Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 kime göre batı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 neyse paticikteki ilk ve son tartışmamdı. kickbox uzakdoğu sporudur. batı diyeni muhtelif aikido teknikleri ile ağlatırım. ve bir de tabiki safklhsdfkl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Behlul said: kime göre batı arkadaşlar THIS ahahaha adam belki amerikada yaşıyo batı sporu diye thailandı falan sölüyo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bugun chest+bisepsden sonra , bir arkadasin zorlamasi ile su mirage in bahsettigi crossfit traning denen olaylardan birini yaptik sanirim, 6 hareket, 3 er set, hareketler ikili gruplar halinde, ornegin once 15 adet pushup sonra hemen durmadan 15 agirliksiz body squad, 1 dakika dinlenme, geri kalan 2 set ayni sekilde, sonra tek bacak squad gibi birsey 15 er adet sol ve sag bacak sonra chinup, sonra bir baska sey ve sinavimsi durus hareketi, derken su anda bacaklarim kopacak sekilde agriyor. ne abs ne kardio yapabildim, dusda kustum :) fena zorlayan bir seymis bu. haftada 3 kere yapacagim kardio ve abs yapmadan sadece bu nesne , gymdeki gruplardan sonra tabii. off of. tavsiye ederim. bir arastirayim hareketleri yazarim buraya egzersizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 15 close grip pushup http://www.youtube.com/watch?v=JQjkme4f4Gs hemen ardindan 15 sit squads 1 dakika dinlenme ardindan bu ikili grup 2 tekrar daha toplam 3. son ikili gruptan sonra 1 dakika dinlenme ardindan 15 sol 15 sag bacak olmak uzere http://www.youtube.com/watch?v=S_hoiumFkgE hemen ardindan chin up 15 adet (yardimli yardimsiz) , daha yakin tutabilirsiniz tutacaklari (daha kolay) 1 dakika dinlenme ardindan bu ikili grup 2 tekrar daha toplam 3. ayakta dik duruken birden yere paralel oldugunuz bir hareket var tam anlatamadim ama mirage anlamistir :) dikten bir anda push up pozisyonuna gecip tekrar ayaktaki pozisyona geri donuyoruz gene 15 tekrar. tamam buldum burpee imis ismi ancak sinav ve ziplama olmayani. hemen ardindan dirsekler yerde pushup pozisyonunda duruyoruz full mideye yukleniyor zaten , 45 saniye 1 dakika dinlenme ardindan bu ikili grup 2 tekrar daha toplam 3. ardindan geberiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 puhauhuahuhuaaa ustteki postta ilk video gay fitness community adli bir yerden cikti :) video ve cekilmis oldugu alanla ya da cekenler ile alakam yoktur ilgililere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 mmmfs gay fitness community ;) hehehe güzel bunlar crossfit ama böle buna özel 1 gün ayrılıp yapılırsa daha etkili olur. O gün sırf böle buna yönelik antreman yaparsın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 uzun surmuyor ki ozel bir zaman ayirayim, haftada uc kere yapacagim, abs ve kardiyo yerine (her gym gunu yapiyordum) bunu entegre edecegim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 CrossFit antremanlarında süper set olmuyor ama mantık aynı. Hele o burpee'ler bitiriyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ha birde tum seri bitince 10 dakika agir-normal tempo yurume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 güzel bir protein barı tarifi verebilecek olan var mı? işin içine fırını falan katmadığımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Şınav çekerken ve dambıl la çalışırken boynum çok sıkıntılı oluyor. Öyle ağrıma değilde kasılma, hafif acı, rahatsızlık filan var. Buna engellemeye yönelik bir çalışma var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yannış yapıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bütün herşeyi yanlış yapıyorsam öleyim zaten dsfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Behlul said: Şınav çekerken ve dambıl la çalışırken boynum çok sıkıntılı oluyor. Öyle ağrıma değilde kasılma, hafif acı, rahatsızlık filan var. Buna engellemeye yönelik bir çalışma var mı ? İlk olarak boyun kütletme alışkanlığımız varsa hemen kesiyoruz. Sonra bu egzersizleri düzenli bir şekilde yapıyoruz: http://img684.imageshack.us/img684/9283/asdfpr.gif 1-2 haftaya ne boyun kütletme ihtiyacı kalır nede boyun ağrısı Düzelme olmazsa ve ağrı çok fazlaysa doktara gidersin Bu arada hareketleri yaparken amaç boynu kütletene kadar zorlamak değil. Ellerinle boynunu zorlamadan 10 sn boyunca kasılı kal sonra bırak hepsini günde 10ar kez yap. İlk 2-3 gün baş dönmesi gibi sorunlar olabilir normaldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Behlul said: bütün herşeyi yanlış yapıyorsam öleyim zaten dsfdfs makinadamı yapıyosun neyle yapıyosun bench pressi? tekniğini değiştir biliyorum o ağrıyı çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ya onları başlamadan önce yapıyorum hep çok kasılıyor gibi, güçsüz heralde pc başında otura otura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Pc başında fazla oturmaktan boynunda öne doğru bir eğilme oldu mu? Eğer öyleyse yeniden dik durmanı sağlayabilmek için sırt kaslarını geliştirmeye çalış. Yeniden dik durmaya alışınca sorunun geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 arkadaslar bir de bisi sorucam onceden soruldu mu bilmiyorum. Yuzme ve vucut gelistirme nasi kombine edileblir? Veya boks ve vucut gelistirme? war mi hali hazirda yapan bu kombinasyonlardan birni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 pzrtesi bb salı dinlenme çarşamba bb perşembe dinlenme cuma bb cumartesi dinlenme pazar yüzme ben böyle yapıyorum, bir zararını görmedim. Tabi app sayılırım daha. Yüzme var yüzme var gerçi, ben balık adam gibiyimdir bir açıldım mı 1 saatte dönmem diyorsan, ertesi bb yapmaman gerekir muhtemelen. Ama havuz kenarı uzanırım, iki artistlik dalış yapar, şezlongdan kızları keserim diyorsan salon çıkışı gene gidebilirsin yüzmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 yeni durumlar. yag oranım %16 - %17 civari. http://img808.imageshack.us/img808/3843/ren1.jpg http://img685.imageshack.us/img685/4119/ren2a.jpg hey yumurtaya can veren yuce rabbim, genetik karın kası verirken goguslerimden neden aldın? :) goguslerim hala yavas gelisiyor diger heryere gore.. yalnıs calısmıyorum bu arada hani hersey dogru, 6 7 kisiyle konustum profesyonele yakın adamlar, hic ama hic yokmus gogus bende ondan bi sure boyle devam edicekmis daha sonra duzelir merak etme calısmaya devam diyorlar. bakalım isallah duzelir. su yag oranımı %12 14 e cekebilsem abdominaller pek guzel gozukecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ahah abi sizi gördükçe benimki küfür gibi geliyor ya %35 yağ var sdfd. neyse yakıyoruz bizde yavaştan ama bi yıl kassam anca görürüm böyle vücut. belki de daha da fazla sürer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 %35 ne abi çüş desem yeridir. ama yakarsın merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ben de çüş diyorum abi zaten de bağalım başladık kardiyoya 3 hafta bitti 2.5 kilo civarında yağ gitmiş olması lazım. cuma öğrenicem yeni yüzdeyi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Zegna karın man olmuşun. :p %16-17 yağ oranıyla karınlar çıkmış dışarı maşallah. Ben %10-12'ye indirsem bile çıkmayacaklar muhtemelen. %15 ile karın bölgesi hala yumuşacık. Acaba creatine yüzünden mide extra su mu topluyor diyorum ama creatine öncesi de böyle sayılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar