Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 bir kacini begendim ama sunucu kadinla yanyana geliyorlar kadinin kollar daha kalin ve parcali, birde kisa boylu cogu. ama bazilari gercekten guzel vucuda sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 zenci var bi tane o iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 karılar muhteşem ama hakkaten ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Benim kız bir dünya kurabiye getirmiş,gidip gelip atıyorum ağzıma bir iki tane. ama çok fitim abi öfds bu vücudu iki kurabiye bozamaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 HAHAHAHAHA YANNIZ CROSSFIT YARIŞMASI ARKADA MCDONALDS VAR SDŞKDSMKBADSBSADHTRJEHJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 kurabiyede yenir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ramazan ayında spor yalan olacak galiba,oruç tutarken nasıl kas yapacık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 mekik zımbırtısında ayak koyduğum yeri hiç ellemiyordum ben, ellemek lazımmış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Cons iddia ediyorum sen onların yaptığı işi iki kat sürede yapamazsın. Onların kaldığı ağırlıkları da kaldıramazsın. Yersen. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ramazan mı ? ramazan ne arar la body'de. Bu arada çok ilginç bu crossfit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mirage said: Cons iddia ediyorum sen onların yaptığı işi iki kat sürede yapamazsın. Onların kaldığı ağırlıkları da kaldıramazsın. Yersen. :)o amelemiyim abi ben öyle bi amacım yok zaten sdfvkdsm ağırlıkları kaldırırım ama np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 orçun iyi kaldırıyo. biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 İstanbul'da Kettlebell (Girya) alabileceğim bir yer bilen var mı? Online satan bir yer de olabilir. Yoksa yüzsüzlük yapıp 16 kiloluk bir kettlebell'i uçakla getirmeyi düşünüyorum. THY 30 kiloya kadar bagaja izin veriyor zaten. Ben de kıyafet dışında bir şey getirmiyorum tatile. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 abv burpeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Şu anda CrossFit Games'in son günü, son event'ler. 1 saat falan sürcek. Önce kadınlar, sonra erkekler. Heycanlı baya. :) http://live.crossfit.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Spordan gelince ton balığı yedim ama kesmedi. Yemek yersem göbek gitmeyecek, yemezsem kaslar gelişmeyecek. Abv göbek. Yoğurt yiyim bari : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 öle bişi yok. yiyerek göbek gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Universal Animal Flex, 44 Packs Universal Animal Pak, 44 Paks Universal Uni-Liver, 500 Tablets Universal Torrent, 6.1 Lbs., Green Apple Avalanche Optimum 100% Casein Protein, 2 Lbs., Raspberry Smoothie 2xGaspari Nutrition MyoFusion, 5 Lbs., Strawberry & Cream Eylülde ki stackimi belirledim. Fena bi stack oldu. Bide Plasmajet denicem. Seneye yaza kadar çok feci antreman,beslenme ve besin takviyesiyle bomba gibi olmam gerek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Böyle istikrarlı devam edersen seneye yaza kadar herkül olursun sen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bide belimden ağrı çekmek istemiorsam yapmalıyım :) fıtık başlangıcı oluşmuştu o yüzden düzenli yapıp, kaslarımın kuvvetli kalması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Doğru yaptığından emin olmak koşuluyla deadlift. Beli dik tutabileceğin kiloda 5-10 tekrarla çalışmak epey güçlendiriyor beli. Haftada bir 1-2 set bile yeterli oluyor. Deadlift istemeyenlere (ağırlıklı) hyperextension ya da good mornings. Daha basit olarak superman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 şuanda 20 kilo plaka ile 3 setten 15-120 tekrar hyper extension yapıyorum hocamla konuştum, hyper extensiona biraz daha devam etmemi söledi sonra deadlifte geçcekmişiz. zaten geçen programımda dumbell deadlift vardı 22-24 kilolarla rahat rahat yapiyordum. 1 gün arayla yapiyorum hyper extensionı. Bel baya kuvvetlendi şuan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ha bide yeni programımda Barbell Row var. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Deadlift en güzeli gerçekten. Erkekliğimi doya doya yaşıyorum yaparken :D Kendi ağırlığından fazla kaldırınca kemer şart mıdır peki? Bilen var mı bunu? Squattan ziyade deadlift için soruyorum. Geçen gün 120 yi zorlarken formum sadece tek bir tekrarda da olsa bozulur gibi oldu, o yüzden korkuyorum biraz. Boşver kemeri formunu koru daha az kiloyla gir mi dersiniz? Yoksa al kemerini paşalar gibi, aban kilolara mı? Birde yeni programıma t-bar rowing koydum, gayet güzel vuruyor. Daha önce bent over barbell rowing yapıyordum. Bunun hissiyatını daha çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar