eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 kız arkadaşım hastalanmış... yatakta yatıo... ona bööle duygusal bişiler yazmak istiom ama aklıma gelmio... bi el atsanız ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bunu söyle; http://www.somethingawful.com/flash/shmorky/babby.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranizda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin.........de ona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Seni güneşten daha fazla ısıtabilirim Olur olmaz dertlerinden sıyırabilirim Denizlerden dağlardan uçurabilirim Nedenim çok çünkü seni çok çok seviyorum Bir ömrü bir yastıkta paylaşabilirim İyi ve kötü günde yanında durabilirim Bu hayatın sonunu senle bitirebilirim Nedenim çok çünkü seni çok,çok seviyorum Yolun neyse hesapsızca yürüyebilirim Senin için bitmez nöbetler tutabilirim Korktuğun her ne varsa ondan koruyabilirim Nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum Seni seviyorum.. ahanda hacı bunu yaz.soner arıcanın şarkısı ama iidir,iş yapar tecrübeyle sabittir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Canım benim, şu an keşke yanında olsamda sana bakabilsem. Seni çok seviyorum. Şimdi gözüme uykuda girmeyecek üf =( Falan gibi. Çok vıcık vıcık seviyorsan "sana sarılayımda mikroplarını paylaşayım" falan gibi saçmayabilirsin bile. =/ İhtimaller sınırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bunlardan ver bi doz http://forum.paticik.com/read.php?62,3851244,page=4#msg-3856569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bence bırak iyileşsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 oha... çok güzel şeyler gelio... hepsini göndercem... seviom lan ben patiyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 rasgele bişeyler yazıp sonuna üç nokta koyman yeterli olucaktır, mesela biz baya etkileniyoruz mesajlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ağzına bi üflerim kulakların oynar de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 dunno'nun Karalama Defteri konuları bu konuda fazlasıyla yardımcın olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 hastalanmış... ve yatakta yatıyosa... bence gayet açık ne yapılacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 çakralarını açayım mı diyebilirsin. sfg bişey deme, ne dicen. en fazla geçmiş olsun, iyleşince görüşelim dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 çay sevmek şeker sevilmekse eğer, bizim gibi garibanlar çayı şekersiz de içer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 http://img1.blogcu.com/images/y/e/m/yemektarifleri85/kremali_corba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Aslında aileden sorun olmayacaksan güzel bir buket çiçek göndert evine, bir geçmiş olsun mesajı ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 google a duygusal sözler de yazabilirsin mesela ben yazdım noktalarıyla birlikte geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 http://trade.globalmt.net/imagearea/SellingImages/Limon500.jpg sabahta bunla ziyarete git lan hastalanmışsa gitsin antibiyotik içisn sanki senin mesajların iyileştircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bu da bu konudaki son trolüm http://www.yaklasansaat.com/resimler/2007haberesimleri/antibiyotik.jpg abla da güzelmiş beraber bonibon yeseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 abi kız hasta olmuş, hastaneye yatmamış. her hasta olduğunda şiir yazıp çiçek göndereceksin cıvır o ilişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 hayır ben zamanında yaptım ordan biliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 nerden biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 oo benden hızlısın hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Saeros said: rasgele bişeyler yazıp sonuna üç nokta koyman yeterli olucaktır, mesela biz baya etkileniyoruz mesajlarından gizem yaratıom işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar