deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bu sabah dükkanı ben açtım da can sıkıntısından, kimseler de yok. Her yanımda PS3, Xbox360, Wii var, PSP'ler, DC'ler falan kafama düşecek, çok acayip bir duygu özlemişim, raflara dizmişler gears of warları falan kutu kutu, Ama gel gör ki şu an çalışan HDTV yok burada, 37 ekran TV de pek keyifli değil, kurmaya da üşeniyorum, halbuki küçükken böyle miydi? Sega Saturn falan yakaladım mı acımıyordum. Yaşlanmışım lan. Öğlen olsa da kaşarlı dürüm döner yesem bari, gelme amacım da oydu zaten hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bana ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Hemen pazarlıyım, slim PSP var bende çıkma, buradaki fiyatından daha ucuza ittireyim ay vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 aa bak benim bi arkadaş arıodu. kırılmış slim psp. ucuz. öğrenci fiyatı. hiç olmadı 2. el. ne kadara yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 oo liseden en sevdiğim arkadaşım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bi piyasasını araştırıyım made :P Wii golf oynıycam bakıyım da xD , çok kötü bu TV Rofl, adam hatırladı bir anda xD Edit2.75: Şimdi sordurdum da piyasada PSP yokmuş, kriz vurmuş arkadaşları getirtemiyorlrmış. O yüzden 0'lar 260 dolar imiş. 300 civarı diyorlar 2. ellerine de. Kırık vs. hasarlı PSP'leri de yurtdışından parça getirme masrafına girmemek için teknik servisler parçalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 olm bana balık hafızalı diyolardı hatırlarsan, sana garezim yok asd 360 lar kaça oluyo en son, yada ds'ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Onları hiç bilmiyorum, listeden bakmak lazım, liste de nerdedir kim bilir xD Şu an 1 saatte araştırdığım kadarıyla piyasada pek ürün yok, olanları da fahiş fiyatlardan satıyorlar. 2. eller de öyle. Nette ucuz birşeye denk gelmezseniz şu sıra pek konsol alma zamanı değil. Dükkandan bildirdim, (evet wii golf sux böyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Abi nasıl bi dolandırıcısın sen böyle kriz var diye fahiş fiyattan mal satıcak adam. gidin alın elinize nakit parayı bakın fiyatları nasıl değiştiriyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Street Fighter var mı PS3 için? Yap bi güzellik. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ya ben şeye takıldım kaşarlı dürüm döner ne lan:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hiçmi yemedin bambi diye bi yerdemi duymadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Black-ice said: ya ben şeye takıldım kaşarlı dürüm döner ne lan:S:S Abi şimdi şöyle lavaşın arasına döneri koyuyorlar, patates vs. ne istersen işte, sonra şerit kaşarı yerleştiriyorlar. Onu tost makinesinde basıyorlar. Ben şimdi bir tane amerikanlı hamburger bir de ondan söyledim mesela, yanına da atom oh. Dükkana bakacak birisi olsa gerçi Hocapaşa'ya çıkıp pide yemek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 İstanbul'daysa bu dükkan, GTA Chinatown Wars varsa gelip alırım şimdi. Hatta Wii bile oynarım senle. Şaka bir yana, istiyorum ben o oyunu, varsa adresi ver gelip alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Iıh yok görünürde, ilk defa duydum adını hatta, ama sorarım vardır belki, ama Wii için Mario Strikers Charged Football var haha. Doğubank'ın yanında bu arada dükkan, bir de teknik servis, arada bizimkiler de birşeyler getirtiyor, onlar var raflarda satılık. Diğerleri müşterilerin yapılmış ya da yapılmayı bekleyen cihazları. Bir de Sega Dreamcast varmış. Bir japon adventure oyunu vardı onda onu oynardım adı neydi bir hatırlasam. Daha sonra 2.si gamecube'e falan çıkmıştı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Sitrıt faytır yok mu olm ps3 için. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Abi bu bölümü ben geçeyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 twisted metal diye bir oyun vardı, ozamanlar carmageddon yoktu bu oyun sapıktı bilen varmı hali noldu kaçı cıktı hala cıkartıyorlarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 2-3 sene önce bi oyun çıkmıştı Twisted Metal Black diye PS2'ye, onu oynamıştım. Sonra çıktı mı yenisi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 fifa97 donemleri PS'de vardı, oyunda heryerden bulunmuyordu değişik firmalardan kiralıyorduk o donem olan bir oyundu sonra desktop'a geçtim felan carmegeddonlar geldide PS2 yaptılarsa herhaldi 3'ede yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bildiğim kadarıyla en son PSP için çıkarttılar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 nasıldı ya oynayan varmı merak ettim simdi sırf onun icin alabilirim psp felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Yok, Nintendo DS oyunu. Şimdi korsan oynuyorum çok zevkli, GTA2 ile GTAIV'ün karışımı gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/3585/trollus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar