Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Trabzonspor - Galatasaray 15.03.09 @ 19.00

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:
10 yıldan fazla futbol izliyorum. Hiç bu kadar kötü bir hakem yönetimi görmemiştim. (Tüm Sezon)

Umarım Ts 3 ü de atarda sevinirler. çok istiyorla belli, 70 dakikadır her türlü çirkefliği yaptılar.

+1

valla ben de galatasarayli olarak koyverdim maci artik , hani trabzon 3u de atsin rahatlasinlar acidim taraftarina futbolcusuna bizden cok ihtiyaclari var belli
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl kırmızı kart lan o. bütün maç "delikanlı gibi oynayın lan oto boka faul çalmam" diyen adam en ufak dirsekte kırmızı verdi asfdasfdaf. yazık gencecik çocuğa

valla beklemiyordum böyle bir skoru hele 1-2'den sonra ama güzel oldu hehe. trabzon yenseydi daha bi cillop olurdu ama buna da şükür :)
Sosyal ağlarda paylaş

trabzonsporlu futbolcuların öncelikli amacı futbol oynamaktan çok galatasaraylı oyuncuları dövmekti. bu kadar sert oyuna, ve itirazlara rağmen oyunu 11 kişi tamamladılar.Özellikle Gökhan Ünal her pozisyonda hakeme çemkirdi.Egemen ardayı öldürmeye çalıştı bir kaç pozisyonda.

hakem özellikle çok başarısızdı, notunun ne olucağını çok merak ediyorum. kanaması olan ardayı görüp oyunu durmamasıda oyun kurallarına aykırıydı.

bülent korkmaz herşeye rağmen lincolnu oyuna alabilirdi ilerde top tutcak adamımız kalmamıştı bi ara 5 dakika filan yarı sahayı geçemedik. ayrıca oyuncu değişikliklerinde de çok gecikti daha erken oyuncu değiştirse belki üstünlüğü koruyabilirdik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...