Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elimi sallasam ellisi ama canım istemiyor


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Bu sabah dükkanı ben açtım da can sıkıntısından, kimseler de yok. Her yanımda PS3, Xbox360, Wii var, PSP'ler, DC'ler falan kafama düşecek, çok acayip bir duygu özlemişim, raflara dizmişler gears of warları falan kutu kutu, Ama gel gör ki şu an çalışan HDTV yok burada, 37 ekran TV de pek keyifli değil, kurmaya da üşeniyorum, halbuki küçükken böyle miydi? Sega Saturn falan yakaladım mı acımıyordum. Yaşlanmışım lan.

Öğlen olsa da kaşarlı dürüm döner yesem bari, gelme amacım da oydu zaten hehe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi piyasasını araştırıyım made :P
Wii golf oynıycam bakıyım da xD , çok kötü bu TV

Rofl, adam hatırladı bir anda xD

Edit2.75: Şimdi sordurdum da piyasada PSP yokmuş, kriz vurmuş arkadaşları getirtemiyorlrmış. O yüzden 0'lar 260 dolar imiş. 300 civarı diyorlar 2. ellerine de. Kırık vs. hasarlı PSP'leri de yurtdışından parça getirme masrafına girmemek için teknik servisler parçalıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onları hiç bilmiyorum, listeden bakmak lazım, liste de nerdedir kim bilir xD

Şu an 1 saatte araştırdığım kadarıyla piyasada pek ürün yok, olanları da fahiş fiyatlardan satıyorlar. 2. eller de öyle. Nette ucuz birşeye denk gelmezseniz şu sıra pek konsol alma zamanı değil.

Dükkandan bildirdim, (evet wii golf sux böyle)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:
ya ben şeye takıldım
kaşarlı dürüm döner ne lan:S:S


Abi şimdi şöyle lavaşın arasına döneri koyuyorlar, patates vs. ne istersen işte, sonra şerit kaşarı yerleştiriyorlar. Onu tost makinesinde basıyorlar. Ben şimdi bir tane amerikanlı hamburger bir de ondan söyledim mesela, yanına da atom oh. Dükkana bakacak birisi olsa gerçi Hocapaşa'ya çıkıp pide yemek var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Iıh yok görünürde, ilk defa duydum adını hatta, ama sorarım vardır belki, ama Wii için Mario Strikers Charged Football var haha. Doğubank'ın yanında bu arada dükkan, bir de teknik servis, arada bizimkiler de birşeyler getirtiyor, onlar var raflarda satılık. Diğerleri müşterilerin yapılmış ya da yapılmayı bekleyen cihazları.

Bir de Sega Dreamcast varmış. Bir japon adventure oyunu vardı onda onu oynardım adı neydi bir hatırlasam. Daha sonra 2.si gamecube'e falan çıkmıştı hatta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...