Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Traş olduktan sonra..

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Jiletle tras olmadan once yuzu sicak suyla yikamak faydali oluyor genellikle, tras kopugu olarak envai cesit farkli turden kopukler var, cildine gore uyani begenip falan al kullan, sicak suyla tras ol, tras sonrasi da aftershave balm'lar var zaten, fusion'in vardi birtane turuncu, cools skin diyordu ustunde, bayagi yakiyor da, kizariklik/kartlik falan varsa onu da hallediyor genellikle. Ben siyah-yesil olanindan kullaniyorum, krem kivamina biraz daha yakin, tras sonrasi bayagi rahatlatiyor cildi, yumusatiyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

bide ben gidip şu pahalı traş bıçaklarından mac3 müdür nedir o zımbırtılardan da aldım 2 bıçaklı 3 5 bıçaklı felan onlarla traş oldum ama
hiç biri permatik (turuncu renkte olan) gibi adam akıllı kesmedi.
permatikte bi yerden 2 kere geçiyosam o pahalı zımbırtılarda 4 5 kere geçiyodum
Sosyal ağlarda paylaş

her sabah tıraş oluyorum. tıraş sabunu(arko)+fırça kullanıyorum. gilette mach3 kullanıyorum. tıraş olmadan önce ılık suyla yüzümü ovalayıp sabunu kaynar su ile köpürtüp iyice yumuşatıyorm sakalları. yani köüp sürme seramonim bi 5 dk. sürüyor. tıraşın ardından(ki sinek kaydı için iki kere tıraş oluyorum) buz gibi su ile yüzümü yıkıyorum ki bu gözeneklerin daralıp sivilce yapma ihtimalini azaltıyor. tıraşın ardından arko tıraş kolonyas sürüyorum. en sonunda ise dove'un nemlendirici kremleriyle kremleniyorum. sonuç mükemmel bir ciltB)-
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
bide ben gidip şu pahalı traş bıçaklarından mac3 müdür nedir o zımbırtılardan da aldım 2 bıçaklı 3 5 bıçaklı felan onlarla traş oldum ama

harbi yaa o turuncu şey super
bende onu kullanıyom krallar gibi tarj oluyom
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

aynen yav
kesmiyor onlar
biz mi beceremedik nedir sdfjh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...