha önce alış veriş yapan oldumu? hangisini tavsiye edersiniz? iherbin kargosu çok uygun fiyata geliyomuş gümrükte takılmıyo falan diyolar ama ürün yelpazesi az, netrition keza öyle. Bb de kargo problem diyolar. Siz nerden getirtiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 EmRicardo, al sana kıç ezme hareketi: http://www.exrx.net/WeightExercises/GluteusMaximus/BWLunge.html 1 set içinde bacak başına 15 tekrar yapacaksın, yani değişimli olarak toplam 30 tekrar. Setler arasında 1,5-2 dakika bekleyerek 3 ya da 4 set yap. Ertesi günlerde hissettiklerini yazarsın buraya. Yalnız yukarda bahsedildiği gibi: Ne hareketi yaparsan yap, ordaki yağları eritmiyorsun, ordaki kasları güçlendiriyorsun. Yine de kıç kaslarını güçlendirmek iyidir. Kıçı sertleştirir, kalçaları şekle sokar, kalori yakar, basket oynarken kıç attığın elemanı kamyon çarpmışa döndürmeni sağlar, uykuyu düzenler, stresi azaltır, sivilceleri yok eder, saç dökülmesini önler, piyangodan para çıkma şansını arttırır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Desene her derde deva. Şimdi izledimde ben bu harketi yapıyorum ama böyle dik konuma gelmiyorum. Yani zıplayarak bir sol ayak en öne gidiyor diğeri arkaya sonra zıplayıp havada adımları değişip sağ ayak öne ve sol geriye çok sağlam egzersiz. Bacaklarıda fena yakıyor. Ama ben bacak diye çalışıyorum bunu old school deyu. Demek ki bir komploya kurban gidiyordum, bazı karanlık güçler kalçalarımın kaslanmasını istiyor. Sağol Mirage iğrenç bir tuzağa düşmemden kurtardın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Parçalı programa geçtim 5 ay giriş programından sonra.Fena gaza geldim beyler pls bırakmayın sporu.Motivasyonu eksik olanlar düşünmeyin yapın abi! Bu arada lapaya pirinci koymadan once rendelenmiş soğan koyunca karabiberle baya iyi oluyor bıkan varsa normalinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Buzx said: http://www.iherb.com http://www6.netrition.com http://www.bodybuilding.com/ Bu 3 sitenin birinden sipariş vericem bi kaç parça, daha önce alış veriş yapan oldumu? hangisini tavsiye edersiniz? iherbin kargosu çok uygun fiyata geliyomuş gümrükte takılmıyo falan diyolar ama ürün yelpazesi az, netrition keza öyle. Bb de kargo problem diyolar. Siz nerden getirtiyosunuz? en ucuz kargoyu burada ptt kargo dağıtıyor. O eline en kısa 20 günde ulaşır genelde 30 gün oluyor + takılma riski fazla çünkü ürünler tarım işleri bakanlığının il temsilciliğinden izin kağıdı falan gerektiriyor. Pahalı olan fedex ups falan iyidir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 netrition zbank diye yolladı, 3 güne kapımdaydı ha gümrüğe takılsa 400 lira girmişti ups yüzünden, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 netrition da çok düz ya ben bodybuilding.com u daha çok seviyorum, alışveriş yapması daha eğlenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 HADI BEYLER GAZA GELIN BIRAZ! http://www.youtube.com/watch?v=BNP16ulyd6c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 müthiş reklam şef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bu sporların hiçbirini yapmıyorum abi gaza gelemedim. başka bişi lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 inch yerine kg koyuyoruz. yarrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Kemarlos said: bu sporların hiçbirini yapmıyorum abi gaza gelemedim. başka bişi lütfen? kanka olay sporu yapmak değil zaten, break to build misali , dibe vurmadan yükselemeyiz misali hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Alın size 1 nisan şakasından beter topak: http://board.crossfit.com/showthread.php?t=20754 Gece yatmadan önce dondurma yiyerek zayıflamış elemanlar. 50 küsür sayfa olmuş, bi sürü deneyip doğrulayan var ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 abi mirage bu sıralar bende o olayı araştırıyordum :) ama dikkatimi çeken nokta su oldu ; bu heriflerin bahsettigi dondurmanin icerigi prot / karb / fat olarak bizim algidaya falan gore cok daha dengeli , misal benim favorim algida nugger bu sandiviç gibi olan , eger yanilmiyorsam 50 küsür gram karb var bitanesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 O sandviç gibi olanlarda gofret falan var tabi. Külahlı, sandviçli, çikolata kaplı olanları falan demiyorlar. Bildiğin kutulu, Carte D'Or tarzı dondurmalardan olcak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mirage said: Alın size 1 nisan şakasından beter topak: http://board.crossfit.com/showthread.php?t=20754 Gece yatmadan önce dondurma yiyerek zayıflamış elemanlar. 50 küsür sayfa olmuş, bi sürü deneyip doğrulayan var ahahah. oha şaka olmalı bu, herifin teki olayı abartmış. said: Originally Posted by Liam Dougherty Springer I eat eggs raw cheese and bacon as a night time snack and finish it off with ice cream topped with coconut oil and dark chocolate melted together and some almonds then I finish it off with a glass of raw milk and I am ready for bed.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Laorx said: oha şaka olmalı bu, herifin teki olayı abartmış. said: Originally Posted by Liam Dougherty Springer I eat eggs raw cheese and bacon as a night time snack and finish it off with ice cream topped with coconut oil and dark chocolate melted together and some almonds then I finish it off with a glass of raw milk and I am ready for bed.:D hahahahah adamdaki fanteziye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Yatmaya hazır adam. Ne tür bi performans sergiliyosa artık yatakta. İhtiyaç duyuyo demekki adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Beyler önceki muhabbetleri tam takip edememiştim. Bu crossfit olayını nasıl yapıyorsunuz? Kardio yerine mi? Buarada 2 saattir yatmadan önce dondurma muhabbetini okuyorum ambale oldum. Garip bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 evet ben kardiyo yerine yapiyorum ama tabii crossfit degil genel anlamda, sadece crossfit hareketlerini bulunduran bir nevi kardiyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bende bişi sorucam.koşu bandımı evde çok yer kaplıyor diye satmıstım bir süre önce onnu yerine mekik sehpası aldım :) şimdi benim 10 kilo gibi bi fazlam var.yediklerime dikkat etmekle beraber günde 250 mekik ve çeşitli dambıl hareketleri yapıyorum omuzlarım ve kollarım için hani aslında 1 ayda 4 kiloda verdim fakat sadce mekikle veremicekmişim gibi geliyor :) kondisyton bisikleti alsammı acaba. bide barfiks çekmekjten 6 parmagım sinir bozucu nasır tuttu.bi çaresi var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Nasır iyidir. :D Rahatsız oluyorsan eldiven kullanabilirsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bütün rekorlarımı bugün kırdım :D çok mutluyum lan 85kg bench press , 60 kg deadlift , 100 kg leg press , break to build.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Tebrikler. Ben bugün bi rekor kıramadım ama koparma ve silkme tekniğimde gelişme olmuş. Sevindim. :) Bi de bench press ve deadlift kiloların biraz orantısız geldi bana. Bacak/sırt/bel çalışmaya yeni mi başladın? Edit: Biraz değil hatta bayaaaa orantısız. Sokaktan herhangi bir adamı getirsen 60 kilo deadlift ve 100 kilo leg press yapar ulen. 85 kilo bench press öyle her baba yiğidin harcı değil ama. Red said: şimdi benim 10 kilo gibi bi fazlam var.yediklerime dikkat etmekle beraber günde 250 mekik ve çeşitli dambıl hareketleri yapıyorum omuzlarım ve kollarım için hani aslında 1 ayda 4 kiloda verdim fakat sadce mekikle veremicekmişim gibi geliyor :) kondisyton bisikleti alsammı acaba. bide barfiks çekmekjten 6 parmagım sinir bozucu nasır tuttu.bi çaresi var mıdır 250 mekik çekebiliyorsan o mekiklerdeki tekniğin yanlış olabilir. Yanlış derken, karın kaslarından çok hip flexors denilen kalça kaslarını kullanıyorsundur. Youtube'dan bir araştır derim. Barfiks çekiyorsan ve dumbbell ile omuz, kol çalışıyorsun doğru yoldasın zaten. Bir de bacak çalıştın mı kabaca vücudun tamamını çalıştırıyorsun. O da kilo vermek için gayet yeterli. Onun için de dumbbell lunge, dumbbell squat vs ekleyebilirsin. İlk başlarda çok sayıda (30, 50 vs) ağırlıksız squat bile yeterli oluyor. Nasırın eldivenden başka çaresi yok gibi. Rahatsız edici hale gelince ben zımpara ile küçültüyorum. Günlük hayatta işe yarıyorlar onu bunu kavrarken ama. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 eğer bacaklarda bi sakatlık yoksa 100 kilo leg pressi çok rahat 200 kilo yaparsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar