Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğru düzgün berber aranıyor.

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında, Maltepe'de oturuyorum. Bu civarlarda doğru düzgün bir berber yok çıldıracağım. Saçı biraz düzelt deyince uzun olan saçı kısa saça çevirmeyen, kro olmayan, istediğim modeli yapabilen doğru düzgün berber aranıyor, bir yardım lütfen yahu. Gene mundar ettiler saçımı!
Sosyal ağlarda paylaş

bostancı'da "oben" var. en son gittiğimde 25 milyondu tıraş ücreti. göztepe bp karşısında "engin" var. 15 milyon tıraş ücreti ve gayet sağlam. oben'e gidersen eğer "mehmet bey'e tıraş olmak istiyorum" de. fazla muattap olmadan ölçülü muhabbet edersen saçın berbat olmadan sağlam bir şekilde tıraş olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:
bi minibüs atla gel tüccarbaşı sahrayıcedid.tüccarbaşından yürü yukarı erkan çelik kestir 30'a geri git sonra evine.tuzludur ama iyi keser modelini de yapar.

erkan çelik candır.. saç yıkama-fön-şekil 10 lira. kesim 28... şahsen 3 ayda bi düzelttirdiğim sadece bana pek koymuyor. güzelde kesiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

saçları uzat.. uzat uzat böyle at yelesi aslan yelesi gibi olsun.. 2 ayda bir sadece kırıklarını aldırmaya gidersin çok istersen kat akt kestirirsin ya da ebenim gibi arkada toplamalık uzatırsın (ön taraflar hâlâ istediğim gibi uzamadı bak, olmadı kat akt yaptırıp sawyer giibi takılırım) uzat saçını korkma.. ama 2-3 günde bir yıka.. yoksa çok yağlı oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Ben böyle bildiğin kıvırcığım, saçlarımı uzatıyorum yaklaşık bir senedir de, gözlerim kapandı kıvır kıvır hallerinde, mağara adamı gibiyim. Geçen kardeşimi rehin aldım saçlarımı düzleştirdi omuzlarıma geliyormuş saçlarım. Bu dönemde hiç berbere gitmedim bir de, kırık vs. ne demek onu da bilmiyorum, berbere gidince adamın saçlarımın yarısını keseceğini de biliyorum. Ne yapsam acaba ya. Her gün duş alıp saçlarımın kabarıklığını minimuma indirmekten boyun fıtığı ya da yüz felci olacağım yakın zamanda. Uzun kalsınlar istiyorum. Çare bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:
bağdat caddesi üzerinde suadiyede yusuf çağlar'ı öneriyorum. sedat zaten yegane erkek berberi orda.. çok güzel keser. hem de kafa adamdır. fiyat en son 25 idi ama.

Ulan ben suadiye'den kalkıp her seferinde Erenköy'e gidiyorum "balon"un apartmanındaki berbere :D

Gerçi adam iyi kesiyo muhabbetimiz de var bırakmam da yani o kadar yakında olduğunu bilsem ona giderdim, çok dikkatsizim :(
Sosyal ağlarda paylaş

Benim berberim felç oldu 80 yaşında falan, yoksa babamın da benim de berberim vardı 4 sene önceye kadar. Şimdi de evin orada bir yere gidiyorum (1 senedir gitmiyorum sanırım xD) ama bir türlü model oturtamadı. Güzel kesiyor ama berberden her çıktığımda farklı bir tiple çıkıyordum.

Son bir yıldır da mağara adamı olma yolunda ilerliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...