kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 adam boş değilmiş çapıt etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 şuraya bak 5 dk maça bakmadım neler olmuş... gol olmuş kırmızı jart gösterilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Masquerade said: 10 yıldan fazla futbol izliyorum. Hiç bu kadar kötü bir hakem yönetimi görmemiştim. (Tüm Sezon) Umarım Ts 3 ü de atarda sevinirler. çok istiyorla belli, 70 dakikadır her türlü çirkefliği yaptılar. +1 valla ben de galatasarayli olarak koyverdim maci artik , hani trabzon 3u de atsin rahatlasinlar acidim taraftarina futbolcusuna bizden cok ihtiyaclari var belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Darqainu said: hani trabzon 3u de atsin rahatlasinlar acidim taraftarina futbolcusuna bizden cok ihtiyaclari var belli Daha neler ya eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 kermit said: Burax said: Burax said: Burax said: ilk golü Trabzon atar, sonra 1-1 olur, sonra GS 2-1 alır. 1/3 3/3 noldu aga asjgdfda overflow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 aga yenemeyeceğiniz anlayınca niye böyle 3 ü atsın felan havalarına giriyonuz adamlar çok güzel oynuyo etkinsın gibi maşallah alanzinyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Bu Alazinho da geldiğinden beri odundu geldi bize patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 @kermit Anadoludan Şampiyon kampanyası var abi, sevinmeyin size de yedirmezler. :D:D:D:D Baros oyundan çıkarken neler neler atmışlar adama rofl. Sonra neden yıldız gelmiyor, gelse de kaçıyor diyoruz. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 valla ben dün atletik bilbao real madrid maçını izlerken hunteların kafasına yemedği kalmadı golden sonra onada şahit oldum türkiyeyle alakası yok ha bide ağlama değmez hayatttt bu göz yaşlarınaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 2-2 bitti. ataydı bari trabzon püh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 son gülen iyi güler. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 mis gibi bitti maç. 1 er puan 3 4 5. çok iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 2-2 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 fail oldum neyse ya bu kadar bildiğime de seviniyorum (: 2-2 ii skor agalar üzülmeyin 1puan 1puandır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Masquerade said: Ayrıca hakem çok kötü. İki taraf için de. QQ yok. ilk yarı bitince de yazdık. trolleme kermit. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 kırmızı kart neydi öyle :) maçı de sanktise atıyorum.senin o golu yememen lzm arkadaş yencek golleri yiceksin.ama bunları yeme.mondragonu özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 nasıl kırmızı kart lan o. bütün maç "delikanlı gibi oynayın lan oto boka faul çalmam" diyen adam en ufak dirsekte kırmızı verdi asfdasfdaf. yazık gencecik çocuğa valla beklemiyordum böyle bir skoru hele 1-2'den sonra ama güzel oldu hehe. trabzon yenseydi daha bi cillop olurdu ama buna da şükür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 trabzon top oynamaya cikmamis ki, hakem zaten iptal, boyle rezil bi mac olmaz. alanzinho iyiymis ama harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Hayatımda gördüğüm en komik 10 kırmızı kartın 3 tanesini bu sene Galatasaray'lı futbolcular gördü. Cidden garipsemeye başladım artık. İşin enteresan yanı yine yan hakem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 trabzonsporlu futbolcuların öncelikli amacı futbol oynamaktan çok galatasaraylı oyuncuları dövmekti. bu kadar sert oyuna, ve itirazlara rağmen oyunu 11 kişi tamamladılar.Özellikle Gökhan Ünal her pozisyonda hakeme çemkirdi.Egemen ardayı öldürmeye çalıştı bir kaç pozisyonda. hakem özellikle çok başarısızdı, notunun ne olucağını çok merak ediyorum. kanaması olan ardayı görüp oyunu durmamasıda oyun kurallarına aykırıydı. bülent korkmaz herşeye rağmen lincolnu oyuna alabilirdi ilerde top tutcak adamımız kalmamıştı bi ara 5 dakika filan yarı sahayı geçemedik. ayrıca oyuncu değişikliklerinde de çok gecikti daha erken oyuncu değiştirse belki üstünlüğü koruyabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 beşiktaş ile sivas'a yaradı bu maç. ama beşiktaş bir tehlike arz etmediği için sivas'a yaramış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Red said: maçı de sanktise atıyorum.senin o golu yememen lzm arkadaş yencek golleri yiceksin.ama bunları yeme.mondragonu özledim yemiyebilirdi ama bir kaç tane kritik top çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 evet gs'nin 2.lik mücadelesinde sivasa yaradı bu :D bjk de zaten 2.lik için yarışmadığı için tehlike arz etmiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ne kadar çok gsli varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar