Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 off ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Böyle çoluk çombalak olur ya fotolarda beni de çekin beni de hihihi dişlerini göstererek sırıtan tipler. Aynen öyle olmuş eheh :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Erdoğan o kafaya kızmaktan çok korkmuştur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 AHAHHHAHAHAAHAHA açtım sayfayı müşteri vardı karşımda zor tuttum kendimi elimle kapadım ağzımı ya fuıhfıomgd allahtan kadın başka yöne bakıyordu of inanılmaz tip sırıtıyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ahahah sinirim bozuktu zaten. Fotoyu görünce dağıldım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Abi sırıtış süper ya. aıdhgbkljsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Türkiyede olan siyaset ruhunu ortaya koyan süper bir umut sarıkaya karikatürü gibi olmuş. Ciddiyetsizlik, yalakalık hehe hepsi birarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ahahahahahahahah süper ya videosu, gifi filan yokmudur bunun? izlemem lazım ya süper hahahahah tayyipin tip ayrı bi komedi ya ahahah resmen "nooluyo lan?" diye bakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 her gördüğümde gülüyorum. video milliyette vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Buyse said: pedobear çıkartsın biri pls ajsblf LDJKIASDKMGDSAKGMSGSADGSADÖGAGSADGA LÜTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 kesin o kafa alır oyları :P sfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 abi mükemmel ahahahaöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ahahahaha haberi okumustum da resim yoktu, inanılmazmış lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 offffff efsane onde kuklası ıcın oy ıstıyen dıktator adayı arkada kukla olmak ıcın cırpınan bır beledıye baskanı adayımsı supermıs ya demokrasının ve yerel secımlerın ulkemızde nasıl anlandıgının yegane kanıtı sonra sasırıyor bızımkıler lan fransada secımde sarkozy denen boduru sectıler ama yerel secımelrde onun partısı ıyı cıkmadı dıye adaya degıl hatta partıyede degıl genelbaskana oy verınce boyle oluyor secımlı krallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 az once tv ye cıktı cok komıktı. dıyokı basbakan dondu "oglum nabıosun sen orda dıger tarafa gec" demıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 CIKH DISARI CIKH CIKH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 benide alın aranıza :D sdf mantığıyla dalmış araya sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 kim bu adam? oyumu veresim geldi ya=) bu kadar mı samimi bir şekilde dalınır bi fotoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 erdoğan öle bi bakıo ki, bakışında "ananıda al git" var sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 yırtık don vakası efenim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Bu adam süper. Korkusuzca aralara girmiş. Kimseyi iplediği yok. çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bu kafaya kızılmaz. öpülür bu kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar