Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayvani kalorili, atıştırmalık.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

çok yanlış ise yaptığım moddan özür diliyorum ama konu dışına açamazdım bu topiği kusura bakmayın. üstte tayyip altta türkiyenin vaziyeti olmaz vallaha, utandım vallaha.

neyse sorayım direk.
ben şimdi bu tarz bişey arıyorum. çok kalorili olucak böyle, bilgisayar masamda durucak gördükçe yiyicem kilo alıcam yağ bağlıcam. amacım bu.

şimdi e cipsler var falan diyeceksiniz, ama cips dediğin şey alıyosun 3 paket bitiyo, ne bilim evde talibi çok oluyor falan. e sağlıklı da değil diğer yandan.
bana böyle bişey lazım ki: mesela ceviz. bi kavanoz olucak ye ye bitmicek durcak hep orda.
ceviz öyle midir mesela? nedir. hangisinin kalorisi çok yüksektir??
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben açıklamadım hiç
klasik zayıfım kilo alcam? o zmn abi şunu ye, benle 1 hafta takıl 10 kilo al, lan ben veremiyorum, bence sen ibnesin... tarzı dönecek yine burda açıklama yapayım ondan ben direk:D

ben karbonhidrat takviyesi kullanıyorum+body building falan zaten gayet güzel kilo alabiliyorum. (54 kiloyum bu arada) evet bu almış halim 6 ay önce bıraktığım programa şimdi tekrar başladım 2.5 hafta önce 51.5 kiloydum şuan 54 kiloyum. yalnız işte bazı anlar oluyor, karnım acıkıyor, yemek yeme imkanı olmuor boş durmamak istiyorum çünkü ciddi anlamda yapıyorum bu diyeti artık.
.body building olunca karbonhidrat takviyesiyle zaten yağ bağlamadan kaslanıyorsun. yani bu şekilde yıllarca istikrarlı gidince 90 kilo çok güzel, kaslı vücudu olan bir adam oluyorsun. (bunlar hep gerçek örneklerden deneyimlerim)

amacım 70 kilo işte, istikrarı bozmasam 6 ayda ulaşabilirim hatta boku çıkarsa daha erken diye düşünüyorum. böyle durumlar.

bu arada şunu da belirteyim ben lise yıllarımdan beri bu işlerle ilgileniyorum, profosyonellere danışıyorum. kullandığım toz diyetiysenin bana verdiği diyetin /yıllar önceydi tabi/ bi parçasıydı. tabi yıllardır danışmışsın adam olamamışsın dersiniz çünkü bu şi yapmak çok zor düzenli olması çoook zor. ama sonuç olarak bilgi birikimimin hepsi profosyonellere ve doktorlara danışarak ooluştu.

bilgi almak isteyen olursa bu konu hakkında yardımcı olabilirim herkese özelden fln.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
biraz terayağını kızdırıp karabiber tuz ekleyip konserve mısırı atcan içine 5 dakka orta ateşte ısınsın
biraz kaşar eritip, ayrı bir kaba aldığın mısırlarla karıştır
sonra bunları yarım ekmeğin içersine koy...

düz duvara tırmanırsın

koy yeter
yemiyosun bile
Sosyal ağlarda paylaş

Tuz, Şeker, Beyaz Un, Yağ

içinde bunlardan bol bol olan herşeye aban.

sebzeyle meyveyle boşyere mideni doldurma, su içme susadıysan kola veya bira iç. Sigaraya başla yavaştan, yemek sonraları iç daha iyi hazmedersin sonra bidaha yersin.

Ağır hamur işi tatlı ye her yemek sonrası, ben mesela 5-6 yıl önce her yemek sonrası künefe yiyerek 3-4 ay gibi bir sürede 12-13 kilo almıştım, tabi yediğim yemek insanlık dışıydı. Mideni genişletmeye bak ilk önce, ne kadar çok hacim okadar çok katı-sıvı yiyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...