Osso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ilk haftasında kullandığın supplementlere dikkat et motor bozuyor bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Hebrew said: Vücut geliştirme ile ilgilenmiyorum ancak 2 senedir yaşadığım omuz sakatlıklarından sonra kol kaslarımı güçlendirmeye karar verdim. Kolum gerçekten epey inceldi. Bu sebeple de 5-6 haftayı aşkın süredir dumbell kaldırıyorum 5'er kiloluk. Fakat herhangi bir gelişme göremedim. Bu sebeple bir sorum olacak. Mesela 40'ar tekrardan 4 set mi iyidir yoksa 12 şer tekrardan 10 set falan mı daha faydalı olur? Cahilliğimi mazur görün ve sorumu cevaplarsınız sevinirim ya da başka bir tavsiyeniz varsa dinlerim, teşekkürler. Haftada 4 gün: Gün 1 ve 3: 3 set maximum tekrar şınav Hemen ardından dumbbell ile 3 set 10-15 tekrardan triceps hareketi Gün 2 ve 4: 3 set maximum tekrar barfiks (avuç içleri sana bakacak şekilde) Hemen ardından dumbbell ile 3 set 10-15 tekrardan biceps hareketi Hiç barfiks çekemiyorsan ya da sadece 1-2 tane yapabiliyorsan, sandalye vb bir şeyi barfiksin yanına koy. Onu kullanarak çenen barın üstüne gelecek pozisyona çık. Sonra yavaş yavaş (en az 3-4 saniye) indir kendini. Kontrolsüz olarak aşağı düşer hale gelene kadar tekrarla. Ben zamanında 0 barfiks ile başladım. Şimdi 8 çıkıyor. Dip not: Aslında araya bacak hareketleri de katarsan gelişme hormonlarının salgılanması açısından daha iyi olabilir. Ama şimdilik bu kadarı da yeter herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 O değilde ya dün hastalandım yada çok aç karnına aldım no-xplode'u bacak antremanına girerken çok kötü çarptı beni suppelement. Kendime gelemedim ama bitirdim antremanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Mirage said: Hebrew said: Vücut geliştirme ile ilgilenmiyorum ancak 2 senedir yaşadığım omuz sakatlıklarından sonra kol kaslarımı güçlendirmeye karar verdim. Kolum gerçekten epey inceldi. Bu sebeple de 5-6 haftayı aşkın süredir dumbell kaldırıyorum 5'er kiloluk. Fakat herhangi bir gelişme göremedim. Bu sebeple bir sorum olacak. Mesela 40'ar tekrardan 4 set mi iyidir yoksa 12 şer tekrardan 10 set falan mı daha faydalı olur? Cahilliğimi mazur görün ve sorumu cevaplarsınız sevinirim ya da başka bir tavsiyeniz varsa dinlerim, teşekkürler. Haftada 4 gün: Gün 1 ve 3: 3 set maximum tekrar şınav Hemen ardından dumbbell ile 3 set 10-15 tekrardan triceps hareketi Gün 2 ve 4: 3 set maximum tekrar barfiks (avuç içleri sana bakacak şekilde) Hemen ardından dumbbell ile 3 set 10-15 tekrardan biceps hareketi Hiç barfiks çekemiyorsan ya da sadece 1-2 tane yapabiliyorsan, sandalye vb bir şeyi barfiksin yanına koy. Onu kullanarak çenen barın üstüne gelecek pozisyona çık. Sonra yavaş yavaş (en az 3-4 saniye) indir kendini. Kontrolsüz olarak aşağı düşer hale gelene kadar tekrarla. Ben zamanında 0 barfiks ile başladım. Şimdi 8 çıkıyor. Dip not: Aslında araya bacak hareketleri de katarsan gelişme hormonlarının salgılanması açısından daha iyi olabilir. Ama şimdilik bu kadarı da yeter herhalde. Yardımın için teşekkür ederim ancak barifks ya da şinav çekmem yasak şu an benim sakatlığımdan ötürü. :) Ancak dediğiniz gibi 5 kilo hacim vermeyecekse 10 kiloluk dumbel alabilirim. Boy falan kısaltmaz dimi 10 kilo falan alsam? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yok abi 10 kiloyla boy mu kısalır yapmayın etmeyin :) ağırlık kaldırınca boy kısalmaz, halterci miyiz küçük yaştan itibaren yüzlerce kilo kaldırmıyoruz :) 10 kilo ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 valla ben uzadım galiba. normalde evdeki mutfak kapısından geçerken şimdi biraz kafamın tepesinin sürttüğün farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 oh ne güzel :D ben de uzamak istiyorum yaa yok mu bi yöntem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 uyuyorum :D ağırlık idmanı yapiyorum okadar :D ama tabi benim uzamama artık pek gerek yok böle giderse 2.10 olucaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Ben ne bahtsiz bi adamim ya 2 gundur kalbimde ince bi sizi vardi dun gece uyutmadi bugun gittim dra ekg falan cekti tasikardiymis kan aldi enzimler icin yarin belli olcak tam spor cortladi hehe serum yedim bakteri kayniomus ilac yedm sabah spora gidicektim hayallerim vardi sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 sen protein tozu kullanamayan arkadaş değilmiydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 geçmiş olsun lan noluyo bizim badicilere biri kan işer biri serum yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 3-4 günlük Viyana-Budepeşte-Münih turuna çıkıyorum. Spora gidemicem böhühühüüü. Biri beni tokatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ahaha hayrlı yolculuklar abi yanına 2 tane dumbell al =) oldukca iiye gidiyorum,alna press en zorlandgm hareketti simdi agırlık basmaya basladım alna press de iste tek pronlemm var o da göbegi eritemymrm bi türlü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Alna press nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bu sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 skull crusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Mirage said: 3-4 günlük Viyana-Budepeşte-Münih turuna çıkıyorum. Spora gidemicem böhühühüüü. Biri beni tokatlasın. abi viyanada gel benim oda arkadaşının kartıyla yaparız antreman adfssgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 istersen tokatlarım gelince bide np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 press değil bide o pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 hatta geçen gördüm biri direk alnına bench press olarak yapıyordu onu. belgesel çekicem salonda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Nasıl ya?? Ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ahaha alnına, bir an vücudumun acıdığını hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ahahahahahaha bench press yaparken böle memesine deli gibi çarptıranını da gördüm ben hemde 10-15 kilo ile çalışırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Ya abi o deil de benim tahmini olarak %10 yağ oranım var, abi ne zormuş %10lardan %6-7 lere düşmek. Vücut vermiyo abi o %10 yağ dan, vermek istemiyo heralde :S Hydroxycut falan mı girişcez illa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Benimki %15'in altına inmiyo ya tahmin edebiliyorum. Prof body'ciye padawan yapmak lazım seni. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar