Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut geliştirme ile ilgili

Dennis

Öne çıkan mesajlar

bence kullanma aminoyu dursun sktarihi ne zamanmış? gerek yok bence şuanda kullanmana. iso sensation 93 de kullanıyosun onda da var amino asitler ama sonuçta o haplardakiyle karşılaştırılamaz. bence bi gainerin, isonun, pak'ın amino MG larına bak her bir servingteki (pakta arkasındaki değerler 2 paket için) bi karşılaştır bakalım senin amino haplarındaki değerlerle.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bugün çok sağlam bir idman çıkardım. gerçekten en iyilerinden biriydi diyebilirim. intense idmanın tavanına vurdum. göğüs ve kol çalışırken kanın o bölgelere toplanmasıyla ellerim ve ayaklarım uyuştu resmen. çok sağlam hatasız bir idman oldu. kolumu ölçtüm sıcakken 40cm çıktı. 1.70 boy ve %11-12 yağ oranı olan bir vücut için (bence) güzel bir rakam. 40cm'i görünce ben de çok şaşırdım. kondüsyonumun en iyi olduğu dönemlerdeyim. bunca ilgi ve alakayı boşa çıkarmayan vücuduma şükranlarımı sunuyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ben beslenmemi ayarlayamiyorum burada yardiminiza gercekten acil ihtiyacim var. kilo vermek ve vucut gelistirme arasinda kaldigim icin sabahlari kahvalti yapmiyorum (biliyorum fena) , nedir yediklerim derseniz

sabah kalk
nitrotech 2 kupa + animal pak
kahvalti yok!! (help)

saat 11 gibi gaspari 250 cak
11:30-11:45 gibi gym
gym sonrasi tekrar nitro tech 2 kupa devir

sonra eve gel saat 14-15 gibi biraz cerez zikkimlaniyorum ya da meyva falan

saat 19 da aksam yemegi et urunu + makarna veya pilav + yogurt + brokoli veya salata

saat 22 gibi tekrar meyva.

simdi yag vermek vucut gelistirmek ana amacim yani gelistireyim derken kilo almak sitemiyorum ancak sabah kahvaltisinda ne yiyebilirim sizce. burada yumurta peynir domates vs yiyordum gecen haftaya kadar ama fena baydi. yumurtadan tiksindim artik ki her sabah zaten protein tozu aliyorum.

guzel bir diyet sunabilecek olana cok tesekkur zaten sabah kahvaltisina ihtiyacim var sadece gibi. oglen gym yaptigim icin pek gerek yok ogle yemegine simdilik.

bu arada ustteki gibi davranmayin cok kotu oluyorsunuz. full kimyasal aksama kadar ne gym ne baska bir sey beyin donuyor resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:

Glutamine
Creatine
No-xplode
Whey

Ek olarak Animal Pak önerirmisiniz ?

veya kullanabileceğim başka ne ürün var ?

Arkadaşım amerikadan gelicek. Ben bb.com veya netrition üzerinden onun adresine yollatıp shipment olmaksızın getirticem.

Böle bi fırsat varken ucuza alabileceğim başka ne var acaba.

evet animal pak okudugum kadari ile icersinde ihtiva ettikleri ile tum supplimentlerin daha iyi bir sekilde vucuda nufus etmesini ve etkilerini arttiriyormus. diye okudum ki mantikli.
Sosyal ağlarda paylaş

@ Kanuni

Abi kahvaltıda lor(kalıp şeklinde) veya yağsız köy peyniri tarzı şeyleri yiyebilirsin. Ek olarak Sabah kahvaltısında ceviz,badem,fındık tüketirsen iyi olur. Valla baydım diyorsun ama genede her sabah en azından 3-4 yumurta beyazı yemekte fayda var.

Öğleyin antreman sonrasında ;

Buharda veya lapa şeklinde pirinç ve tavuk yenebilir. Yağsız olduğundan yağ verirken çok işine yarar. Lapa pilav + haşlama tavuk bol yeşillik salatası yanındada işte Ayran olur Su olur.

Akşam yemeği öncesinde kepekli ekmek arasında ton veya light ton tükebilirsin ara öğün şeklinde.

Arada işte elma tarzı tok tutcak meyve.

Akşam yemeği

sonrasında şöle güzel bi meyve tabağı şeklinde.

Yatarken glutamine ve casein protein alabilirsin.

ha bide Sabah kalkar kalkmaz aç karnına bi ölçek protein tozu iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Helcaraxe said:

Glutamine
Creatine
No-xplode
Whey

Ek olarak Animal Pak önerirmisiniz ?

veya kullanabileceğim başka ne ürün var ?

Arkadaşım amerikadan gelicek. Ben bb.com veya netrition üzerinden onun adresine yollatıp shipment olmaksızın getirticem.

Böle bi fırsat varken ucuza alabileceğim başka ne var acaba.

evet animal pak okudugum kadari ile icersinde ihtiva ettikleri ile tum supplimentlerin daha iyi bir sekilde vucuda nufus etmesini ve etkilerini arttiriyormus. diye okudum ki mantikli.

peki animal pak dışında ekstra bişi alsammı kararsız kaldım.

Optimum Platinuim Hydrowhey siparişi vercem onun içinde 8gra yakın bcaa falanda var 30 gr proteinle birlikte.

hani ucuza bcaa mı alsam.

veya Gaspari SizeOn Max performance creatine kullanıyorum o az kaldı ufak kutusundan BSN Cell-Mass mi alsam.
Sosyal ağlarda paylaş

animal pak kullaniyorum hatta bitmek uzere acikcasi 11 adet hapi yutmak tam bir iskence hatta ustune fosforlu isemekde cabasi , bir daha ki kutuyu iki gunde bir alarak yapacagim.

sonuc itibari ile mineral vitamin bok pusur ihtiva eden bir sey beslenmen iyi ise pas da gecebilirsin herhalde.

11 hap aspirin tipinde olsa sorun degil ama 5 tanesi bildigin bademden buyuk hayvan gibi :)

bence ekstra bir sey almana gerek yok daha ne alacaksin yahu :)

protein tozu aliyorsun .. check
creatine aliyorsun .. check
glutamine casein aliyorsun ... check
animal pak de alicam diyorsun ... check
pre gym booster aliyorsun .. check

abartma derim. 19 yasindasin be adam?!
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

animal pak kullaniyorum hatta bitmek uzere acikcasi 11 adet hapi yutmak tam bir iskence hatta ustune fosforlu isemekde cabasi , bir daha ki kutuyu iki gunde bir alarak yapacagim.

sonuc itibari ile mineral vitamin bok pusur ihtiva eden bir sey beslenmen iyi ise pas da gecebilirsin herhalde.

11 hap aspirin tipinde olsa sorun degil ama 5 tanesi bildigin bademden buyuk hayvan gibi :)

bence ekstra bir sey almana gerek yok daha ne alacaksin yahu :)

protein tozu aliyorsun .. check
creatine aliyorsun .. check
glutamine casein aliyorsun ... check
animal pak de alicam diyorsun ... check
pre gym booster aliyorsun .. check

abartma derim. 19 yasindasin be adam?!

sadece okuması bile böbreklerimi ağrıttı
Sosyal ağlarda paylaş

Helcraxe,

Creatine ağustosa kadar gitmez diyorsun da creatine'i ara vererek kullanmak lazım. 8hafta'lık cycle lar ideal oluyor. Biraz daha uzatılabilir ama genelde çok fazla ara vermeden kullanmayın derler. Gerçi ben en son 12 hafta kullandım ama yine çok uzatmamakta fayda var sanırım. Gördüm yazıyım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...