Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Oyun tavsiyesi istiyorum. Yaklaşık 4-5 yıldır adam gibi oyun oynamıyorum. Zaten bunun son 3 yılında sadece Linux kullandım. Ama bu dönem kendimi haftada sadece 11 saat dersle ve bir ton boş zamanla bulunca biraz oyun oynayayım dedim. Dual-boot yapacağım bırazdan ama ne oynayayım. Bu son 5 yıldır çıkan oyunlarda sadece şunları oynadığımı hatırlıyorum: Civilization, Galactic Civilization, Dark Messiah, Sins of a Solar Empire. Bir de Orange Box almıştım vaktinde, önce onu bitireceğim, hala bitmedi. X1600'üm var. Oyunlarda en önem verdiğim yan komplex bir oynayış ya da roman olsa okurum diyebiliceğim bir öykü. Oyunları IGN linki ile verirseniz mutlu olurum. Tur tabanlı strateji istemiyorum bir de. Not: Bir sürü oyunu bir ara yükleyip baktım. Two Worlds, Oblivion falan az biraz oynadım ama 4-5 saatten fazla vakit geçirmediğim için onlarla oynamadım sayıyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 X1600 baya eskimiş zaten son yıllarda çıkan grafik ağırlıklı oyunları kaldıramaz. Oynamadıysan sırayla KOTOR I ve II serisi kesinlikle. Roman gibi bir senaryoya, orjinal karakterlere, eğlenceli oynanışa sahip ve tekrar tekrar oynanabiliyor. http://uk.pc.ign.com/articles/441/441810p1.html Oyun türü hakkında pek bilgi vermemişsin. Strateji/puzzle olarak indie oyun stüdyosundan çıkan World of Goo dene istersen. 50-60MB oynanabilir demosu var. http://uk.pc.ign.com/objects/142/14230232.html Orange Box'daki HL2 zaten seni baya sarar. Team Fortress da multi olarak aylarca oynayabilecek bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Birinciyi oynamıştım sadece yarısına kadar. Güzeldi ama neden devam etmedim hatırlamıyorum. İndiririm onları tekrar. İşte Oblivion'ı ancak oynayabiliyorum orta ayarlarla ona göre şöyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bilgisayarın kaldırır mı bilmiyorum ama Call of Duty 4 Modern Warfare için son yıllarda çıkan en sürükleyici FPS deniyor. http://uk.pc.ign.com/objects/902/902593.html Epey eskidi sayılır ama oynamadıysan GTA Vice City. Hem bilgisayarında çok rahat çalışır hem de sürükleyici vs eğlenceli. http://uk.pc.ign.com/objects/493/493118.html Bu arada bir önceki mesajımı editleyip bir iki şey ekledim demin. Görmediysen ona da bir bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bloodlines ı oynamış mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ezbere biliyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 mirror's edge ve mass effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bu söylenenlere ek olarak medieval 2: total war ve kingdoms expansion'ı, bir de fallout 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Tur tabanlı istemiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 O oyunlar yepisyeni değil mi? Çalışır mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mass Effect 2 senelik falan. Ben 2 senelik makinamla 1680*1050 max ayarlarda oynamıştım yani sorun olucağını sanmıyorum. Mirror's Edge unreal3 motorunda ama detaylar baya kısılabiliyor. Ben oynanış ve tür olarak innovasyon örneği diye tavsiye etmiştim onu. Öyle destansı konusu yok ama işlenişi iyi ve oyun içi aksiyon kurgusu çok başarılı. Oyunu oynarken 10 dakikada bir kalp atışlarını hızlandırıcak sahne garantisi verebilirim. Ama makina kaldırmassa sallayadabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bioware said: Minimum System Requirements for Mass Effect on the PC ... Video Card: NVIDIA GeForce 6 series(6800GT or better) ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements) Kaynak: http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=626379&forum=125 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Notebook'u değiştirince oynarım artık onlarıda. KOTOR bitireyim ben bir, bir de oyunun çizgiroman ile bir ilgisi var mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 benimde mass efecti indirmem anca bitti. haftalardır süründürdü şerefsiz. bugün dalarım artık çok merak ettim. indirmek mi? yok canıım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 star wars demişken, sende çalışacak güzel fps olarak republic comando var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 fenris said: star wars demişken, sende çalışacak güzel fps olarak republic comando var. Bende tavsiye ederim kesinlikle oynanılası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 evet hikayesi filan da çok güzeldi adamlar stormtrooper olunca filan mutlu oluyodu ehahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 mulgear6 said: adamlar stormtrooper olunca filan mutlu oluyodu ehahasd seni yapsak sende mutlu olursun :P bunun romanları da vardı. biraz daha eskiye gidersek deus ex 1 ve 2 şahane oyunlardır. 2 nin pek rpg yanı kalmadı gerçi de senaryosu çok güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Onları oynadım. Deus Ex 1 çok şükela oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 republic commando cidden 10 numara bi fps dir, tavsiye ederim bende. psychonouts oyunuyorum su anda cok keyif alarak, cok super oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ben de republic commandoyu kesinlikle öneriyorum eğer fps arıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 hitman 1-2-3-4 oyna arkadaşım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 republic commando (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 KHaRoN said: republic commando (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar