BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Erdoğan gerçekten sivil olarak halkın arasına karışabilir mi? biz bu kadar şakşakçı mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 o deil de akp için başarı kriteri getirmiş YÜZDE 52 bence aşar 53.6 http://www.stargazete.com/politika/iktidar-olamazsam-istifa-dogru-olmaz-174745.htm kendi partisi bitti başkasının başarısını hesaplıyor zuahahhahdssda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 %60 a ulaşana kadar durmamalı bence akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 abi ne bizim bu adamdan cektigimiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Ne pis bi herifmiş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yapıştı yapıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Sadece ve sadece, insanlar (haklı yada haksız gerekçelerle) gitmesini isterken partinin başında durarak CHPyi sekteye uğrattığı için eleştirebilirim kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Pazar'ı en son nerde görmüş acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 baykal gidince kim gelicek var mı öyle bi adam? laf sokmuyorum merakımdan soruyorum. kim gelicek? benim bilgim yok. baykal gene chp nin yüzü olmuş bi adam. yeni gelen adam muharrem sarıgül olmasın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Hay allahım ya, ak parti için başarı sınırı 52 diyor adama bak alla allaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 baykal giderse %10 en az oyu artar CHP nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Pazara gidelim, bir elma alalım. Pazara gidip, bir elma alıp naapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 baykal gitmez yani cogumuz genciz ama baykal hepimizi gomer ve yasar bakiniz suleyman demir el nasilda yasiyo akp forever normalinkinin tam tersi iste duke nin cikma olasiligi akp nin inme olasiligindan dusuk sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 OogahBoogah said: baykal giderse %10 en az oyu artar CHP nin Gelecek olan adamda karizma olmaz ise , dsp ye olan olur söyliyim. Sarıgülde o potansiyel vardı , onun dışında varmı öyle biri bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 klicdar oglu var iste ama onu gecirmezler partiden kovarlar bi ugrassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Horizon said: OogahBoogah said: baykal giderse %10 en az oyu artar CHP nin Gelecek olan adamda karizma olmaz ise , dsp ye olan olur söyliyim. Sarıgülde o potansiyel vardı , onun dışında varmı öyle biri bilmiyorum. sarıgül hırsızın önde gideni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Şey geldi aklıma hani böyle küçükken büyük abiler falan vardı ya çok iyi futbol oynarlar, bizle oynarken avans falan verirler. Baykal da avans istemiş kısaca, ne zaman bırakcak bu adam ya, merak etme senin gibi bir rakiple degil yuzde 52, yuzde 72 de alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 pazara gidelim bir oy alalim pazara gidip bir oy alip napalim pazara gidelim bir gemicik alalim pazar gidip bir gemicik alip napalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Mighty_THoR said: Horizon said: OogahBoogah said: baykal giderse %10 en az oyu artar CHP nin Gelecek olan adamda karizma olmaz ise , dsp ye olan olur söyliyim. Sarıgülde o potansiyel vardı , onun dışında varmı öyle biri bilmiyorum. sarıgül hırsızın önde gideni hep diyorum gene diyecem, hangisi hırsız değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar