Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Hamburg SV 19.03.09 @ 21.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Ya ben dalga geçilmesine laf etmiyorum , dalga falan elbette olucak bunlar ama ciddi manada Galatasaray'ın Avrupa'daki başarısızlığına gönülden sevinen insanı zaten bizim insanımız gözüyle bakmıyorum.

Zaten hala bu zihniyete sahip olmayan adamı da ya karaktersiz , ezik falan diye tahmin ediyorum ya da sübyan . Avrupa'daki başarısızlıklara gönülden sevinen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını kal'a almak bile Galatasaray'ın 2-0 'dan bu maçı vermesi kadar gereksiz ve saçma bence .
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle katılmıyorum. İsteyen sevinir isteyen üzülür. Milliyetçiliğin bokunu çıkarıp her şeye bulaştırmamak lazım. Türk takımıymış da başarıymış da falan da filan. Yalan yahu. Adamın kendi takımı değil bir şey değil. Fenerlisi isterse sevinir, isterse dalga geçer. Noldu GS elenince, FB elenince? Ülke ekonomisi mi bozuldu? Teknolojimiz mi geriye gitti? Ordumuz mu güçsüzleşti? Saygınlığımız mı azaldı uluslararası alanda? Avrupa Birliğine girecektik de iptal mi oldu? Dandik bir spor puanımız az oldu da takımlarımız daha az katılacak ilerde de onlara gelen para azalcak falan filan. Alt tarafı futbol yahu, bunu misakı milli ruhuna bağlamaya coşmaya ne gerek var? Türklükle ne alakası var GS'nin elenmesinin FB'nin 0 çekmesinin BJK'nın fark yemesinin falan? Ya da Türklükle ne alakası var bunlarla dalga geçip geçmemenin?

Adam fenerlidir gs sevmez, hele gs nin ciddi ciddi kendi stadında uefa kupası kaldırmasını hiç istemez, elbet sevinmiştir elenmesine, dalgasını da geçer muhabbetini de yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

Üzgünüm ama futbolu dünyada sadece insanların bir eğlenme aracı görecek kadar saf değilim.Yaptığım da milliyetçilik değil asla . Ne bu atraksiyonun ?

Ülke reklamın beleşe yapılabilecekken 0 oluyor .senin ülke adını uefa kupasından öğrenen zibilyon tane ülke vardı . futbola dayanan bir ekonomiyi de reddedemeyiz herhalde. Başarılı takımların şampiyonlar ligi ve uefa'dan kazandığı prestijleri bir tarafa bırak paraları da çöpe atamayız .

Dalga geçilir , türlü şakalar yapılır , ama futbolun içinde siyasette vardır ; her şey de vardır .

Ve bunlar sen istemesen de olacaktır .Bunları göz ardı edip zaten , şaka yollu da reddediyorsan zaten boşuna konuşuyorum ..
Sosyal ağlarda paylaş

abi herkes üzülüp/sevinmek zorunda değil ki.
dün titreyerek izledim nerdeyse maçı GİDİYO LAN MAÇ!!!1! gibisinden.
ama mesela fenerin maçlarında çok feci nötr olabiliyorum.
hatta fener yendiğinde sevinsem de, yenildiğinde tepkisiz kalabiliyorum.
sevindiğim de oluyo tabi bazen, sıf ertesi gün civardaki fenerlilerin aptal muhabbetlerini çekmemek adına.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:
Üzgünüm ama futbolu dünyada sadece insanların bir eğlenme aracı görecek kadar saf değilim.Yaptığım da milliyetçilik değil asla . Ne bu atraksiyonun ?

Ülke reklamın beleşe yapılabilecekken 0 oluyor .senin ülke adını uefa kupasından öğrenen zibilyon tane ülke vardı . futbola dayanan bir ekonomiyi de reddedemeyiz herhalde. Başarılı takımların şampiyonlar ligi ve uefa'dan kazandığı prestijleri bir tarafa bırak paraları da çöpe atamayız .

Dalga geçilir , türlü şakalar yapılır , ama futbolun içinde siyasette vardır ; her şey de vardır .

Ve bunlar sen istemesen de olacaktır .Bunları göz ardı edip zaten , şaka yollu da reddediyorsan zaten boşuna konuşuyorum ..

Kusra bakma ama duygu sömürüsünden başka bir şey değil bu.

Bu saatten sonra ülkenin adını anca bir futbol kupasından öğrenecek adamdan da, onun parasından da katkı gelmez senin ekonomine. Komik.

Şampiyon takımın cebine girecek para da adamın cebine giriyo takımınkine giriyo, ülkenin cebine değil. Zaten vergi kaçırmada en üst seviyelerde takılan futbol kulüplerinden pek bir fayda gelmez kimseye.

Takımın ne prestiji ne parası ülkeye adam gibi para sağlar.

Devede kulak sayılacak ufacık şeyleri büyütüp kuvayı milliye gazına gelmek aslında esas saflık.

Dünya kupası falan gibi kupalar ya da herangi bir şampiyonaya ev sahipliği söz konusu olsa haklısın da gerisi abartı sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:
Ya ben dalga geçilmesine laf etmiyorum , dalga falan elbette olucak bunlar ama ciddi manada Galatasaray'ın Avrupa'daki başarısızlığına gönülden sevinen insanı zaten bizim insanımız gözüyle bakmıyorum.

Zaten hala bu zihniyete sahip olmayan adamı da ya karaktersiz , ezik falan diye tahmin ediyorum ya da sübyan . Avrupa'daki başarısızlıklara gönülden sevinen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını kal'a almak bile Galatasaray'ın 2-0 'dan bu maçı vermesi kadar gereksiz ve saçma bence .

Lazio aynı zamanda oynanan CL maçında gol yediğinde gol atmış gibi çıldıran Roma taraftarı gördün mü sen hiç? Cevap hayır olsa gerek.

Profesyonel futbol anlayışı ve şahsi tercihten başka hiçbir şey olmayan bir konuyu vatan hainliği çerçevesine sokan insanda vardır esas eksiklik.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz böyle zor zamanlardan çok geçtik ama 6-0'ın acısı çıkmaz.

(ahah bir fenerliyle asla tartışılmaması gerektiğinin sebebi oluyorum resmen ve bunu bilerek yaparken aşırı zevk alıyorum sanırım vize döneminde futbol bölümüne girmeye ara vermeliyim burda stres atmaktan kendimi alıkoyamıyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kimse kusura bakmasın , Fenerbahçe-Beşiktaş-Galatasaray takımları arasındaki rekabet sübyan işi değildir .Vur kır parçala değildir , nefrete dayanmaz.

@Baggio: Aynı taraftar zencileri aşağılıyor Avrupa'da negro negro diyerekten.o taraftarı mı bana örnek alıyorsun ?

Arkadaşlar yapmayın etmeyin ne kadar dar düşünüyorsunuz ya .
Gsnin Fbnin Bjknin başarısı Türk futbolunun başarısını arttırmayacak mıdır , aralarındaki rekabeti arttırmayacaktır , yapmayın allah aşkına .

Galatasaray'ın Uefa kupasını alması ,Türkiye Milli Takımı'na ayrı bir hava katmamıştır ,Fenerbahçe'yi ceseratlendirmemişmidir .

Boşverelim o zaman sallayalım cl'yi , uefa'yı , gerek yok gitmeyelim.öylesine takıldığımzı şeyler.

Ya premier ligi gibi izlenebilen bir ligimiz falan mı var ?
Şu rekabete rağmen ,oynanan futbolu görünce kapatmıyor muyuz televizyonlarımızı ?

Çok mu başarılı futbol oynanıyor bizim ligimizde.
Uefa ve süper kupasını kaldıran ,ya da şampiyonlar ligini kaldıran bir oyuncunun tecrübesi ve vizyonuyla , başka bir oyuncunun vizyonunu bir görebilir misiniz ?

Bariz saflık bunlara küçük şeyler demek .

Seninle aramızdaki fark da sen duyarsızmışsın, bunları düşünemiyorsun ya da fanatizme iyice dalmışsın ; bense dikkate değer olduklarını düşünüyorum . Çünkü o küçük şeylerin ne getirip götürdüğünü bir ülkeye tahmin edemiyorum mantıklı biri olarak , sektörün içinde olmayıp tam olarak bilmesem de .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...