Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Audiogalaxy'i geri istiyorum ya nedir bu kaza remotely queued yok more sourced needed yavaşlığı da cabası.Ah audio ah ne güzel düşünsenize sağ altta satelite programı böyle ah ulan ah.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 niye geri döndü yazdın ki bende sevindiydim OFFF[hline]For Absent Friends... kings of chaos
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bi alternatif yok mu ya ![hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Ya harbi şu an öldürebilirim seni yaaa.... Allaahhhh dedim internetlke ilgili uzundur aldığım en güzel haber diye açtım çıka çıka karşıma bu çıktı. Şimdi yıkılabilirsin karşımdan[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: fedaykin, 05 Şubat 2003 22:27 tarihinde demiş ki: Allaahhhh dedim internetlke ilgili uzundur aldığım en güzel haber diye açtım aynen abi o kadar çok sevinmiştim ki..[hline]For Absent Friends... kings of chaos
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 boş bi mesaja yanlış bir başlık bu o verilen linklerden de beter bir şey[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Sadece alternatif yok mu diye soracaktım (: tabii herşeye atlayan tayfamız bitmiş hemen.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bulunuyor ama yüklerken bazen çok zorun çıkartabiliyor.Sürekli değişik nedenlerle duruor yükleme.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: arcane, 05 Şubat 2003 22:29 tarihinde demiş ki: said: fedaykin, 05 Şubat 2003 22:27 tarihinde demiş ki: Allaahhhh dedim internetlke ilgili uzundur aldığım en güzel haber diye açtım aynen abi o kadar çok sevinmiştim ki..[hline]For Absent Friends... kings of chaos +1
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: Nukem_Verite, 06 Şubat 2003 00:34 tarihinde demiş ki: said: Gimli, 06 Şubat 2003 00:31 tarihinde demiş ki: said: arcane, 05 Şubat 2003 22:29 tarihinde demiş ki: said: fedaykin, 05 Şubat 2003 22:27 tarihinde demiş ki: Allaahhhh dedim internetlke ilgili uzundur aldığım en güzel haber diye açtım aynen abi o kadar çok sevinmiştim ki..[hline]For Absent Friends... kings of chaos +1 +1[hline]Playing : Uo,Daoc,Eve,Cs Played:Ao,TF,HL,Dc,HellBreath "Bence Shaq'a Herkez Vermeli" - Kaan Kural (Ntv Nba Yorumcusu) +1[hline]-Gene geldi trip atmaya ya... pfff -Trip atmaya değil, kafa atmaya geldim!
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Kazaa ile filan karşılaştırılamaz bile. Örneğin bir sanatcının nütün şarkılarını bir kategoride buluyordun ve hepsine tıkladıktan sonra inmeye başlıyordu. Çok daha rahattı. Tabii ki spesifik bir şarkıyı arıyorsan Kazaaa ile aynı ama ben birisinin bütün şarkılarıın indiricem diyorsan audiogalaxy kıyas bile götürmez başarı konusunda. said: UrZa, 05 Şubat 2003 22:36 tarihinde demiş ki: abi farkı ne ki kazaa'dan istediğim file'ları kazaa'da e-donkey'de de buluyorum.[hline]emptiness is loneliness, and loneliness is cleanliness and cleanliness is godliness, and god is empty just like me. [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
Berk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Deep night patla emi... Ne bu dalga mı geçiyosun bizle?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 özür dilerim amacım dalge geçmek değildi silebilirsiniz threadı amacım bir alternetif olup olmadığını sormaktı ama başlık hatalı.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
Berk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 *! aklına bi iki naçizane atasözü gelir ama tutar kendni * merak edenlere pmden atabilirim.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 tam halay cekmeye basliodum... grrrrrrr[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 fedaykin +1. audiogalaxy geri döndü. -oleeeeeeeeeeeeyyyyyYYYY :)))))))) audiogalaxye alternatif var mı? -AAAAAarrrrrrgghhhhhh >:((((((( *!ağzından salyalar akar* Ellerim titriyor bak senin yüzünden. Ciddiyim çok sinir oldum.[hline]
Berk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 You are an idiot; pa hahaha ha ha ha *! sesleri duyulur arkadan *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 fırtına çıktı yine bizim burda ondan bu kadar sinirliyim. ama en azından biraz düşünse, audiogalaxy'e alternatif var mı? yapsaydı başlığı nolurdu sanki?[hline]
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Hakkaten dövseydiniz bari Nedir bu sinir? Şaka yapmış bile olsa kime ne zararı var ki onu anlamadım Bende sevinmiştim Audiogalaxy acıldı diye, ama bu kadar üstüne varılcak bi durum da yok yani.[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 audiogalaxy gibi bir programa açlık.[hline]
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 şaka olamaz başlık ilgi çeksin diye yapılmış birşey tabii böyle cevaplar gerekirmiydi ? bence gerekmezdi (bence)[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: karpuz, 06 Şubat 2003 00:37 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 06 Şubat 2003 00:34 tarihinde demiş ki: said: Gimli, 06 Şubat 2003 00:31 tarihinde demiş ki: said: arcane, 05 Şubat 2003 22:29 tarihinde demiş ki: said: fedaykin, 05 Şubat 2003 22:27 tarihinde demiş ki: Allaahhhh dedim internetlke ilgili uzundur aldığım en güzel haber diye açtım aynen abi o kadar çok sevinmiştim ki..[hline]For Absent Friends... kings of chaos +1 +1[hline]Playing : Uo,Daoc,Eve,Cs Played:Ao,TF,HL,Dc,HellBreath "Bence Shaq'a Herkez Vermeli" - Kaan Kural (Ntv Nba Yorumcusu) +1[hline]-Gene geldi trip atmaya ya... pfff -Trip atmaya değil, kafa atmaya geldim! +1 :/[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 benim için fark etmiyor ben sadece meraktan açtım başlığı wallaha şimdiye kadar ne indirdiysem mp3 olarak imesh => morpheus =>kazaa sıralamasına uydum ha bir ara audio ukllanıyordum ama esas o yavaş geliyordu bana kazaalitekullanın içinde speed upper da var nefis :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ags nin yanına bile gelemez kazaa.. participation level 1000 olsa bile[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bi kere kazaada her grup yok olsa bile az kişide var ya çekemiosun yada çok yavaş alıosun ayrıca ben bir grubu beğendim ve ondan şarkı indirmek istiom kazaada bunları bulmam çok zor ags ile çocuk oyuncağı ahmet kaya bile vardı be[hline]karga theurgist of The Forsaken Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/3921-audiogalaxy-geri-dondu/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet Audiogalaxy geri döndü !!! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar