Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baykal: "Pazara Gidelim"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o deil de akp için başarı kriteri getirmiş
YÜZDE 52

bence aşar 53.6

http://www.stargazete.com/politika/iktidar-olamazsam-istifa-dogru-olmaz-174745.htm

kendi partisi bitti başkasının başarısını hesaplıyor zuahahhahdssda
Mesaj tarihi:
Sadece ve sadece, insanlar (haklı yada haksız gerekçelerle) gitmesini isterken partinin başında durarak CHPyi sekteye uğrattığı için eleştirebilirim kendisini.
Mesaj tarihi:
baykal gidince kim gelicek var mı öyle bi adam? laf sokmuyorum merakımdan soruyorum. kim gelicek? benim bilgim yok. baykal gene chp nin yüzü olmuş bi adam. yeni gelen adam muharrem sarıgül olmasın yani :)
Mesaj tarihi:
baykal gitmez yani cogumuz genciz ama baykal hepimizi gomer ve yasar
bakiniz suleyman demir el nasilda yasiyo
akp forever normalinkinin tam tersi iste duke nin cikma olasiligi akp nin inme olasiligindan dusuk sanirim
Mesaj tarihi:
OogahBoogah said:
baykal giderse %10 en az oyu artar CHP nin

Gelecek olan adamda karizma olmaz ise , dsp ye olan olur söyliyim. Sarıgülde o potansiyel vardı , onun dışında varmı öyle biri bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Horizon said:
OogahBoogah said:

Gelecek olan adamda karizma olmaz ise , dsp ye olan olur söyliyim. Sarıgülde o potansiyel vardı , onun dışında varmı öyle biri bilmiyorum.

sarıgül hırsızın önde gideni
Mesaj tarihi:
Şey geldi aklıma hani böyle küçükken büyük abiler falan vardı ya çok iyi futbol oynarlar, bizle oynarken avans falan verirler. Baykal da avans istemiş kısaca, ne zaman bırakcak bu adam ya, merak etme senin gibi bir rakiple degil yuzde 52, yuzde 72 de alır.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:
Horizon said:
OogahBoogah said:

sarıgül hırsızın önde gideni

hep diyorum gene diyecem, hangisi hırsız değil
  • Yeni Oluştur...