Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tübitak'a gelen sansür

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Bu da olacaktı, Tübitak Darwin'e sansür koydu.
Tabii yazıyı bilmediğimiz için kadın mı suçlu adam mı bunu da söyleyemeyiz de,
sonuçta yaşasın yeni Harun Yahya düzeni

Horizon said:
Ehehe burada insanlar birbirlerini süper manipule ediyorlar :). Doğru olduğu bile belli olmayan birşeyle ne güzel gaz veriyorlar birbirlerine.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11173176.asp?gid=229

Hürriyet yazdıysa yalandır...
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel saldırı diyenlere bakın.. kime saldırmışım anlayamadım.

Nerede bu haberin resmi yazısı , duyurusu ? Hürriyet yazmış oraya böyle böyle oldu diye. Nerede işten çıkarıldığı iddia edilen kişinin basın açıklaması ve çıkardığı iddia edilen kurumun açıklaması ?

Armut elmayı kıçından tekmelemiş.. ( sebebide tipini beğenmiyormuş)

Nasıl yapar ?? Hadi hemen inanıp başlayalım hakaretlere..

Ben ne diyorum , haberin doğruluğu , tam ayrıntıları gelmeden manipulasyon kokan haberler üzerine birde burada birbirinize gaz verip haydi hoppa yaptığınızı söylüyorum. Burada geçmişte böyle yalan haber üzerine çok konu başlıkları açıldı sayfalarca. Hani örneğini görmesek tamam diyeceğim. Yoksa haber doğru veya yalan demiyorum dikkat ederseniz.

Bu bir paticik klasiğidir.

not: Hürriyet yazdıysa yalandır göndermelerine de şunu söylemek isterim. Karşı tarafa saldırı amaçlı haberlerin hepsinde ben dururum 2 gün beklerim. Bakalım doğrumu değilmi diye. Çünkü özellikle doğanın medyasından gelen bu tarz haberlerin çoğu ya çarpıtılmış ya da yalan çıkıyor. Örnekleri çok , yazın google çıksın karşınıza.
Sosyal ağlarda paylaş

Kapağı değiştirip sansürleyen kurumdan "evet bunu yaptık DARWİN KAFİRDİR EHE" diye açıklama mı bekliyorsun cidden?

Çiğdem Atakuman Genel Yayın Yönetmeni iken, bu bahsi geçiden sayıda "Yazı İşleri Müdürü" oluveriyor künyede. Direk atılmıyor yani, sus payı olarak görevine devam ediyor. Yaptığı açıklama da "Hala Tübitak çalışanıyım, konuşmam doğru olmaz." Laf olsun diye bile yalanlamıyor, konuşamam diyor direk.

Kafanı gömerek mutlu mu oluyorsun, yoksa başkalarının kafalarını gömmeye mi çalışıyorsun, tam çözemiyorum bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi hürriyet ya da sen bunu dedin diye böyle olduğuna inanmammı gerekiyor hemen ?

Tam tersine ben kafamı gömmüyorum , ben ilk gelen dedikodulara şüphe ile bakıyorum. Dedikodulara kulak verip hemen evet bu böyle deyip cadı avı yapan tipler gibi bu cadı yakın ulan demiyorum.

Neyse siz tam gaz devam. Ben bunların kopyalarını çok yaşadım burada. Bakalım o kopyalardan biri olacakmı bu başlık. Ben ne önümdeki koyun uçurumdan atladı diye atlıyorum , ne de arkadan kovalayan kurta yem olmayı bekliyorum.

Doğru zamanda doğru bilgiyi bekliyorum okadar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kişisel saldırı diyenlere bakın.. kime saldırmışım anlayamadım.

Nerede bu haberin resmi yazısı , duyurusu ? Hürriyet yazmış oraya böyle böyle oldu diye. Nerede işten çıkarıldığı iddia edilen kişinin basın açıklaması ve çıkardığı iddia edilen kurumun açıklaması ?

Armut elmayı kıçından tekmelemiş.. ( sebebide tipini beğenmiyormuş)

Nasıl yapar ?? Hadi hemen inanıp başlayalım hakaretlere..

Ben ne diyorum , haberin doğruluğu , tam ayrıntıları gelmeden manipulasyon kokan haberler üzerine birde burada birbirinize gaz verip haydi hoppa yaptığınızı söylüyorum. Burada geçmişte böyle yalan haber üzerine çok konu başlıkları açıldı sayfalarca. Hani örneğini görmesek tamam diyeceğim. Yoksa haber doğru veya yalan demiyorum dikkat ederseniz.

Adama bak yahu kapaklar yayınlandı, değiştiren adam kıvırtan açıklamalar yaptı, işten kovulan kadının olayı doğrulayan ifadesini okudum gazetede. Sanane lan, ister gaza gelirim ister gelmem iki gün bekleyecek mişim sanane lan..

Beyefendi adını koymuş, karşı tarafa saldırı amaçlı yazı diye kardeşim sen yalan haberle gerçeğini birbirinden ayıracak melekelerden yoksunsan bana ne? İkitdar yalancı kaynıyor, bütün kurumlarıyla birlikte; ne yani şimdi adam kıvırsa mesela yok teknik hata olmuş dese, hımm bak boşu boşuna gaza mı geldik diyeceğiz. Hadi bir git çay koy yahu..

Ülkenin bilimi bile geri kafalıların esiri olmuş, biz şurada 2 gaza gelsek az bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Ortada şu kadar bilgi varken neyi bekliyorsun doğrulanması için, onu açıklasana biraz?

Doğru olsa Hürriyet'te değil de Zaman'da mı yayınlanacak bu haber mesela, var mı sence böyle bir ihtimal? Yoksa kurum müdürü çıkıp "evet doğrudur Darwin konmaz günahtır" mı diyecek? Kadın çıkıp kalan işini de kaybetmek ve/veya hayatının geri kalanında hükümetle düşman olmak, hayatı zindan olmak (bkz. Mersin'li çiftçi) pahasına canlı basın toplantısı mı yapacak?

Güzel kıvırıyorsunuz bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

Bukadar bilgi dediğin nedir yahu. Hürriyetin çok güzel kaynaksız manşet bilgilerini gördük önceden.

Hasan toptur dedim. Aldın bilgiyi. Hadi inanın. Birde photoshop güzelinden. İnansanıza ulan :).

Hay allahım. Neyse suyu çıktı. Bakalım nekadar doğru göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:
...
kapaklar yayınlandı, değiştiren adam kıvırtan açıklamalar yaptı, işten kovulan kadının olayı doğrulayan ifadesini okudum gazetede.
...
sen yalan haberle gerçeğini birbirinden ayıracak melekelerden yoksunsan bana ne? ... şimdi adam kıvırsa mesela yok teknik hata olmuş dese, hımm bak boşu boşuna gaza mı geldik diyeceğiz.
...

Bilgi dediğim bunlar.

Sorumu anlamamışsın veya ustaca cevaplamaktan kaçmışsın da ben tekrar sorucam şimdi mecbur; kadının ifadesi, kurumun ifadesi nerde diyordun. Kadın konuşmuş, kurum müdürü de tatmin etmeyen kıvırtmalarda bulunmuş.

Kadının konuşması canlı basın toplantısı değildi, kurum müdürü de olayı kabul etmedi diye yalan mı sayacağız şimdi bu haberi mesela, onu soruyorum ben? Ne zaman tam olarak doğru olacak da kızabileceğiz sana göre, yandaş medyada yayınlanınca (olacağından değil de, mesela) falan mı? Yoksa kurum müdürü de noter tasdikli kabullenince mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız şunu düzeltelim biz burada ancak basından bize gelen bilgilerle yetinmek zorundayız, herhangi bir araştırma yapmamız mümkün değil. Ancak ortada değişen bir kapak var, 1 hafta geciken bir sayı var ve yalanlama yok haberle alakalı. O halde bu olay gerçektir fakat detayları bilemem mesela görevli kadın atıldı mı geri döner mi, bu kapağı kim değiştirdi vs. Olay başlı başına vahim olduğu için detaylar teferruattır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...