Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnvulon Meselesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet kimdir bu invulon neden bana Yuklu bir miktar vermis Nasıl bir anda aylardır arrayıp bulamadıgım rare itemi cebinden cıkarmıstır devamli bilgi aldıgı bu arkadasları kimdir her nekadar clan gozuksede neden hep omni lerin arasındadır Kendisinin asıl karakteri Doktor olmasına ragmen neden Ölum sacmaktadır NASıl olurda cok az bilinen yorelere ve bilgilere ulasır . Ve asıl onemlisi kimsenin giremedigi topraklara nasıl girer .Lutfen bu konuda daha bilinmiyenleri yazın buraya ekleyin BU ADAMIN BİR ZAMANLAR ETEK GİYDİGİNİ UNUTMAYIN .

[Bu mesaj Rickatlas tarafından 21 January 2004 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hmmm[signature][hline]Ao : Lvl 116 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean.
-----------------------------------------
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Mesaj tarihi:
İnvulon is the chosen one
he is the one who will bring balance to Rubi-Ka[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
invulon graldır[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
adamin kendisi mesele bi kerem nasıl oluyorda bir senedir alınmayan levellar 15 gunde alınıyor burda bir edit varmıdır ?
EVt Seni burda acıklamaya davet ediyoruz sen editli bir chrmısın ?
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
lol
arada sırada azar azar giriyodu bu adam
ne zaman 210 olmuş hehe

tebrix[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
helal olsun onlara da
biz zamanında bu kadar gaza getirmeyi başaramamıştık :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ehe ben gelmiştim
o gazla 100lerden 180e vurduk tabi mercedes gibi uzun yol takılamadıgımızdan kaldık öyle

ehe yalnız bu adam biz oynarken doctoru inadına geliştirmedi bence :P hep doctorlu grup bulmak için ugraştırıp kendisi başka grupla gizli gizli takıldı kesin
Mesaj tarihi:
lol walla benide gaza getiren ne cabalarla getirdi eheh
ama hos oldu baya :p
solo ne demek bilmezdim team team diye kivranirdim :p
simdi bazi lvl 220 toonlarin sololiyamadigi moblari sololiyorum

sufer doclar :p
Mesaj tarihi:
evet pop haklısın
bu adam aslında biz oynarken süfer olacaktı hem kendisi hem bizim için, ama bizi sevmiyo galiba inadına oynamadı :ppp[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Aa bu oyunu hala oynayanlar var =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
  • Yeni Oluştur...