Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Matrix geliyor, eminim. http://blog.wired.com/wiredscience/2009/03/gobrain.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Go ne ya. yiyosa tavlaya gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yasasin AI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Kimi yendiğine bağlı tabi.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 İhsan diyo ya adam işte. İhsanı yenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Hımm... Yok yahu daha öncede yeniyordu. Şahsen ben senelerdir wingo dan dayak yiyebiliyorum. Dur hatta bir 7-8 aydır oynamıyorduda, derhal geri dönmeli. Hatta, buralarda başka GO oyuncusu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Pro oyuncuyu yenmiş ama bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 iyi ilerde batağa 4. aramakta zorlanmıycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 1. dan eleman yenmiş mi? :p *Zamanında çok Hikaru No Go izlemiştir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bu arada bir anı: Geçen sene Avustralyada okulda yada dışarda görüdüğüm bütün Japonlara GO oynayıp oynamadıklarını sordum (ki haliyle gençlerdi). Hepsi istinasız bana garip garip bakıp "hala GO oynayan var mı?" mealinde birşeyler söylediler, 2-3 tanesininde dedesi büyükbabası fln oynuyormuş sadece. Baya hayal kırıklığına uğramıştım. Kendisi Japonyada öksüz kalmış biz öğrenmeye çalışıyoruz daha. Off off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 çinliler oynuyo zaten daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bi filmde vardı sopalarla oynuyorlardı go yu yağmur yağıodu epey. sonra kavga etmişlerdi lan tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 oha terminatörün atasının atası! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Greeny said: bi filmde vardı sopalarla oynuyorlardı go yu yağmur yağıodu epey. sonra kavga etmişlerdi lan tey tey Hero :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 evet hero'ydu sanırım, güzel filmdi hero. evet wingo'dan dayak yemişliğim var o yüzden süpriz değil benim için hauuha..neyse ki bıraktım artık kimse yenemez beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 GO linki var mi kuralları ile anlatan bi site. PCyekarşı başlangıç seviyesinde oyniyim bakayım neymiş bu GO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Yalan haber, sevinmeyin. Brute Force kullanmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 patide super bir kaynak vardi go ile ilgili, bayagi eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 insan derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hatta bu kiyagimi da unutmayin http://playgo.to/interactive/turkish/ orjinali: http://forum.paticik.com/read.php?13,160467,page=3#msg-160504 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 vay be helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kimi yenmiş cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 http://www.gencsau.com/forum/tartisma/gomu-satrancmi-t35102.0.html Oldukca iyi acıklamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ben de mum un verdiği siteden öğrendim go yu en son sayfaların birinde igowin link i vermiş yeni başladım daha 10kyu dayım Netten gokgs den oynuyoruz arkadaşlarla bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar