forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 gece 12:00 den önce olsun, yemek saati de olmasın her türlü uyar 2bin3yüz(23:00) de hazırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ben içince super magnus oynuyorum. denemistim. saat 1 den sonra zaten uykusu gelir milletin de cuma günü filan olaiblir belki. hiçkimseye uymuyosa da c.tesi go zaten. cuma günü kimlere uyar. insan saatinde bi maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 insan saati olmasin hafta sonumuz dota icin pic olmasin gereksiz. eve gelelim pazar zaten hayvan gibi uyuruz 12 den sonra atariz. benim takim komple ok gibi blaq e falan da uyuyor hereks kendini uydurmaya calissin cumartesi 12 den sonraya bakalim olucakmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ben asosyalim insan saati istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 c.tesi 12 de olmasın dememin sebebi haftasonu piç olmasın diye zaten. cuma diyodum ben insan saati diye. 7-8 mesela. dışarı çıkan da heralde ondan sonra çıkar. ama sanırım herkes ok dedi c.tesi 12 ye. napalım geliriz erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ŞOK ŞOK ŞOK AKP nin kaptani Blaq maçı sattı mı? Pazar gecesi Kalamış Karadenizliler derneği önünde çekilen bu fotograf cok konusulacak.Görüntülerde AKP kaptani blaq TeamKolbastının önde gelenlerinden Mumchamber ve Blackchaosla horon oynarken görülüyor. Dota Federasyonundan Tharkasinda bu mac icin hakem-oyuncu olarak atanmasi kafadaki soru isaretlerini artiriyor. Bakalim onumuzdeki gunler ne getirecek.Soldan sağa: Mumchamber Blaq Blackchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Fotoşok!!! kaptanımız alıcağı bir maçı niye satsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 sike havada ucusuyor. observer olarak katilmam sart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 siz fotoşok yapmayı da çok iyi bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bizim takimdan gelebilen herkes gelsin ama eglenmekle olmuyor karsi takimin kaptaniyla. tunca gelemicek cumartesi ben achilies ve ben varim yedek diger 4 kisiden en azindan 3 u online olur diye bekliyorum. msnden ulasin bana konusalim mum ve blackchaos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ben ankaralıyım olm biz kolbastının harman oldugu yerden gelmişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 c.tesi 12 çok kötü abi. akşam saati olan bir zaman olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 aksam saati olmaz maclar arma ama tarih degisebilir. msndn konusalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ben gündüz 12 sandım. Geceymiş. Sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Perşembe yapalım mı ? ya da cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Şimdi kaçta, ne gün? Okumadım hiç, biri söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 söylemeyin lan adam direk en son sayfaya git yapıp okumuyo işe bak okusun 1. sayfayı açıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Cuma cumartesi aksam saati olmaz dışarı cıkıyoruz. En güzeli pazar aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 mactan sonra omer http://www.youtube.com/watch?v=wn2zyBDAhgM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Maç gününü saatini kararlaştıralım ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 su an cumartesi gece 12 1 civarı gibi gorunuyor. Yarın kesinleşir ama genede cumartesi gibi ayarlamaya calışın kendinizi. Blaqle bi daha konuşurum bugun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 cumartesi akşamı %90 gelemem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 nerdesin lan sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 dersteyim asafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hayvan herif. olm ben uyurken tıkırtılar geldi sendin dimi o hırsız filan değildi dsgfdsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar