Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seviyorum

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

ya zaten dün sabah 5 e kadar konuştuk,birsürü açık verdi hafif de kafası güzeldi ondan olsa gerek...böl parçala yönet yerine bekleme taktiği düşünüyorum.haftaya bir arkadaşımızın bişeyi var ona gelceksin dmi deyip duruyo...orda belli olur artık neymiş ne değilmiş...

edit: teşekkürler sağol :)
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi şok oldum yani.bir de bir ortak arkadaşımız vardı kız kıza içiyolardı o da uyuyakalınca iyice döküldü zaten.aşk sence nedir hiç aşık oldun mu yok seni ilk gördüğümde gıcık olmuştum ama artık olmuyorum falan daha neler neler de aklıma gelenler bunlar, 4 saat konuştuk...bugün okulda gördüm yine oldukça mahçuptu :) çok garip durumdayım bakalım sonu ne olcak...
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:
evet abi şok oldum yani.bir de bir ortak arkadaşımız vardı kız kıza içiyolardı o da uyuyakalınca iyice döküldü zaten.aşk sence nedir hiç aşık oldun mu yok seni ilk gördüğümde gıcık olmuştum ama artık olmuyorum falan daha neler neler de aklıma gelenler bunlar, 4 saat konuştuk...bugün okulda gördüm yine oldukça mahçuptu :) çok garip durumdayım bakalım sonu ne olcak...

bi kız kime gıcık olsa onla çıkıyo, bunun bilimsel açıklaması varmı acep, banada oldu 2 kere.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
sipeyskeyk said:

bi kız kime gıcık olsa onla çıkıyo, bunun bilimsel açıklaması varmı acep, banada oldu 2 kere.

O gıcık olma, senin necatiye veya şükrüye gıcık olman gibi bişi değil. O gıcık olmanın içinde bir elde etme isteği, bir merak etme bier hödörötöröf var.

bilimsel açıklamasına gelince; dodi keseciği ile ilgili olabileceğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet yazmayalı epey gelişme var :D tabi heyecanlanmayın iyi yönde değil...

Dün akşam dışardaki grubu söylüyorum.O,erkek arkadaşı,ben ve 3 arkadaşımız daha...Ha böyle olcağını bilmiyor muydum ? tabi ki biliyordum zaten bilerek gittim.

Ortak bir kız arkadaşımız var yakın arkadaşım benim çok,giderken ayarladım yanlız kalalım onla diye neyse işte ikimiz gidiyoruz yoldayız kıvranıyodum nası söylesem ona diye tam cümleyi buldum ben söylemeden o sordu senin bu pınar mevzun nedir diye.İşte düşündüğün gibi dedim,derecesi nedir yani ben senden duymadığım için bilemiyorum dedi.Anlattım işe herşeyi,kız şok tabi...Sen gelmenin iyi bir fikir olduğuna emin misin,dayanabilcek misin ben olsam hayatta gelmezdim dedi.Ben dayanırım ha biraz canımı sıkar ama gelmeyip de kendimi yemekten iyidir dedim.

Neyse işte gittik tanıştım çocukla garip bir ortam böyle herkes gergin olayı bilenler.Bütün akşam kızın yüzüne toplam iki kere bakmışımdır,öyle bir kastım yani.Çocukla da yemin ederim 2 kelime konuştum.Merhaba Can ben,iyi geceler memnun oldum.Bu kadar.Asıl can alıcı noktaya geliyorum.Kızla çocuğu çocuğun evine ben bıraktım.Film gibi anasını satayım...Tuğçe dediğim arkadaşım biliyor işte durumu dışardayken de konuştuk.Onları getiren arkadaş eve döndüğü için hastalanıp, bana kaldılar.Çok kötü oldu bu bi de sen bırakcaksın yani çok sinirim bozuldu o yüzden istemiyosan bi bahane bul git biz taksiyle döneriz falan dedi.O da ayıp olur artık diye yapmadım.Yediler içtiler eğlendiler bir de evlerine bıraktım.Nasıl bir işkence yani.

Ve artık eminim ki kız da farkında.Bütün gece her çocuk arkasını döndüğünde,her tuvalete gittiğinde ya yanıma gelip bişeyler söyledi ya da garip garip baktı.Onlar da tartıştılar mı ne bi bok oldu heralde son 1-2 saat pek konuşmadılar.Zaten bu kadar donuk rushsuz bir herif olamaz kız o kadar hayat dolu eğlenceli falan adamda tık yok boş boş duruyor...Yani çok boktan durum,diyecek birşey yok.O ortak arkadaşımız ikinizi de çok seviyorum çok isterdim keşke olsa da ne denir ki dedi.

ikiniz berabermişsiniz bütün gece benle konuştu neden böyle birşey yaptı o zaman dedim.valla can bilmiyorum noluyo ben de anlamadım sabah söyledi zaten sabaha kadar konuştuk diye ama ne amaçla konuştu,niye konuştu onla da konuşmadığım için hiç bilmiyorum dedi.Aslında ben söylemeden de biliyormuş birşeyler ama ben gidip ona söylemediğim için kıza birşey söylememiş.Şimdi zaten o da bildiğine göre yakında ne olacaksa olur.Olsun da zaten sıkılmaya başladım bu durumdan.
Sosyal ağlarda paylaş

o onun kararı ben zaten onun gözlerinden kararsızlığı görüyorum.dün sabah konuşurken sevgilisinden bahsediyodu sen onu ne kadar kaybetmekten korkuyosan o da seni kaybetmekten korkuyo dedim.Benim kaybetmekten korktuğumu nerden çıkardın dedi.Şuan o bir gel git yaşıyor ve ben inanılmaz bir sabırla bekliyorum,kendi kararı...

edit: eh be abi bir gidip abi sen üste geç sen alta geç yok olmadı su ister misiniz yoruldunuz mu falan demediğim kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...