vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 R.I.P Jitzchak Rabin. gitti gül gibi adam. Shiva'ya adayalim kendimizi en iyisi.
Thugsta Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 başlığı görünce akp ile ilgili bişey snadım (:P)
Dennis Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Hiç birşey demiyorum daha neyin ne olduğundan haberi olmayan adamlar gelmiş ne yorumlar yapıyor. Amaç ne, belki arap ırkçılığı, belki farklı olma çabası, belki olm biz doğrusunu bilen azınlığınız diye hava atmak herneyse midemi bulandırıyor. Evet filistin halkı terorist haması seçti onlarda tüm dünya bizim önce bu israilleri öldürücez diye onlara saldırdı böyle oldu işte haklısınız. Şu haberdeki t-shitleri de savunun hadi bir zahmet.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Sen bilmiyormusun denis , kendi topraklarını savunmak direniş yapmak işgalciler tarafından teröristlik olarak görülür. Heleki direniş yapanın elinden kolundan tutanı yoksa işgalcininde dünyanın süper gücüne yön verecek gücü varsa , kesin teröristsindir.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mighty_THoR said: PATA said: Mighty_THoR said: bırakın bunları ya o oldu bu oldu şu oldu geçiniz.Bu saldırıdan en karlı hamas çıktı adamlar bütün mualifleri öldürdü sonra untanmadan itiraf etti hala siz israil israil değin. her zaman söylediğim gibi arapların kökü kurusa umurumda olmaz. Arap diye küçümsediklerin de insan, senin kadar yaşamaya hakları var ve hatta bu yorumundan sonra senden dha çok hakları var.Bu durumda olan Türkiye olsaydı,kardeşin annen gözünün önünde vurulsaydı ve avrupadan biri gelip suratına Türklerin kökü kurusa umrumda olmaz dese ne yapardın çok merak ediyorum?Eminimki Türklük gururun kabarır altta kalmazdın ama ne yazıkki insanlık gururundan yoksunsun tarih araplar kadar kalleş bir ırk görmedi.Bugüne kadar araplardan kime fayda geldi. Bu milletin insanlarına karşı yapttıkları kalleşliğin haddi hesabı yok onu bırak kendi aralarında bile anlaşamıyorlar. Osmanlı avrupadan borç aldı adamlara tren yolu götürdü onlar ingilizlerle anlaşıp osmanlıyı sırtından vurdu sonra o tren yolunun parasını T.C ödedi.Türkler müslümandı ama araplar din kardeşi vs dinlemedi tek dertleri kendi çıkarlarıydı Filistinde bundan önceki yönetim israillle ilişkileri düzeltti sunide olsa bir sessizlik geldi bölge tam israil bir iki taviz vermeye hazırlanıyordu filistinliler gitti elin teroristini seçti adamlar gitti israil e roket attı. Ben mi seçtim elin teroristini ülkeyi yönetsin diye.Bu tamamen kendinin 3 katı bir adama yumruk atıp sonra dayak yiğince mızıkmaya benziyor. İsrail bence kendi halkı için gerekni yapıyor.Elin arabı israil kurulduğunda bir avuç israilliyi def edemedi bu dakikadan sonra hiç edemez.Keşke benim ülkemde tükürdüğünü yalamasa,kırmızı çizgidir dediklerini pembe çizgilere çevirmese israil gibi benden olanın kılına dokunursan taş üstünde taş bırakmam dese ve yapsa ne zaman acep insanları bir sürünün parçası olarak değil de birey olarak algılayabileceğiz çok merak ediyorum. Umuyorum ki bu kavrayış gerçekleştiği zaman ırkçılık da son bulacak çünkü kalleş uğursuz cart curt ırk diye damgaladığınız insanların esasında birer hayatı olduğunu gittikleri bir evleri, onları bekleyen çocukları eşleri anaları babaları olduğunu hep unutuyorsunuz. Hamasa oy verdiği için filistin halkının başına gelenlere şu anda oh olsun diyenler en basitinden boş oy atmış veya başkasına oy atmış insanları dahi göz ardı ediyorlar. Öte yandan yine unutmamak gerekir ki Türkiye de bundan birkaç yıl sonra bir islam devletine dönüşürse ABD gelip eskaza bizi bombalamak istediğinde diğer milletler de onlar da müslüman işte oh olsun kökleri kurusun diyebilirler. Tek taraflı değil daha bir global daha bir kapsayıcı bakalım e mi kuzucuklarım?
xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Cuce said: said: Filistinde bundan önceki yönetim israillle ilişkileri düzeltti sunide olsa bir sessizlik geldi bölge tam israil bir iki taviz vermeye hazırlanıyordu filistinliler gitti elin teroristini seçti adamlar gitti israil e roket attı. komik olmus baya Ayrıca filistin niye ilişkileri düzeltiyor ki, israil orada bariz soykırım yapıyor. Ve bunu yaparken "Biz yüzyıllardır ırkçılık kurbanıyız, ne holocaust2lar gördük." maskesini çıkarmadan yapıyor. Roket attı hadi şehri başlarına geçirelim bu açlık sınırında yaşayan insanların? Gerçekçi olalım bence biraz.
CookieMonster Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Redeagle said: ciddi birşey yazıcaktım uzun uzun fakat aquila said: anamiza bacimiza yapsalar, napardiniz, ginaly said: beyler bi dakka anne dedi. çok geç (:P) benim anam bacim beyaz pantalon giymez.
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 vaniLLe said: R.I.P Jitzchak Rabin. gitti gül gibi adam. Shiva'ya adayalim kendimizi en iyisi. helal süt emmiş adamı yaşatmadılar gerçekten, çoktan bitmişti bu sorunlar. bu süreçteki en önemli dönüm noktasıdır suikasti bence.
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 o degil de horizon, senin partinin elemanlarinin da rezaletleri teker teker ortaya cikiyor :o napacaz?
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 onlar rezillik değil aga türkiye için çalışıyolar
Horizon Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Azmodai said: o degil de horizon, senin partinin elemanlarinin da rezaletleri teker teker ortaya cikiyor :o napacaz? Sen buraların paşası mısın ? Komedimisiniz allah aşkına , konu ile ne alakası var bu bir , artı benim partim ne oluyormuş ne alaka. Ülkede desteklenen hangi (çok oy alan)partinin 4 4lük ya da rezaleti çıkmadığını da bir göstersek ozaman ciddiye alacağım seni. Bir partiye destek veriyorsun diye her yaptığına destek veriyorsun anlamına gelmez. Konu ile alakasız olarak nedir bu garez ? Bak sana paşa adamsın diye title vermişler bari saygı duyup kurallara uy.
PATA Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Bazı arkdaşlar at gözlüklerini çıkarıp olaya daha geniş açıyla bakarlarsa eminim daha iyi anlarlar ortaki olayı.Araplar haindir kalleştir diyemessin.Kimse diyemez.Tıpkı kimse Türkler haindir kalleştir diyemeyeceği gibi.Irklar hain kalleş olmaz, insanlar olur.ve seni oradaki insandan ayıran fark ne biliyor musun?Şans eseri filistinde değilde türkiye içinde dünyaya gelmen.Türk olmayı sen seçmedin.Tıpkı onlarında o bölgede can vermeyi seçmediği gibi.Sen evinde oturup laf yaparken orda insanlar yarını görüp göremiyeceklerini bilmeden bekliyorlar.Hamas başa geldi diye de suçlayamassınız.Denize düşen yılana sarılır.Filistin'i Hamas'ı seçti diye suçlamak kadar saçma bişey yok bence.Burda suçlanması gerekenler bir halka o yolu seçtirecek kadar baskı altında ve çaresiz hale sokanlardır
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Horizon said: Azmodai said: o degil de horizon, senin partinin elemanlarinin da rezaletleri teker teker ortaya cikiyor :o napacaz? Sen buraların paşası mısın ? Komedimisiniz allah aşkına , konu ile ne alakası var bu bir , artı benim partim ne oluyormuş ne alaka. Ülkede desteklenen hangi (çok oy alan)partinin 4 4lük ya da rezaleti çıkmadığını da bir göstersek ozaman ciddiye alacağım seni. Bir partiye destek veriyorsun diye her yaptığına destek veriyorsun anlamına gelmez. Konu ile alakasız olarak nedir bu garez ? Bak sana paşa adamsın diye title vermişler bari saygı duyup kurallara uy. Su ana kadar akp aleyhine acilan en ufak seyde hep savundun da, seni koyu taraftar sandik... kendimi pasa zanneden de ben degilim, ama zannedeni hepimiz taniyoruz :o
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuda vahim bir sapma var. Ayrıca bugune kadar gelen partiler bir halt yememiş olsa bile, onu bunu yaptık şunu böle yaptık ta falan filan la kafa kurcalayıp saman altından su yurutmedi. türk halkını ne yaptılarsada bölemediler şimdiki amaçları memleketi borclandırmak. ulan bunlar geldiginde 182 milyar dolar borc vardı. Şimdi 500 milyar dolar borcumuz var dış borc toplam yaptıklrına da yapacaklrınada emii ...
Horizon Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Go go paticik trolls. Title lısından yöneticisine troll bolluğu yaşanıyor.
Öne çıkan mesajlar