Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Hamburg SV 19.03.09 @ 21.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

teknik direktör demeyeyim diyorum sürekli ama..

bülent'in tecrübesizliğine gitti kanımca. bilmiyorum yani 2-0 öne geçtiğimiz an tüm kahve olarak bir değişiklik yapmasını bekliyorduk yani sıfırı oynayan lincolnün yerine mehmet güveni almalıydı. ama klasik acemi hoca hatası olan; ulan atıyoz işte güzel oynuyoz bozmıyım şimdi düşüncesine kapıldı verdi elimizdeki maçı.
Sosyal ağlarda paylaş

Batuhan_BJK said:
Holy said:
Senin düşüncen böyle olabilir de herkesin düşüncesi böyle olmak zorunda da değil. O yüzden şu yanlış bu doğru diye yol göstermek mantıksız. Diğer ülkelerde neden böyle bir olay yok peki? Bir akıllı biz miyiz? Ben hiç Liverpool şampiyonlar ligi şampiyonu olunca sevinen Manu veya Chelsea taraftarı görmedim mesela. Hiç bir ülkede bizimki gibi "memleket takımı" kazansın mantığı yok ve ben de olmaması gerektiği kanaatindeyim.

yalnız son sekizde 4 u ingiliz. adamlar avrupayı parsellemişler zaten birbirleriyle savaşıyorlar.
Holy said:
Yahu niye abuk subuk yerlere takılıyosunuz?
Tipik Galatasaraylılar ya tersten anlıyolar diyince tepki alıcam sonra.
Hollanda diyorum o zaman. Eindhoven ŞL'de üst tura çıkınca Feyenord'lu sevinmiyo
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
DoruK said:
Holy said:
Yahu niye abuk subuk yerlere takılıyosunuz?
Tipik Galatasaraylılar ya tersten anlıyolar diyince tepki alıcam sonra.
Hollanda diyorum o zaman. Eindhoven ŞL'de üst tura çıkınca Feyenord'lu sevinmiyo
hollandada en dandik takımın bile çarşı ayarında taraftar grubu var
konumuzla alakası ne?
bizim de GFB ve Ultraslanlarımız var, bu birbirimiz için sevinmemizi mi gerektiriyor?
yani dediğim gibi, türkiye'de 4 tane takım var, bu tip ülkelerde 100'er tane takım var. bizde de olsa 100 tane takım biz de her biri için sevinmeyiz. geçen sene fenerbahçe'ye bakıyorum gol attıklarında seviniyorum yediklerinde televizyonu kapıyorum ama başarılı oldukları anı düşündüğümde saçma sapan insanların söyleyecekleri aklıma geldiğinde yenilsin lan bunlar diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

(U)ltramagnetic said:
final biletiniz bizden diye baslık acmıstım silinmiş.

Evet silindi, çünkü zaten buraya yapılmış bir esprinin gereksiz suyunu çıkarmak tasvip ettiğimiz bir davranış değil. Daha yaptırım da görmen muhtemel bunla ilgili.

FB kombinelerinin gerçekten Saraçoğlu'nda oynanan her maçta geçtiğini sanıyorsanız zaten diyecek birşey de yok eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

adam bilerek oynamadı bunun farkında mısın rewendor?

tepkiliydi adam ne bir topa koştu ne ekstra bir şeyler yapmaya çalıştı sahada olup olmadığı bile belli değildi. çıkarken dahi tepkiliydi herif. bu adamı seviyordum destekliyordum ama bu davranışları gitmek istediğinin habercisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Şu koşullarda GS'nin bir üst tura çıkmasının "hayal" ya da "imkansız" olduğunu söyleyen adam futboldan zerre anlamıyor demektir. Ha, kupayı almak "zor" olabilir, ama öyle çok aşırı bir olayı da yoktu rakiplerin zayıflığı dolayısıyla.

Şu anda çeyrek finalde oynayan hiçbir takım sağlam-sakatsız bir GS'den daha güçlü değil. Ne rus-ukrayna takımları, ne elendiğimiz hamburg, ne PSG. Sadece Man City var GS'yle yarışacak, onun da parası falan var ama gerek oynadığı futbol gerekse kadrosu şu anda pek bir şey değil.

Hamburg maçı 2-0'dan gitti, saçmalığa gitti.

GS'nin kadrosu evet, öyle çok aşırı güçlü değil ama son yılların en güçlü kadrosu olduğu gerçek. İsim isim bakarsak kağıt üstünde bırakın rekabeti yaklaşabilen kadro bile yok şu anda Türkiye liginde GS'ye. UEFA'da da şu anda GS'den güçlü takım yok. Zaten çeyrek finalistlere bakarsanız hiçbiri öyle ahım şahım takımlar değil. 2000 senesindeki Arsenal olsun dönemin Leeds'i olsun diğer takımlar olsun hep şu ankilerden kat kat güçlü takımlardı. İlk 8'deki takımların öyle pek bir olayı yok, bir yerde orta karar ve dengeli takımlar var diyelim. Tek güçlü sayılabilecek Man City'di işte, o da ingiliz takımı olduğu için, yoksa öyle çok bir olayı da yok City'nin. GS'nin bu sene ciddi ciddi UEFA'yı almak için önemli bir şansı vardı, (ki kolay kolay gelmez bu şans) ama kaybetti. Tabii kağıt üstü hep pratiğe yansımıyor. Sakatlıklar vsnin yanı sıra saçmalıklar, yönetim hataları, ve tecrübesizlikler hatta aptallıklar sağolsun bu kadro bile afallıyor, saçmalıyor.

galatasaray'ın ne rus Zenith,CSKA ne Ukrayna'lı Shaktar,fransada PSG Udinese'yi geçtim Fiorenti'nadan gram iyi bir yanı yok.

bunu boyle yansıtan basın,kör eden basındır.galatasaray'ın 9 senedir avrupada hezimetlerine biz kupa aldık oglum diye yakısmaktır bunun esas temeli.

bu sene cekilebilicek en guzel kura ki almanyada dolmayan stadı turk yaptı kardeşlerimiz çok guzel bir sonucla veriyorsan, işte yukarıdaki takımlardan değilsindir.

zaten galatasaray kesmi, GELİYORUZ, KADIKOYE YOLCU KALMASIN gibi leylasal tavırlar icinde bize bu kadar yuklenmeselerdi Tromso gibi balıkcı takımlarına çökmüş bir Helsinborg'a evinde dağılmasında dalga gecmediğim gibi yine geçmezdim.

Basın kendi kuyusuna düştü,gazlayamadılar olamadı.
Saraçoğlu yarınlara kaldı,malumunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
(U)ltramagnetic said:
final biletiniz bizden diye baslık acmıstım silinmiş.

Evet silindi, çünkü zaten buraya yapılmış bir esprinin gereksiz suyunu çıkarmak tasvip ettiğimiz bir davranış değil. Daha yaptırım da görmen muhtemel bunla ilgili.

FB kombinelerinin gerçekten Saraçoğlu'nda oynanan her maçta geçtiğini sanıyorsanız zaten diyecek birşey de yok eheh.

Başı resmi bir kampanya oldugu icin buraya tasınacagını dusunemedim üzgünüm.Umarım tahrik unsuru iceren, acılı yureklere tuz serpip ateş dağlamamışızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

(U)ltramagnetic said:
galatasaray'ın ne rus Zenith,CSKA ne Ukrayna'lı Shaktar,fransada PSG Udinese'yi geçtim Fiorenti'nadan gram iyi bir yanı yok.

bunu boyle yansıtan basın,kör eden basındır.galatasaray'ın 9 senedir avrupada hezimetlerine biz kupa aldık oglum diye yakısmaktır bunun esas temeli.

bu sene cekilebilicek en guzel kura ki almanyada dolmayan stadı turk yaptı kardeşlerimiz çok guzel bir sonucla veriyorsan, işte yukarıdaki takımlardan değilsindir.

zaten galatasaray kesmi, GELİYORUZ, KADIKOYE YOLCU KALMASIN gibi leylasal tavırlar icinde bize bu kadar yuklenmeselerdi Tromso gibi balıkcı takımlarına çökmüş bir Helsinborg'a evinde dağılmasında dalga gecmediğim gibi yine geçmezdim.

Basın kendi kuyusuna düştü,gazlayamadılar olamadı.
Saraçoğlu yarınlara kaldı,malumunuz.

Şu saydığın takımlardan 3 tane adam söyle desem sayamazsın. GS'deki Baros, Lincoln, Kewell avrupa çapında tanınmış oyuncular. Zira Türklerden Arda, daha az ün sahibi olmak üzere Linderoth ve De Sanctis de.

Fiorentina var bir tek güçlü olarak, onu unutmuşum bugün maçı olmayınca.

Ayrıca zaten pek fazla medya takip etmediğim için öyle dolduruşlara zaten pek gelmem. Ama takımımın maçlarını izliyorum, oyuncularını tanıyorum, rakiplerin maçlarını izliyorum, görüyorum. Shaktar? CSKA? Zenit? Yapmayın yahu, hakikaten yapmayın.

Ha, hezimet diyosun da o 9 senenin ilk 2-3 senesine bi tekrar bak bakayım ne var ne yokmuş Avrupa'da ve GS'de.

Bu kadar bilinçsiz bu kadar körleme girmeyin mevzuya
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Adam (Masq) hırstan telefondan Pati'ye giriyor artık laf yetiştiricem diye ehe, uyku tutmadı heralde, nedense.

yo hiç bi hırsım yok yahu. hatta çok işsizsen tüm postları mı da tara gayet de sakindim maç öncesi eeheh, şurda GELEMEDİNİZ Mİ KADIKÖY e tipinde en az 30 post okudum ama ben 1 tane dahi yazmadım maç öncesi GELİYORUZ RÖHA falan diye. :)

ağır garezin var abi bana, alakalı alakasız yükleniyorsun ayıp oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceto said:
Ezeli rekabetin tadı bu. Galatasaraylı aylardır "Kadıköy'de final oynayacağız" der, Fenerbahçeli de dostuna takılmak için elendiği geceyi bekler. Bu gece telefon, sms trafiği yoğun olmuştur, kızdıran kızdırdı, dalgasını geçti. Yarın bir başka sabah. 102 yıllık rekabetin olmazsa olmazı bu. Taraftarın eğlencesi, rekabetin anlamı... Peki bu ne? Fotoğraftaki? Fenerbahçe kulübünün resmi sitesinin açılış sayfası. Fenerbahçe dergisinin Nisan sayısında UEFA finali bileti hediye edeceklerini Galatasaray elendikten sonra ilan ediyor site editörü ya da kimse... Derler ki Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın haberi olmadan kimse nefes alamaz. Bu sefer inanmak istemiyorum. Taraftar bunu yapar da; koskoca kulüp resmi sitesinden neden bu yola başvurur ki? Fenerbahçe'yi gerçekten büyütmek samimiyetini içlerinde taşıyanlar aralarında bu işe imza atmış küçük adamları sorgulamaları lazım.

Hadi iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

sene sonunda

Santics
Ümit Karan
Nonda
Ayhan
Mehmet Güven
Linderoth(iyi oyuncu ama adam geldiğinden beri 10 maç yapamadı be)
hatta Lincoln ve Barış kesin gönderilmeli.
Hasan Şaş kalsın abilik yapar en azından :).arada bir espiri de yapıyor hem.

Aslında Barış fena oynamadı ama adamı sevmiyorum abi yenildiğimiz ağladığımız maçta bile adam gülüyor karşı takım oyuncularıyla şakalaşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...