Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bilerek kişisele açmadım o kadar ahım şahım bi problem olmadığı için zaten bilindik konuu unutamıyorum :S Saçma sapan şeyler geliyo aklma acaba biriyle mi birlikte kiminle falan filan :S arkadaşına msj attım benmde arkadaşm buluşalm mı diye alsancaktayım gelemem dedi.Acaba onunla mı ya da yeni çocuklarla tanıştılar okuldan kaçıp onlarla mı takılıyolar gibi fazlaca paranoyak şeyler geliyo Garbıçta gibi davranın :) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 montla sıçtığını hayal et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 hatta hayal etmekle kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 fede said: montla sıçtığını hayal et Onun mu onunsa belki soğurum evet :) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 endişelenme en fazla çocuk kızı eve atmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 o da olablr tabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 hmm eve atmış düşün biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mohi'nin lisesinde okuyor da olabilir :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Cihat Kora Anadolu Lisesi :) Bu da izmirin sayılı anadolu liselerinden :P acaba acaba acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Onu bunu boşverinde yok mu dışarı çıkcak baydım ya izmirde karşıyakada üff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Dartanian said: Cihat Kora Anadolu Lisesi :) Bu da izmirin sayılı anadolu liselerinden :P acaba acaba acaba :( oha benim zamanımda atatürk anadolu lisesi bornova anadolu lisesi 60.yıl anadolu lisesi izmir fen lisesi bunlar sayılı anadolu liselerindendi. hadi kendi okulumu da koyuyorum az buçuk bizimki de iyiydi. izmir kız lisesi. vay be 3 senede neler degişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 off ezel bilmiyosun, biz beden dersi için soyunma odasına girince cayır cayır erkek seksi yapardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Yok be dalga geçiyorum izmirin en kötü anadolu lisesi bile olablr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 giderin olduğunu biliyordum yavuz. liseden dolayıymış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Saeros said: off ezel bilmiyosun, biz beden dersi için soyunma odasına girince cayır cayır erkek seksi yapardık. biz ne yapıyorduk sanıyorsun? ah ulan be.özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Werewolf said: Mohi'nin lisesinde okuyor da olabilir :(:( sdfsdfadsfadfasd çılgın seks partileri yapıyolardır. hoca ders anlatırken lapdance filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 SEKSE VARIM DEDİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Face sevgilsii arıyorum ya :) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 mavişehir süleyman demirel mezunuyum lan ben. ANADOLU LİSESİ NEYMİŞ DÜZ LİSE ÇOCUĞUYUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Lapdance yoksa ne anladım o liseden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar