Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ben jel kullanıyorum no proplem.. hatta köpük yumuşatmıyor inanılmaz tahriş oluyor köpük kullanınca jel mis gibi ohş düz ters farketmiyor alayına gidiyor jelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 nivea after shave balgam kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ıyaaaaaaaaak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Jiletle tras olmadan once yuzu sicak suyla yikamak faydali oluyor genellikle, tras kopugu olarak envai cesit farkli turden kopukler var, cildine gore uyani begenip falan al kullan, sicak suyla tras ol, tras sonrasi da aftershave balm'lar var zaten, fusion'in vardi birtane turuncu, cools skin diyordu ustunde, bayagi yakiyor da, kizariklik/kartlik falan varsa onu da hallediyor genellikle. Ben siyah-yesil olanindan kullaniyorum, krem kivamina biraz daha yakin, tras sonrasi bayagi rahatlatiyor cildi, yumusatiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 sıcak su jileti köreltir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Bilemiyorum o kadarini da, 2-3 haftada 1 kere jiletle tras oluyorum, genelde gunasiri makineyle kisa kirli sakalda tuttugumdan dolayi yanak taraflarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Jel köpükten daha iyi ya, kopuk yumuşatmıyor doğru dürüst. Jiletle en güzeli eski tip traş fırçalarını kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 traş fırçaları harbi çok iyi. alacam kendime 1 tane sabunla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bide ben gidip şu pahalı traş bıçaklarından mac3 müdür nedir o zımbırtılardan da aldım 2 bıçaklı 3 5 bıçaklı felan onlarla traş oldum ama hiç biri permatik (turuncu renkte olan) gibi adam akıllı kesmedi. permatikte bi yerden 2 kere geçiyosam o pahalı zımbırtılarda 4 5 kere geçiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 her sabah tıraş oluyorum. tıraş sabunu(arko)+fırça kullanıyorum. gilette mach3 kullanıyorum. tıraş olmadan önce ılık suyla yüzümü ovalayıp sabunu kaynar su ile köpürtüp iyice yumuşatıyorm sakalları. yani köüp sürme seramonim bi 5 dk. sürüyor. tıraşın ardından(ki sinek kaydı için iki kere tıraş oluyorum) buz gibi su ile yüzümü yıkıyorum ki bu gözeneklerin daralıp sivilce yapma ihtimalini azaltıyor. tıraşın ardından arko tıraş kolonyas sürüyorum. en sonunda ise dove'un nemlendirici kremleriyle kremleniyorum. sonuç mükemmel bir ciltB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 kermit said: bide ben gidip şu pahalı traş bıçaklarından mac3 müdür nedir o zımbırtılardan da aldım 2 bıçaklı 3 5 bıçaklı felan onlarla traş oldum ama hiç biri permatik (turuncu renkte olan) gibi adam akıllı kesmedi. permatikte bi yerden 2 kere geçiyosam o pahalı zımbırtılarda 4 5 kere geçiyodum harbi yaa o turuncu şey super bende onu kullanıyom krallar gibi tarj oluyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 her tarafımı ıslatıyom ya ben traş olurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 adamınbiri said: emzimleri tüm vücuttaki suyu çekerek Burda emzim kelimesine itiraz etsem mi etmesem mi bilemedim gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 et ama çok üsteleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 etme ya ben ne anlarım emzimden falan hayatımda ilk kez cümle içinde kullandım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 enzim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kermit said: bide ben gidip şu pahalı traş bıçaklarından mac3 müdür nedir o zımbırtılardan da aldım 2 bıçaklı 3 5 bıçaklı felan onlarla traş oldum ama hiç biri permatik (turuncu renkte olan) gibi adam akıllı kesmedi. permatikte bi yerden 2 kere geçiyosam o pahalı zımbırtılarda 4 5 kere geçiyodum aynen yav kesmiyor onlar biz mi beceremedik nedir sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar