sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 tuncayın kızarınca yapabileceklerini hepimiz biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Arkasokak said: pardon tuncay hangi fenerin ruhuydu onu anlayamadım? tuncay gibi kompleksli, teknikten yoksun, bencil bir futbolcu FENERBAHÇE'nin nereye ruhu oluyormuş?! son derece gereksiz bir futbolcuydu gidişiyle takım kendine geldi. öyle danalıklar yaparak ilgi çekmeyle futbolcu olunmaz. harbi oha yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Baggio said: Arkasokak said: pardon tuncay hangi fenerin ruhuydu onu anlayamadım? tuncay gibi kompleksli, teknikten yoksun, bencil bir futbolcu FENERBAHÇE'nin nereye ruhu oluyormuş?! son derece gereksiz bir futbolcuydu gidişiyle takım kendine geldi. öyle danalıklar yaparak ilgi çekmeyle futbolcu olunmaz. Çüş. bu mesaj bence provakatif sayılır banlansın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Baggio said: Arkasokak said: pardon tuncay hangi fenerin ruhuydu onu anlayamadım? tuncay gibi kompleksli, teknikten yoksun, bencil bir futbolcu FENERBAHÇE'nin nereye ruhu oluyormuş?! son derece gereksiz bir futbolcuydu gidişiyle takım kendine geldi. öyle danalıklar yaparak ilgi çekmeyle futbolcu olunmaz. Çüş. Message of the Year. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Arkasokak said: pardon tuncay hangi fenerin ruhuydu onu anlayamadım? tuncay gibi kompleksli, teknikten yoksun, bencil bir futbolcu FENERBAHÇE'nin nereye ruhu oluyormuş?! son derece gereksiz bir futbolcuydu gidişiyle takım kendine geldi. öyle danalıklar yaparak ilgi çekmeyle futbolcu olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Tek oyuncusu Tuncay olan takım düşer tabi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Arkasokak said: pardon tuncay hangi fenerin ruhuydu onu anlayamadım? tuncay gibi kompleksli, teknikten yoksun, bencil bir futbolcu FENERBAHÇE'nin nereye ruhu oluyormuş?! son derece gereksiz bir futbolcuydu gidişiyle takım kendine geldi. öyle danalıklar yaparak ilgi çekmeyle futbolcu olunmaz. pzero daha mantıklı konuşuyor diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Arkasokak said: pardon tuncay hangi fenerin ruhuydu onu anlayamadım? tuncay gibi kompleksli, teknikten yoksun, bencil bir futbolcu FENERBAHÇE'nin nereye ruhu oluyormuş?! son derece gereksiz bir futbolcuydu gidişiyle takım kendine geldi. öyle danalıklar yaparak ilgi çekmeyle futbolcu olunmaz. lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Tuncay Sanlı said: ben tek siz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Zegna said: Arkasokak said: pardon tuncay hangi fenerin ruhuydu onu anlayamadım? tuncay gibi kompleksli, teknikten yoksun, bencil bir futbolcu FENERBAHÇE'nin nereye ruhu oluyormuş?! son derece gereksiz bir futbolcuydu gidişiyle takım kendine geldi. öyle danalıklar yaparak ilgi çekmeyle futbolcu olunmaz. lol! Cimri pişman bencil pislik asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ginaly said: Tuncay Sanlı said: ben tek siz hepiniz. lol ben+hindi, siz hepiniz olacktı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 adam yok yalnız.. bu mesajdan sonra arkasokaklara dalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Arkasokak said: pardon tuncay hangi fenerin ruhuydu onu anlayamadım? tuncay gibi kompleksli, teknikten yoksun, bencil bir futbolcu FENERBAHÇE'nin nereye ruhu oluyormuş?! son derece gereksiz bir futbolcuydu gidişiyle takım kendine geldi. öyle danalıklar yaparak ilgi çekmeyle futbolcu olunmaz.Ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 arkadaşım ben Fenerbahçe taraftarıyım. hiç mi tuncay'ın yaptığı gereksiz hareketlerden, takım arkadaşının kariyerini bitirecek türde attığı paslardan baymadınız, cinnet getirmediniz?! bi ben miyim tuncay şanlı'yı halı saha topçusu izler gibi izleyip, sabri sarıoğlu bir tuncay iki diyen?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Arkasokak said: bi ben miyim tuncay şanlı'yı halı saha topçusu izler gibi izleyip, sabri sarıoğlu bir tuncay iki diyen?! evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 arkasokak strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 anam coştu lan bunlar :) peki arkadaşlar öyle olsun. tuncay kraldı aslandı kaplandı. ama bana kalırsa onun yokluğunda şampiyonlar ligi başarılarının önü açıldı. takım mücadelesine yönelmiş ve "yardırarak gol atma" saçmalığından arınmış bir ekip... neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Tuncay fenerin ruhuydu, ama kendisi bal yapmayan arıydı. Aferinadam olmuş şimdi. Diğer bal yapmayan arı örnekleri için bkz. Hasan Şaş bkz. İbrahim Üzülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Yanlış, "bal yapmayan arı" lafı ilk olarak Serhat için çıkmıştı (Erman Toroğlu tarafından), ki onun için geçerli. Tuncay bitirici bir oyuncu değil, karşı karşıya inanılmaz pozisyonlar kaçırıyor, buna rağmen uzun süre forvet ve forvet arkası oynadı kanada geçene kadar, bu yüzden böyle gözüktü. Hasan Şaş da gayet etkili, iyi bir oyuncu. Hele takımda Sabri gibi bi adam varken Hasan'a düşmez bal yapmayan arı olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ha sabri de var ever onuda ekleyelim (: performance/efor açısından söyledim buisimleri ben. yoksa hasan şaş şu haliyle bile çoğu futbolcudan daha iyi. Ama harcadığı efora bakınca insanın içi parçalanıyordu. İbrahim Üzülmez de öyle. Canım ayol nasıl koşuyor nasıl didiniyor ay kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ha doğru, efor olarak daha verimli olsa zaten Robben'in yerine R.Madrid'de oynardı ama, bu haliyle bile bunları yapıyosa yani :) Bi maç çıkışı adamdan doping testi için idrar kontrolü istemişlerdi de örnek verene kadar işemek için 6 kutu bira içmiş yine işeyememişti, nasıl koşuyosa adam vücuttaki tüm suyu tüketiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Arkasokak said: anam coştu lan bunlar :) peki arkadaşlar öyle olsun. tuncay kraldı aslandı kaplandı. ama bana kalırsa onun yokluğunda şampiyonlar ligi başarılarının önü açıldı. takım mücadelesine yönelmiş ve "yardırarak gol atma" saçmalığından arınmış bir ekip... neyse. ebek.. onun için bu sene de mükemmel futbolla çeyrek finalde fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 deplasmandaki chelsea maçında bi gol atardı fener mutlaka tuncay olsaydı. 2-1 in rovanşını çok bedava verdik o maçta. hala kahrolurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ebek?! a bebişim fenerbahçe kupada değil lig genelinde de kötü. bir çok nedene bağlanabilir ama bu durum tuncaysızlığa bağlanamaz... saçma önermelerde bulunmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 e başarı da tuncay'ın gidişine bağlanamaz o zaman yavrukuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar