Aiko Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 half life 2 lost coast hangi oyun arasında geçiyor? half life2 ile episode 1 arasında mı yoksa episode2 den sonra mı? yada alakasız birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Aiko said: steam'i d'ye kurmuşum nası c'ye alabilirim :) aa şaka gibi oyun tekrar 10 dolar olmuş :S Burada yazıyor ben sormuştum aynısını bir süre önce: http://forum.paticik.com/read.php?40,3557526,3836812#msg-3836812 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 fifa 09 aldım burdan sitede bi sorun yok ama ea nın online store kadar gerizekalı özürlü bi site olamaz. yok yani. adamlar kayıt olurken şifre 4 haneden yüksek olmalı diyor 8 hane şifre yazıyorsun bunun sadece 4 hanesini aklında tutmuş. o 4 haneyi giriyorsun yine kabul etmiyor. 20. denemeden sonra login olabildim. add games menüsünde fifa 09 yok. işkenceye döndü. fifa 09 keyi isteyen varsa satayım 10 avrodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 arcane said: Aiko said: steam'i d'ye kurmuşum nası c'ye alabilirim :) aa şaka gibi oyun tekrar 10 dolar olmuş :S Burada yazıyor ben sormuştum aynısını bir süre önce: http://forum.paticik.com/read.php?40,3557526,3836812#msg-3836812 hm saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 almayı düşünüyorum şu anda bir sorun çıkmaz heralde bir çoğunuz almış ama merak ettiğim nasıl bu kadar ucuz olduğu? bir açıklama bulamadım ben sitede, bilen var mı yoksa üzümü ye bağını sorma durumumu mevcut xD edit: aldım ve direk geldi key, aşık oluyorum galiba. bir hafta aç gezip oyun almayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 said: Sunday new incoming additions: Warhammer 40,000™: Dawn of Wa r II via Steam for only 25 EUR. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Adamlar kendini aştı her gün yeni oyun ekliyorlar nerdeyse. Vergiyle ilgili bir sebepten dolayı ucuz satıyor olabilirler ama bu site bu hızla büyümeye devam ederlerse yattara olur bence. Hazır şans varken key alıp atmak lazım bir tarafa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Evet bencede biraz daha büyümeye devam ederse büyük abileri yapıştıracak, şu ana kadar 3 oyun aldım hepsi sorunsuz, çok memnunum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 left4dead'ı alayım ilk fırsatta. 1 aya kalmaz el koyarlar buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 l4d garenadan oynanıyor beleşe, bilginize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 uzakdogudan gelen key ler icin bi duzenlemeye gidilmisti daha once galiba, benzer sekilde ucuz satiyorlardi onu kisitlamislardi baya bi. fakat bu site bayadir biliniyor 1.5 senedir isler pozisyonda, avrupa birligi acisindan falan dokunmuyorlar sanirim. valve de gayet farkindadir hadisenin, islerine geliyor ki simdiye kadar dokunmamislar. yakin zamanda da dokuncaklarini zannetmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Şahane site valla refreshleyip duruyorum. Dawn of War II'yi haber vermeye gelmiştim ama yazmışsınız. L4D 20 dolardı, dedim 15 olsun alayım, 25 olmuş ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Talep arttıkça fiyat yükseliyor, ama halen diğer sitelerden çok daha ucuz. Ama bence dijital yüklemelerin bu fiyatlarda olması gerek zaten, adamlardan kutu/cd/kitapçık vs almamanıza rağmen aynı fiyatı kakalıyorlar. Bende hergün bakıyorum belki yeni birşey ekler hoşuma gider diye hehe hem steam hem bu siteden bayağı alışveriş yaptım son zamanlarda açgözlülüğüm saolsun =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 d2 aldım kullanılmış cd key verdiler LOL bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ciddi misin? patlar o zaman site tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 sorun çıkarsa tekrar yolluyo site, benim bi arkadaşa mail gecikmeli gelmiş arada itiraz etmişler gelmedi falan diye. hemen 1 tane daha yollamışlar gecikmeli gelende geldi , 2 cd keyi olmuş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Orange box aldim bugun 2dk da geldi key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bugün sehir disindaydim dün gece yatmadan önce durumu bilgilendiren bir mesaj atmistim bugun pek inanmadiklarina ve daha inandirici bir mesaj istemisler ss attim daha inandirici sanirim baska bir sey yapamam.tek bu alisverisi yaptim sorun yasadim - rep basiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 edito: yeni key geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Offf COD4 15 euro. Uzun zamandır almak istiyodum ama oyun 1,5 - 2 senelik olmasına rağmen 45-50 euro'nun altında bulamamıştım hiç bir yerde. Dijital dl yokmuş, sadece cd-key. Torrent'ten indirip aktive ediyomuşsun. Ayrıca COD5 19 euro, Orange Box 8 euro, AOC 60 günlük kart 14 euro... http://g2play.pl/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 50 dolarlık oyunu 22 dolara aldım, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Aoc'yi açtıracaktım bir ara , bu kartı alayım bare aynı fiyata 60 günlük =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konfirmasyon için arıyorlar mı? Telefonum iptal, sim kart kırıldı. Arama zımbırtısı yoksa AoC alıcam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 yok aramıyor kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 30 dolarlık orange box ı 8.5 euroya satıyorlar lan şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar