prozzak Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Diyorum. Hafta içi, haftasonu fark etmez. Kimler gelir, ne zaman gidilir? Tek bir şartım var 12 Nisan dan önce olursa iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Ben gelirim mesela? Edit: Buluşma-Event başlığından ayrı açıldığına göre ya Patinaj bölmü bağımsızlığını fln ilan edecek, yada bu başlık oraya gidecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Patinajda işler biraz farklı yürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Selam, Başlık yeri bura :D Ben gelirim. Hatta haftasonu olursa çok da güzel olur. Hele akşama kalmayız derseniz yeme de yanında yat kıvamındadır... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Bu haftasonu kartalkaya ya gitme ihtimalim mevcut. Bu haftasonu derseniz cuma filan yapabiliriz esasında olmadı bir soraki haftasonu da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 eheh autoshowdan autoshowa bulusmayalim valla iyi olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Selam, Bu hafta sonu bana da olmaz zati : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bu aralar inceleme soruşturmacıyım ben. ne yazıkki 1-2 gün sonrası bile benim icin sisli bulanık belirsiz bir gelecek oluyor. istanbul da olursam, belirlenen günden önce isim olmadığı ortaya cıkarsa neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Hafta içi yapmayalım lütfen iş çıkışı falan baygın olurum ben. Hafta sonu olabilir fakat yine bi ricam, ayın son hafta sonu yapmayalım gelememe ihtimalim yüksek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 27 mart ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Ferrari'yi bi tur vercek mi matama? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 valla matama gezdirecekse ferrariyle geliyim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sansiniza kusun matama da bir 20 gun ferrari yok :) jant denen nane ellerinde yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Sonraki hafta gelirim ben de belki, söz vermiyorum. Ayrıca başlığımı verin, aksiyon olsun bölümümde:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 bende zamani uydurabilirsem gelmeye calisirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bende gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bende uyarım seve seve yeterki zaman ve yer kararlaştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Selam, Artık zamanı belirlemeye başlasak? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Ben 27si dedim ? cuma günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Ben gelemem malesef. Mart'ı devirsek mümkünse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 evet ya bende izmirdeyim seçim muhabbetine. öbür hafta olsa cuma c.tesi veya pazar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 olabilir siz bir tarih verseniz lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 3,4,10,11 nisan tarihlerinde olursa olur gibime geliyor =), ertesi gün işgünü olmazsa hem daha bir mümkünatı olur, yorgun argın gitmezler insanlar işe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 11 i olmasın mümkünse 12sinde gidiyorjm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar