Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Hamburg SV 19.03.09 @ 21.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

DeathLord said:
vaktinde yapılan hareketleri kartla cezalandırırsan adamda o hareketi yapmaya cesaret edemez.

benim demek istediğim o değil yani trabzon oyuncuları böyle bi niyete girdiyse artık egemen olmaz başka biri gelir çakar tekmeyi
hakem ardayı kurtaramazdı malesef sorumlu trabzonlu çirkefler
Sosyal ağlarda paylaş

unK said:
regay35 said:
Arkadaşlar, daha önce Sami Yen'de maç izlemedim. izmirden gelicem Yeni Açık üst' e biletim var. Saat kaçta stadın önünde olmam gerekir??

2 saat yeter 1.5 bile yeter

ilk defa geliyosan garantiye al 3 4 saat önceden kuyrukta ol. 2 saat cok geç bence yeni açık için
Sosyal ağlarda paylaş

Ardayı yetiştirmek için yoğun çaba sarf ediyormuş sağlık ekibi. Ayrıca stoper mevkiinde genç Semih oynayacak.

Hadi bir de gaz verelim. :p

Kezman "Biz zaten o stadtan galip çıkabileceğimize inanmıyorduk."

Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"

P.Nouma:"Bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler"

HAGİ:"Bu seyirci ölüyü diriltir''

TF1 Fransiz Tv:" Paris Ali Samiyen cehenneminden nasıl cıkacak"

Corriara Della Sport: "Milan, Dikkat Et Orası Hala Cehennem'

Davids : (Juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir takım karşımızda duramaz"

Leeds'li Futbolcular : "Hello hell,We're Leeds United"

Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"

Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"

Almanlar: Hexenkessel(Cadikazani) , Höhle des Löwen(Aslanin Magrasi)

Tuttosport:"Yine Cehenneme Gidiyoruz"

La Gezetta:"Şeytanın Evi"
Sosyal ağlarda paylaş

maçtan 4 gün önce antalyaya dönmek koysa da kalbim orda tabi. televizyonda desteklemek ne kadar onların bi işine yaramasa da dualarımız işe yarar umarım.
Harbiden de euro2008 deki gibi olduk. mevki namına birşey kalmadı herkes her yerde oynar oldu.Arda oynarsa çok göze batmaz bence o gaz ve mücadeleyle.
Taraftar da iyice gaza gelmiş durumda.Bordeaux maçında da gördük neden cehennem denildiğini. İnşallah iyi bir skorla bir üst tura sakat vermeden geçeriz.:)
Sosyal ağlarda paylaş

arda oynicak bence.hamburg teknik direktörü arda dan çok çekiniyoruz falan dediydi.arda oynamicak diyerek karşı tarafa taktiksel bi baskı yapılıo olabilir.oynamazsa hakkaten üzülürüm

semih in oynaması en dogru karar.belki bu maçla yeni stoperimizi kazanmış oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar kritik maçta oynatmak hata bence Semih'i. Önce ligde 2-3 maç oynatıp bir hem heyecanını alması hem de ne yapıyor nedir görmesi lazımdı illa oynatacaksa. Şimdi tam bilinmeyen kapalı kutu, her an patlayabilir, hem de zaten patlamayacak olsa bile ilk maçına bu kadar kritik bir Avrupa maçı olarak çıkan adam patlar heyecandan.

Sonumuzu hak getire :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bülent Korkmaz said:
Ben Semih'i oynatmayı her zaman düşünüyorum. Fakat geçmişte hiç bir hazırlık maçında bulunmadı. En son PAF takımı maçında oynadı. Ben tabii ki onu oyunda oynatmak istiyorum. Ama şu an için sadece kadroda tutmayı düşünüyorum. İlerideki maçlarımızda oynarken görebilirsiniz. Milli takım arası bize ilaç gibi gelecek. Bir çok genç oyuncumuzu oynatma fırsatı bulacağız.

Aman iyi, bu maçta oynamicakmış
Sosyal ağlarda paylaş

Mevkinin adamı varken neden kanat oyuncusundan stoper yapma çabası içerisindeyiz ki? Kewell stoper oynamış genç takımda, tamam. Kaç maç? 3? 5? 15?

Semih Kaya dediğimiz çocuk her ne kadar Galatasaray ile oynamamış olsa da Türk Milli takımı U17, U18 maçlarında oynamış bir oyuncudur. Her ne kadar tecrübesiz de desek o bölgede oynayan, oranın oyuncusu olan son adamımız kadroda. Ayrıca sağ açıktan Kewell'ı alıp stopere çektiğimizde takımın tüm kimyasını bozucaz. Ön liberodan sağa kaydırılan Barış, Barış'ın boşalttığı yere giren Mehmet Güven vs. Tek bir hamle ile sağ açık, ön libero ve stoper mevkilerinde kumar oynuyorsun. Arda da oynayamazsa kapalı kutu Lincoln ve Baros'dan gol bekleriz artık.

Semih patlarsa da patlar ayrıca ne yapalım yani? Meira Bordeaux maçının 6. saniyesinde halı sahada yapılmayacak bir hata yaptı mesela ki kariyeri belli bir adam Meira. Ne yapacaksa günahıyla sevabıyla Galatasaray'ın oyuncusu Semih. Hata da yapacak oynarsa. Önemli olan kendisinin demoralize olmaması ve seyircinin hata da yapsa onu desteklemesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...