xunn Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Of be Blizzard ne kalas firmasın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Rogue ler ne öyle ya ? Zoharrurrar.. Şakadır muhtemelen bu .. Yine en iyisi lock un seti galiba.... pala kasıyordum vazgeçip lock a devam edeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 daha wrath piyasaya cikmadan ortadaydi paladin etekli t8 collecters edition artbookdan bu resmi koyup hatta "lol demirdokum soba la" esprilerini dizmistik burda fsdgasd ma oyunda ole cok kotu durmuyor resimdeki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 eteksiz modelleri sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Abi soba değil bence resimde bile, draeneide çok güzel durur paladin seti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 erkek draneide fena durmuyo zaten kiltli şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Erkek dranei'ye hiç birşey yakışmıyor, shoulderları orc gibi geniş olsun diye male açtım, hayata küstüm xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 omuz fetişi var abi sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Female etekte pek bir sakat aslında shemale fln... xD http://img4.imageshack.us/my.php?image=t8paladinfemale2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Olmamis bu set, cidden pala gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Abi nerde o T1 ve T2'nin ihtisami ya. Bu ne lan Futurama olmus oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Julifton said: Paladinin etekli seti blizzard'ın tasarımı değil. MMO daki tipin birisi çizmiş onu böyle olsa daha güzel olmazmı diye. Belki şimdi blizzard'da çalışıyordur bilinmez =) link Adamın orda yayınladığı gözler ışıl ışıl olan modelleme harika bence... Koymazki ama onu anasını satim... Gitti warloğa koydu kanatı, priesti öksüz bıraktı. Şimdiki tierde sinek kanadı gibi bişey var. Abi cidden saçma... Kendi classımı geçtim Priest gördüğümüz zaman OBAAAA olmalıyız diye düşünüyorum... Versene priesta spirit healer gibi kanatlar? Ver kardeşim ya! ver! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kanat fantazisi nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Rotweiler said: Julifton said: Paladinin etekli seti blizzard'ın tasarımı değil. MMO daki tipin birisi çizmiş onu böyle olsa daha güzel olmazmı diye. Belki şimdi blizzard'da çalışıyordur bilinmez =) link Adamın orda yayınladığı gözler ışıl ışıl olan modelleme harika bence... Koymazki ama onu anasını satim... Gitti warloğa koydu kanatı, priesti öksüz bıraktı. Şimdiki tierde sinek kanadı gibi bişey var. Abi cidden saçma... Kendi classımı geçtim Priest gördüğümüz zaman OBAAAA olmalıyız diye düşünüyorum... Versene priesta spirit healer gibi kanatlar? Ver kardeşim ya! ver! Abicim adam druide portakal ağacı verdi turunçgil gibi olduk sen hala imba görünsün kanatlanalımdasın ohoooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 paladinin default kanatlari var 3dk da bir cikiyor olsada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Hunter setini beğendim ben kim ne derse desin. DK seti de gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Helcaraxe said: Female etekte pek bir sakat aslında shemale fln... xD http://img4.imageshack.us/my.php?image=t8paladinfemale2.jpg o senin kafanda yarattığın görüntü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Dworgian said: Rotweiler said: Julifton said: Paladinin etekli seti blizzard'ın tasarımı değil. MMO daki tipin birisi çizmiş onu böyle olsa daha güzel olmazmı diye. Belki şimdi blizzard'da çalışıyordur bilinmez =) link Adamın orda yayınladığı gözler ışıl ışıl olan modelleme harika bence... Koymazki ama onu anasını satim... Gitti warloğa koydu kanatı, priesti öksüz bıraktı. Şimdiki tierde sinek kanadı gibi bişey var. Abi cidden saçma... Kendi classımı geçtim Priest gördüğümüz zaman OBAAAA olmalıyız diye düşünüyorum... Versene priesta spirit healer gibi kanatlar? Ver kardeşim ya! ver! Abicim adam druide portakal ağacı verdi turunçgil gibi olduk sen hala imba görünsün kanatlanalımdasın ohoooo :D Abi cidden okumuyosunuz dimi yazdığım? Kendi classımı geçtim Priest gördüğümüz zaman OBAAAA olmalıyız diye düşünüyorum... Lütfen ya, lütfen okuyun. PS: evet ağacı gördüm... Druid dediğin adam doğa adamı, meyvede verir sebzede, no discuss :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Druid set bonus: Mantle of the Wayward Vanquisher (adı ne olacaksa) Binds when picked up Use: Creates 10 edible Oranges. (1 Hour Cooldown) Orange Binds when picked up Unique (20) Use: Restores 24410 health and 24410 mana over 30 sec. Must remain seated while eating. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ayem pırisst. so wherez my wingz? biiig one bİGGGBGGŞİBİBGB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Ben beğendim desem ayıp mı etmiş olurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 evet önceki sayfalarda bahsettiğim gibi , 4 renk setlerden geriye sadece 2 tanesi kalıyor 10m/25m diye. diğer 2si pvp seti filan olmıcak. arena 6 setleri için burdan: http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/march/season6pvpsets_hd.jpg druid seti favorim,don ve omuzluk (tu):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Druid AASJJFAJSKDKL Aslında bi kere de böyle yapsınlar dicem de, pvp'de kafası karışır milletin :P Edit: Daha dikkatli inceledim şimdi de, DK kafalığı hariç geri kalan hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bikaç haftaya patch release olcak,hala robe'dan haber yok.set bonusları ve item statları da açıklanınca hangi renk 10m hangi renk 25m ortaya çıktı.bu SSlerde bile mage seti tunicli. 10m http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/march/t8_10_mage2.jpg 25m http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/march/t8_25_mage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paladin seti etekli cikti YUPPIIIII ustelik begendigim beyaz renklisi t8 aptal kirmizi renklisi 8.5 olucak cok sevindim bu ise ben :3 kafalikta cok fail SS lerde ancak oyunda cok guzel duruyor cunki takinca karakterin saci gizlenmiyor diger helmler gibin yapilmis en iyi pala setlerinden biri ilan ediyorum bunu su haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar