elaidi Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=135264&cat=110&dt=2009/03/19 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kürtçe yayın yapan radyonun hizmete gireceğini belirterek, ''Yeni bir adımımız da aynen TRT Şeş gibi Arapça yayın yapan bir televizyon çalışmamız. O da şu anda bitmek üzere. An be an o da hizmete girebilir. O da TRT bünyesinde'' dedi. Erdoğan, TGRT Haber televizyonunda katıldığı ''Ankara'nın Gündemi'' programda soruları yanıtladı. ''Bu seçimde Diyarbakır'ın sembolik bir önemi var. Diyarbakır'da durum nedir, oy oranları açısından?''şeklindeki soru üzerine Erdoğan, şunları söyledi: ''Makas daralıyor. Orada birkaç parti yok, 2 parti var. 2 parti olduğu için ya o parti bizden alacak, ya biz o partiden alacağız, ama şu anda biz o partiden oy alıyoruz. Bundan dolayı da burada aldığınız 2 ise 2 ile çarpacaksınız. Süreç bu denli orada zor ve kolay. Zor, çünkü o 2 puanı alacaksınız. Onu 2 ile çarpacaksınız. Yani artık gece gündüz demeden çalışma yapacaksınız dedim. Çünkü orada değişim şart. Benim Diyarbakırlı kardeşim, Kürt kökenli kardeşim burada hizmet istiyorsa, A'dan Z'ye hizmet istiyorsa, eğitimden sağlıktan, adaletten, emniyetten, yoldan, toplu konuttan ki bunlar başlattığımız hizmetler serisi... Bunların artarak devamını istiyorsa ki Güneydoğu Anadolu Projesi oraya yoğun bir şekilde şu anda zaten girdi. Bu kalkınmada bizim yerel yönetimden sıkıntı yaşamamamız lazım. Yerel yönetim sıkıntısını yaşamadığımız zaman bu hizmet patlar, çok daha hızlı gider.'' Bazı yerde plan tadillerinde geçen dönem sıkıntı yaşadıklarını ve bu dönem bunu yaşamak istemediklerini de ifade eden Erdoğan, şöyle devam etti: ''TRT Şeş, sadece Güneydoğu değil, şu anda Kuzey Irak'ta bile birinci sırada. İlgiyle seyrediliyor. Bunun yanında etkinliklerinde, kültür noktasında ana dillerini rahatlıkla kullanabilir durumdalar. Bir sıkıntı bu noktada yok. Şimdi yeni bir hazırlık var; bugün yarın olabilir veya seçim sonrasına yetiştirilebilir, bilmiyorum. Şimdi de Kürtçe yayın yapan radyo başlayacak. Yeni bir adımımız da aynen TRT Şeş gibi Arapça yayın yapan bir televizyon çalışmamız var. O da şu anda bitmek üzere. An be an o da hizmete girebilir. O da TRT bünyesinde.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 İyidir iyidir ne güzel.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ulan 6 aylık ban kapısı açacak küfür var ağzımda ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 eagle_dnz said: ulan 6 aylık ban kapısı açacak küfür var ağzımda ya neyse +5468654 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Arap petrolcü ülkelerden reklam alıp paraya para demiceksek,para sayma makinamız olacaksa açsınlar, ama yok öyle dalgasına açıyorum ben tarzında çeşitli sebeblerle açıcaklarsa neden açıyorsunuz diye sormak lazım,geçerli nedenleri yoksa sandıkta bulgur ekmek kömür istemek lazım baktık buda olmuyor en son oy vermemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Susalım... Hadin iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 1 kasım 1928 den geriye gitmek....... hmm bari bekleyip 2028 de yapsalar da düz 100 sene geriye gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Hadi Kürtçeyi anladık, AKP nin hedef kitlesi kümesi içinde kalan bi dil olsun. ARAPÇA ne lan. ARAPÇA ne. Araplara sıra gelene kadar LAZ var ARNAVUT var BOŞNAK var VAR oğlu VAR. Hayatımda bu kadar. Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 suriye senelece hatay'a arapça yayın yapıyor diye kıçımızı yırttık. bi de biz arapça yayın yapalım bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Demekki bu açılım numaralarını yemeyip ülkemizin siyasi bütünlüğü için endişe edenler baştan beri haklıymış değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hm almanyada 3.5 milyondan fazla türk var,alman hükümeti yapmıyor bunlara türkçe yayını,uyduyla türkiyeden izliyorlar. Ha türkiye yayın yapıyor durun lan bi de biz yapalım diyceğinide hiç sanmıyorum almanların. Arapça sanırım türkiye cumhıriyeti devletine ait lazca gibi bir şive falanda değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 toprak bütünlüğü diye birşey vardır, sonuna kadar arkasındayım hatta. siyasi bütünlük? herkes tek bir siyasi partiye oy atsın, süper siyasi bütünlük. devletin adı belli olsun, sınırı belli olsun, dili belli olsun; geri kalanı mı? 10 kişilik klana bile açsınlar kendi dilinde tv, radyo. ha bi de eğitim tabii ki tek dilde olmalı okulda. ingilizce eğitime bile karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Sayın Başbakan. Kürtleri severiz sayarız. Onlarda bu ülkenin vatandaşı hakkıdır yaptınız. Lazımız vardır misler gibi. Onlarda ister yaparsınız. Ama sayın Başbakan. Bakan. Kan. An. Akar o kan. Dengesiz misin bilader. Kaç tane arab var memlekette. İyi o zaman Antalya yöresine yerleşmiş İngiliz'lerede Trt OYEAH aç. Nasıl herifsin lan ! Not: Başbakanın kesinlikle gerçek karekterlerle ilgisi yoktur. Hepsini bizim hayal gücümüzdür. Biz yapmışızdır. Ayrıca dağdaki çobana selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 benim anlamadığım bu işi neden devlet yapıyor? varsa böyle bi projen de ki ey müteşebbisler, istediğiniz dilde kanal açabilirsiniz. benim vergimi alıp, hiç reklam alamayacak olan, sürekli zarar edecek olan bir kanala aktarmak nedir yani. bi taraftan özelleştirme yapıyorsun, iyi güzel anladık. bu ne ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 GEd said: Arapça sanırım türkiye cumhıriyeti devletine ait lazca gibi bir şive falanda değil çünkü. lazca bir şive değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 toprak dedigin seninmiki benim topragim olsa canim pahasina savunurum ama gel gorki israilin ingilizlerin sunun bunun arap tv ye sasmamak gerek yakinda seriat ilan edilcek insanlar arapcada bilip konusmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Valla arapça tv yorumsuz da benim bildiğim son çıkan haklarla radyo da istediğiniz dilde yayın yapabiliyorsunuz bilmem yanılıyor muyum? çok büyük bir getirisi olmuyacak gibi kürtçe radyonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 neden devlet yapiyo bunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Trt özelleştirilecek değer kazanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 95 itibari ile 800.000 1 milyon arası, galiba 2007 (yada 2008) itibariyle de 1.5-2 milyon civarı arap olması lazım. CIA öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 aquila said: neden devlet yapiyo bunlari? kim yapıcak? kar amaçsız sosyal projeler bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bLackcha0s said: GEd said: Arapça sanırım türkiye cumhıriyeti devletine ait lazca gibi bir şive falanda değil çünkü. lazca bir şive değilevet, lazca dil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 laz diye bir millet yaşıyor türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Anasini satiyim ulkenin haline bak. Ilk olarak o 6 aylik ban kapisi postuna ben de bi +1 vereyim. Etnik kor olmasi gereken ulke, aciktan aciga etnik kimlikleri vurgulamaya basladi. Devletcilik'e artik aciktan aciga bakanlar bile bok atabiliyor. Milliyetcilik, Ataturk'un ilkesi olan milliyetcilik bu arada, kafatascilik degil, sekil 1'a devlet tarafindan olduruluyor Laiklik lol. Cumhuriyetcilik Arcelikcilik, Bekoculuk, Linyitcilik'e dondu Halkcilik icin Antalya'li vatandas videosunu izleyin Inkilapcilik Ha bak bu var, ama ters yonde bir devrime maruz kalmaktayiz. Bari ders kitaplarinda okutmasinlar lan komik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Lazdır, arnavuttur, çerkezdir, macardır bunlar önemli değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar