Çarşı Emine Erdoğan Stadına karşı.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Emine Erdoğan Stadı
başbakan emine erdoğan?
=p
=p
Kartalhaber kadar kolpa bi haber sitesi yok.
stada adı verilemese bile hürmeten "kapalı" tirbüne adı verilebilir :)
Böyle saçma bir şey olursa ciddi söylüyorum binlerce taraftar beşiktaş ı desteklemeyi bırakır. E Erdoğan ne yaa. Dalga mı geçiyor bunlar? Yuh artık yuh. YUUUH.
niye ki? bir kesim çıkıp "gönlümüzün köşküne hoşgeldiniz" diyordu. bir mahsuru olmaz sanırım beşiktaş taraftarının geneli için :P
o stada öyle bir ad verilmesi imkansız.
ya sitenin kendi kolpa,haber üstünde tartışmaya bile gerek yok ki
inandırıcılığı 0 bir kere haberin yapmayın etmeyin :)
inandırıcılığı 0 bir kere haberin yapmayın etmeyin :)
o ismi o satada verirlerse kimse o satada gitmez. 2. olarak bu yeni proje yalan oldu. yeni bişeyler çizilmesi gerebilir, çünkü arkaya tünel açarak zaten ibb içine etti oranın ve o hayal suya düştü.
beşiktaş'ta hertürlü chp kazanır. yönetimde akp'ye destek verirse seyircinin nefretini daha çok kazanır.
edir: ayrıca yeni stada büyük ihtimalle, emin değilim ama şeref bey stadı adı verilir. verilmesi lazım.
beşiktaş'ta hertürlü chp kazanır. yönetimde akp'ye destek verirse seyircinin nefretini daha çok kazanır.
edir: ayrıca yeni stada büyük ihtimalle, emin değilim ama şeref bey stadı adı verilir. verilmesi lazım.
Oyum Kapali tribüne;)
inönü benim için bitmiştir bi dahada inönüye gelmem
"Evet sayın seyirciler, beşiktaş attı üç oldua. İnanılmaz bir atmosfer. Emine Erdoğan tezahüratlarla inliyor."
Ben olsam vermezdim ismimi bir stada sdf
Ben olsam vermezdim ismimi bir stada sdf
emine erdoğan cehennemi
emine erdoğan'a girmek için sırada bekleyen 10binlerce kişi "her derbi öncesi böyle , girmek dert , çıkmak ayrı dert" diye serzenişte bulundu.
roket adam yeni bir fenomen başlattı asldualsıuydhsada
roket adam yeni bir fenomen başlattı asldualsıuydhsada
Öne çıkan mesajlar