Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Hatta ayak bileklerine kavun bağla onlarla koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ben de işte arabayı falan kaldırıyorum bicepsler çalışsın diye, strongest man conteste hazırlanıyorum bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Tenekeadam said: kütük hazır kapıp amonoslara doğru koşacam. Battaniyeye sar kıymıkları batmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Abi biz hepimiz el ele versek bu kalın yazılı yerin komikliğine ulaşamayız. Wyrm said: Tenekeadam @ hareketlerin öğrenilecek bir tarafı yok. hangi kas gurubunu geliştirmek istiyorsan onu çalıştır. bu kadar basit bi şey. başkalarının yaptığı hareketleri taklit etmeyle bir yere varılmaz... neremden hareket uyduracam abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 evet ilgiyle izliyordum ama o bold yazi biraz sacma olmus, gerisi kisinin kendi fikirleridir kendini baglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Helcaraxe said: Bu arada Fitness yapmıyoruz Kingpin. Fitness ne ya :S Hiç öle Fit olma derdinde değilim. Animalness yapıyorum ben artık. sdfsd kolay gelsin aga sana o zaman sddfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Tenekeadam@ seni kırıcak birşey söylediğimi sanmıyorum ama kırdıysamda özür dilerim söylediğimde komik olan bir yerde göremiyorum, istediğin kadar dalga geç ama bilki ben doğruları söylüyorum. sana kafandan egzersiz uydur demiyorum. ağırlık çalışmanın öğrenilecek bir tarafı yok diyorum... ha dambıl neresinden tutulur bilmiyorsan o başka tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ilk insan uyumuş mesela onu taklit etmeye gerek yok, kimse uyumasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 azıcık orjinal olun ben barı götüme sokup kendimle triceps extension yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 amma asabisin :) hangi supliment bu etkiyi yapiyorsa soylede almiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Wyrm said: Tenekeadam@ seni kırıcak birşey söylediğimi sanmıyorum ama kırdıysamda özür dilerim söylediğimde komik olan bir yerde göremiyorum, istediğin kadar dalga geç ama bilki ben doğruları söylüyorum. sana kafandan egzersiz uydur demiyorum. ağırlık çalışmanın öğrenilecek bir tarafı yok diyorum... ha dambıl neresinden tutulur bilmiyorsan o başka tabi... dostum, bişi sormaya girdim çıkıcam. çok merak ediyorum, dambıl tam olarak neresinden, nasıl tutulur? ben bu güne kadar hep yanlış tuttum sanırım. dumbell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Cons, senin fake'in di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Cons zaten kendi doğal haliyle fake bir insan. sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bb'nin öğrenilecek bir yanı yokmuş... El ele kol kola basın çocuklaar Tüm kiloları kaldırın çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Wyrm said: Tenekeadam @ hareketlerin öğrenilecek bir tarafı yok. hangi kas gurubunu geliştirmek istiyorsan onu çalıştır. bu kadar basit bi şey. başkalarının yaptığı hareketleri taklit etmeyle bir yere varılmaz... Body building insanın kendine yakışan ağırlığı kaldırmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Helcaraxe said: Cons zaten kendi doğal haliyle fake bir insan. sadfs Geçenlerde Cons'un ciddi yazdığı tek konu burası demişlerdi ya. Bence dayanamamış fake açmış o yüzden. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 O değilde artık her gün yağsız tussuz pilava alıştım galiba. Tadı güzel geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ahahah bende mirajdan kıllandım efendi efendi yazmaktan sıkılmıştır diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hahaha bu daha mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Abi beni de gaza getirdiniz muay thai'yi haftada 2'ye indirip 3 kez de BB yapcam. Evin karşısında salon var pek güzel bir yer değil ama idare ederiz artık. 187cm 77 kiloyum,artık kilo vermek istemiyorum. Başlangıç için gösterebileceğiniz hazır program var mı internette? pzt,çrş,cuma günleri BB salı prş muay thai yapsam vücut iyi dinlenebilir,gelişebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 her gün farklı bir kas gurubunu çalıştırırsan sorun olmaz diye düşünüyorum, ama appyim ben daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bb.com da beginner's guide olacakti ordan ulasabilrsin veya topicin bastaki 10-15 sayfasina don orda bahsedilmistir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 http://www.muscleandstrength.com/workouts/main.html Burda da güzel şeyler var. Ben genelde buraya bakıyorum bilgi almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 beyler bi ekmek dolusu köfte yedim, ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar