Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 gainer + weider 2200 amino asit + animal pak kullanıyorum şuan. e şimdi benim içtiğim weiderdeki amino asitlerin bir çoğu bu animal pakda da var , gainer'da da var; dozaj da ayarsızlık falan olmaz mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bence kullanma aminoyu dursun sktarihi ne zamanmış? gerek yok bence şuanda kullanmana. iso sensation 93 de kullanıyosun onda da var amino asitler ama sonuçta o haplardakiyle karşılaştırılamaz. bence bi gainerin, isonun, pak'ın amino MG larına bak her bir servingteki (pakta arkasındaki değerler 2 paket için) bi karşılaştır bakalım senin amino haplarındaki değerlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 havaalanindan 1kg lik protein tozunu gecirmekte problem olur mu valiz de ? sinirlama var mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 aynı sorunun cevabı bana da lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Berkovich said: Selamlar, ilk kez protein tozu almaya karar verdim 1kg whey gold için 100 lira çok mu? acemi kardeşinizi bi aydınlatın.çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ben 2 paket animal pak geçirmiştim sorun olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 CuteButPsycho said: havaalanindan 1kg lik protein tozunu gecirmekte problem olur mu valiz de ? sinirlama var mi acaba ? Genelde sorun olmuyor ama merak edip kurcalayanlar da oluyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 abi bugün çok sağlam bir idman çıkardım. gerçekten en iyilerinden biriydi diyebilirim. intense idmanın tavanına vurdum. göğüs ve kol çalışırken kanın o bölgelere toplanmasıyla ellerim ve ayaklarım uyuştu resmen. çok sağlam hatasız bir idman oldu. kolumu ölçtüm sıcakken 40cm çıktı. 1.70 boy ve %11-12 yağ oranı olan bir vücut için (bence) güzel bir rakam. 40cm'i görünce ben de çok şaşırdım. kondüsyonumun en iyi olduğu dönemlerdeyim. bunca ilgi ve alakayı boşa çıkarmayan vücuduma şükranlarımı sunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 CuteButPsycho said: havaalanindan 1kg lik protein tozunu gecirmekte problem olur mu valiz de ? sinirlama var mi acaba ? sorun olmaz. valize koy devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Glutamine Creatine No-xplode Whey Ek olarak Animal Pak önerirmisiniz ? veya kullanabileceğim başka ne ürün var ? Arkadaşım amerikadan gelicek. Ben bb.com veya netrition üzerinden onun adresine yollatıp shipment olmaksızın getirticem. Böle bi fırsat varken ucuza alabileceğim başka ne var acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bu arada ben beslenmemi ayarlayamiyorum burada yardiminiza gercekten acil ihtiyacim var. kilo vermek ve vucut gelistirme arasinda kaldigim icin sabahlari kahvalti yapmiyorum (biliyorum fena) , nedir yediklerim derseniz sabah kalk nitrotech 2 kupa + animal pak kahvalti yok!! (help) saat 11 gibi gaspari 250 cak 11:30-11:45 gibi gym gym sonrasi tekrar nitro tech 2 kupa devir sonra eve gel saat 14-15 gibi biraz cerez zikkimlaniyorum ya da meyva falan saat 19 da aksam yemegi et urunu + makarna veya pilav + yogurt + brokoli veya salata saat 22 gibi tekrar meyva. simdi yag vermek vucut gelistirmek ana amacim yani gelistireyim derken kilo almak sitemiyorum ancak sabah kahvaltisinda ne yiyebilirim sizce. burada yumurta peynir domates vs yiyordum gecen haftaya kadar ama fena baydi. yumurtadan tiksindim artik ki her sabah zaten protein tozu aliyorum. guzel bir diyet sunabilecek olana cok tesekkur zaten sabah kahvaltisina ihtiyacim var sadece gibi. oglen gym yaptigim icin pek gerek yok ogle yemegine simdilik. bu arada ustteki gibi davranmayin cok kotu oluyorsunuz. full kimyasal aksama kadar ne gym ne baska bir sey beyin donuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Helcaraxe said: Glutamine Creatine No-xplode Whey Ek olarak Animal Pak önerirmisiniz ? veya kullanabileceğim başka ne ürün var ? Arkadaşım amerikadan gelicek. Ben bb.com veya netrition üzerinden onun adresine yollatıp shipment olmaksızın getirticem. Böle bi fırsat varken ucuza alabileceğim başka ne var acaba. evet animal pak okudugum kadari ile icersinde ihtiva ettikleri ile tum supplimentlerin daha iyi bir sekilde vucuda nufus etmesini ve etkilerini arttiriyormus. diye okudum ki mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 @ Kanuni Abi kahvaltıda lor(kalıp şeklinde) veya yağsız köy peyniri tarzı şeyleri yiyebilirsin. Ek olarak Sabah kahvaltısında ceviz,badem,fındık tüketirsen iyi olur. Valla baydım diyorsun ama genede her sabah en azından 3-4 yumurta beyazı yemekte fayda var. Öğleyin antreman sonrasında ; Buharda veya lapa şeklinde pirinç ve tavuk yenebilir. Yağsız olduğundan yağ verirken çok işine yarar. Lapa pilav + haşlama tavuk bol yeşillik salatası yanındada işte Ayran olur Su olur. Akşam yemeği öncesinde kepekli ekmek arasında ton veya light ton tükebilirsin ara öğün şeklinde. Arada işte elma tarzı tok tutcak meyve. Akşam yemeği sonrasında şöle güzel bi meyve tabağı şeklinde. Yatarken glutamine ve casein protein alabilirsin. ha bide Sabah kalkar kalkmaz aç karnına bi ölçek protein tozu iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Kanuni said: Helcaraxe said: Glutamine Creatine No-xplode Whey Ek olarak Animal Pak önerirmisiniz ? veya kullanabileceğim başka ne ürün var ? Arkadaşım amerikadan gelicek. Ben bb.com veya netrition üzerinden onun adresine yollatıp shipment olmaksızın getirticem. Böle bi fırsat varken ucuza alabileceğim başka ne var acaba. evet animal pak okudugum kadari ile icersinde ihtiva ettikleri ile tum supplimentlerin daha iyi bir sekilde vucuda nufus etmesini ve etkilerini arttiriyormus. diye okudum ki mantikli. peki animal pak dışında ekstra bişi alsammı kararsız kaldım. Optimum Platinuim Hydrowhey siparişi vercem onun içinde 8gra yakın bcaa falanda var 30 gr proteinle birlikte. hani ucuza bcaa mı alsam. veya Gaspari SizeOn Max performance creatine kullanıyorum o az kaldı ufak kutusundan BSN Cell-Mass mi alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 animal pak kullaniyorum hatta bitmek uzere acikcasi 11 adet hapi yutmak tam bir iskence hatta ustune fosforlu isemekde cabasi , bir daha ki kutuyu iki gunde bir alarak yapacagim. sonuc itibari ile mineral vitamin bok pusur ihtiva eden bir sey beslenmen iyi ise pas da gecebilirsin herhalde. 11 hap aspirin tipinde olsa sorun degil ama 5 tanesi bildigin bademden buyuk hayvan gibi :) bence ekstra bir sey almana gerek yok daha ne alacaksin yahu :) protein tozu aliyorsun .. check creatine aliyorsun .. check glutamine casein aliyorsun ... check animal pak de alicam diyorsun ... check pre gym booster aliyorsun .. check abartma derim. 19 yasindasin be adam?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Yok abi zamanında kullandım. Çok feci kokuyordu hatta ama üzerinden 2 yıl geçti. Yani beslenmem çok süper olmasada fean değil. Düzenli her gün meyvemi falan yerim. p.s : Creatine bitcek gibi valla ağustosa kadar yetmez gibi duruyo :D. Olmadı bi creatine sölerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Kanuni said: animal pak kullaniyorum hatta bitmek uzere acikcasi 11 adet hapi yutmak tam bir iskence hatta ustune fosforlu isemekde cabasi , bir daha ki kutuyu iki gunde bir alarak yapacagim. sonuc itibari ile mineral vitamin bok pusur ihtiva eden bir sey beslenmen iyi ise pas da gecebilirsin herhalde. 11 hap aspirin tipinde olsa sorun degil ama 5 tanesi bildigin bademden buyuk hayvan gibi :) bence ekstra bir sey almana gerek yok daha ne alacaksin yahu :) protein tozu aliyorsun .. check creatine aliyorsun .. check glutamine casein aliyorsun ... check animal pak de alicam diyorsun ... check pre gym booster aliyorsun .. check abartma derim. 19 yasindasin be adam?! sadece okuması bile böbreklerimi ağrıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Şu evimdeki BSN Syntha-6 protein tozu bittikten sonra bir kaç ay hiç bir supplement kullanmayı düşünmüyorum. Belki Creatine alırım bir aylığına falan. Adam gibi beslenmeye devam etcem. Bakalım ne fark etcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Helcraxe, Creatine ağustosa kadar gitmez diyorsun da creatine'i ara vererek kullanmak lazım. 8hafta'lık cycle lar ideal oluyor. Biraz daha uzatılabilir ama genelde çok fazla ara vermeden kullanmayın derler. Gerçi ben en son 12 hafta kullandım ama yine çok uzatmamakta fayda var sanırım. Gördüm yazıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Zaten karar değiştirdim. Optimum N. Platinuim Hydrowhey 3.5 LBS Universal N. Animal Pak 44 pak Optimum BCAA 200 capsule bide ya MHP Dark Matter veya Universal Torrent alıcam post-workout için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 anavite ım superpumpım geldi bugun yanında mitotropin göndermişler sample dfgdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 orçun Universal Torrent veya MHP Dark Matter kullandın mı ? bilgin varmı veya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ulan bu güne kadar protein tozunu hep yarım scoop içmişim lan bunu farkettim şuanda. :( günde 2 kere içiyodum demekki 1 ediyomuş onlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Helcaraxe said: orçun Universal Torrent veya MHP Dark Matter kullandın mı ? bilgin varmı veya ? torrent yasak kardeş kusura kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ahahahaha ofsdşkfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar