Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Ya bu benim için gerçekten büyük bi sorun çnkü traş olduktan sonra dudaklarım kruyo paso :S neden böyle oluyo bi de sanki yapış yapış oluyomş gibi geliyo neden böyle lan ölcekmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 traş olduktan sonra insanlarda bulunan kıl emzimleri tüm vücuttaki suyu çekerek tabir-i caizse "fil" görevi yapar buna binayen dudakların kuruması da buna bağlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ilk defa duydum bunu vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 house'a sorasım geldi. 3 gündür durmadan house izliyorum kafayı bulacam en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 makineyle traş ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 adamınbiri said: traş olduktan sonra insanlarda bulunan kıl emzimleri tüm vücuttaki suyu çekerek tabir-i caizse "fil" görevi yapar buna binayen dudakların kuruması da buna bağlıdır napcam peki bunu geçirmek için ya da napyosun sen mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 su içiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 1litre içtim yok kurtarmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Greeny said: makineyle traş ol :) zaten makineyle oluyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 aftershave kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 O halde almam lazım :D tamam tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Dartanian said: adamınbiri said: traş olduktan sonra insanlarda bulunan kıl emzimleri tüm vücuttaki suyu çekerek tabir-i caizse "fil" görevi yapar buna binayen dudakların kuruması da buna bağlıdır napcam peki bunu geçirmek için ya da napyosun sen mesela? ben ne dediğimi bile hatırlamıyorum ben şahsen ağzımda sigara olmadan traş olamıyorum mesela sevmiyorum hasta olduğum için 5 gündür sigara içemiyorum iyice hacıya döndüm sigara içiyosan öyle dene bide ne alakaysa artık aehfauhf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ahaha harbi lan ne alaka da kullanmıyorum zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Mum_Chamber said: aftershave kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Traş sonrası nemlendirici krem senin ilacın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 e vitaminli arko traş köpüğü kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 makineyi sula? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 adam dudağını traş etmiyor. derken fil mil okudum, peki tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Defensive said: Traş sonrası nemlendirici krem senin ilacın. Traşdan sonra yüzünü ılık suyla yıka, alkol içeren birşey yüzüne surma alkolde cildi kurutur, ardınan iyi bir nemlendirici işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 traş olma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 aşağıdan yukarı değil, yukarıdan aşağıya al. çene altını da tersten alma. niye, nasıl diye sorma. jel kullanıyorsan, kullanma. köpük al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 traş değil tıraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 heycandandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 huun said: jel kullanıyorsan, kullanma. köpük al. bu niye yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ben de jel kullanıyorum, aynı sorun bende de var. duş aldıktan sonra, cilt o kadar yumuşadıktan sonra traş olunca sorun olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar