Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seviyorum

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:
Şuan o bir gel git yaşıyor ve ben inanılmaz bir sabırla bekliyorum,kendi kararı...

kazanırsan kesinlikle bundan dolayı kazanırsın. Sabır çoğu şeyi çözen olay oluyor ve kızlar böyle durumlarda üstüne gelmeyip de sabırla birşeyler bekleyeni seçiyorlar. he ters tepme olayı da olabilir bu bana açılmadı bi hareket yok bundan olmaz tarzı bişey de düşünebilir, o dengeyi iyi kurmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

cumartesi hava günlük güneşlik evden çıkamıyorum ne isteğim var ne de yerimden kalkacak halim.Bakalım asıl olay çarşamba günü olacak.Bu ortak arkadaşımızın bilmemnesi için gidicez hepimiz ve erkek arkadaşı olmayacak o akşam...Tavsiyeler için sağolun bütün fikirlere ihtiyacım var şuanda gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bazı konularda çok katıyımdır. Hocam sevdiğin insan bir sevgili veya en yakın dostun olabilir sana 1 kere bile büyük yanlış yapmamalı. Benim böyle bir sevgilim ve böyle bir dostum var. Gerçek dost / sevgili budur. 1 kere bile bana sağlam yanlışları olmamıştır. Burada katı olunması ve iradeye sahip çıkılması gerekir.

Ben zaten öyle bir kızı sevmem, ama sevgilisiyle eve bırakıp gitmek nedir. Biraz iraden olsun, seviyen olsun. Seviyesizsin demiyorum ama bariz bir şekilde acı çekeceksin. Çok bariz hayatının hatasını yapıyorsun.

Ve sen sıçtığında ben bu yazıyı alıntılıcam. Kendine gel arkadaşım.

Hayatın için önemli olan konularda en ufak hata payı en ufak falso olmasın. Aman derim. Kesinlikle tasvip etmedim. Kolay gelsin yinede.
Sosyal ağlarda paylaş

defensive.

ben salak mıyım bütün bunları bilmiyor muyum,biliyorum.sevgilisiyle eve bırakıp gitmek herhalde hayatta yaptığım en zor şeylerden biriydi ama yapmam gerekiyordu.kendine acı çektirerek kabullenmek daha kolay olur,sevgilisiyle görürsem belki iyi gelir soğurum falan diye düşünmüştüm yanlarına giderken ve inan dün gece o kadar koymadı bu hadise.ama bugün gerçekten çok kötüyüm,neden bilmiyorum.sevmemem gerektiğini biliyorum,ayıp olduğunu biliyorum,yanlış olduğunu biliyorum,delikanlılık olmadığını da biliyorum.biri bana aynısını yapsa nasıl sert bir tepki veririm,onu da biliyorum.yok ama gerçekten olmuyor.görmemek için ortak derslerimize gitmiyorum,okuldan kaçar gibi çıkıyorum bir yandan görmek için çıldırıyorum bir görsem yeter diyorum bazen engel olamayıp gidiyorum yanlarına.mantığımla duygularımın inanılmaz bir çatışması var şuanda bu çatışma ya bana kafayı yedirecek ya da gerçekten güçlü bir insan olduğum anlıcam bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk sana şunu söyliyim kızların ayakları da inan erkeklerinki kadar kötü kokuyor hele ki adet dönemlerinde tüm vücutları özellikle vajinaları çok pis kokar. osurduklarına şahit olmadım ama eminim onu da yapan vardır.
uzun lafın kısası şirin kız, vazgeçilemez kız diye birşey yoktur. ben bunu keşfettiğimden beri kızlardan soğudum.
Sosyal ağlarda paylaş

irenikus said:
sipeyskeyk sana şunu söyliyim kızların ayakları da inan erkeklerinki kadar kötü kokuyor hele ki adet dönemlerinde tüm vücutları özellikle vajinaları çok pis kokar. osurduklarına şahit olmadım ama eminim onu da yapan vardır.
uzun lafın kısası şirin kız, vazgeçilemez kız diye birşey yoktur. ben bunu keşfettiğimden beri kızlardan soğudum.

ne diyosun abi manyak mısın asşkdjasşldsa hiç gülceğim yoktu
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:
cumartesi hava günlük güneşlik evden çıkamıyorum ne isteğim var ne de yerimden kalkacak halim.Bakalım asıl olay çarşamba günü olacak.Bu ortak arkadaşımızın bilmemnesi için gidicez hepimiz ve erkek arkadaşı olmayacak o akşam...Tavsiyeler için sağolun bütün fikirlere ihtiyacım var şuanda gerçekten.

kazımın goluyle sevinen gençler o heyecanla birbirine sarılırlar ve olaylar gelişir
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...