Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ginaly said: vay lan zenginlerin haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yakından gören kaçmış lan yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Allah başka dert vermesin.Şükret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 pata pata pata pon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 BonePART said: Arden said: Açtım son ses ''radiohead''imi yürüdüm... İlk defa taksimden tek başıma ve mutsuz ayrılıyodum.. cok uzun okuyamam diyennere ozet su iki cumledir yas 15 yolun 1/5i of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Penthesilea said: pata pata pata pon (tu)süper bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 haline şükret. otobüs kaçırdım .otogardayım.3.30 saat sonra diğer otobüse bileti kestiler .otogarda küfür kıyamet .ya bi hayır vardır diyorum bu halimle , sen haline şükret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 MADBOY said: BonePART said: mulgear6 said: BonePART said: Arden said: Açtım son ses ''radiohead''imi yürüdüm... İlk defa taksimden tek başıma ve mutsuz ayrılıyodum.. cok uzun okuyamam diyennere ozet su iki cumledir yas 15 yolun 1/5i çok kritikçisin önden yargılı filan berk sende cocuksun ama mesela bole seler yapmiyosun yane ayi oluyosun kedi oluyosun felan kendi icinde huzrun wa Bundan sonra RADYOKAFA MADYOKAFA degil, UMIT BESEN, BURHAN CACAN dinleyeceksin. Delikanli olacaksin, cikarip masaya vuracaksin. KARDINAL KAVUN degil, ASLAN SUTU iceceksin. diyene bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ı'm a creeeeeeeeeeeeeeeeeep ı'm a weirdooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 en kotu haftasonu bu mu ? ben kotu bisey gormedim bi 2 salaklik disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 roket adam said: Penthesilea said: kafana taktigin seye bak, en kotu haftasonun boyle olsun, ben de vefat falan oldu zannettim ameliyatla falan girince konuya. aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ha bide kizlara neden uzuldun ki o kadar baska bi postta haftada bir tek gecelik iliski yasdaigini yazmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 oooo senede 52 kız eder bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 En kötü haftasonun buysa en iyisini düşünemiyorum lan oha ::o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 veya sende 52 yalan bilemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 http://img5.imageshack.us/img5/5687/perspectiveman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bize en iyi geçirdiğin haftasonunu anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yahu cok paran olmadan 2 mahser + zımbırtıları nasıl aldın. vay amonim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 monta sıç dicemde oda denmezki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 arkadaşların seni ekmiş ki bekle demişin normaldir yani olabilir. gece klubunde tanıştıgın kızlara söliceğin en son şey liseliyim falan filan demek sonuçta hayatını paylaşmicaksın senin herşeyini tam bilmesine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 19 yaşında liseye mi gidilio yav? o da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Derslerine çalışcağına geceklüblerinde takılırsan olacağı budur.Vaktinde ders çalışıp adam gibi bi üniversiteye girseydin o haftasonun öyle geçmezdi.. NOT : Sınıfta kaldığını ve derslerle arası pek iyi olmayan bi öğrenci olduğunu varsayıyorum.Eğerki sebebler farklıysa affola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 burtonesk said: of yine okudum da ultra ergen haftasonuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar