Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hani benim recebim, karakola gidecegim.

Mille

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:
bide göz altına alınmadı misafir edildi diyorlar. yüzsüzlüğe bakar mısın ya. inanılır gibi değil
daha da beteri emniyet müdürü adam kendisi istedi göz altına almamızı demiş ver mı böle bi pişkinlik yaa.
''abi ben kendime mukayet olamıyorum şimdi gene anama laf gelecek siz en iyisi beni göz altına alın!!!''
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu görmüşken şu haber aklıma geldi....

İngiltere Çalışma Bakanı Peter Mandelson dün, başkent Londra’daki Heathrow Havalimanı’nın genişletilmesini protesto eden bir kişinin saldırısına uğradı.

Londra’daki İngiliz Kraliyet Cemiyeti binası önünde meydana gelen olayda Leila Deen isimli protestocu, İngiliz Bakan’ın suratına ne olduğu anlaşılamayan yeşil bir sıvı fırlattı. Deen, saldırının ardından olay yerinden hiçbir engelle karşılaşmadan uzaklaştı hatta İngiliz televizyonlarına demeç verdi.

Görüntülerini izledim korumalar sadece buradan uzaklaşın diye uyarıyor kadını fiziksel temas yok hiçbirşey yok elleriyle bile dokunmuyorlar sadece bakanın önüne geçip oldukları yerde duruyorlar zaten kadınında bunun dışında bir niyeti yok. Ardından bakan üstünü temizleyip dışarı çıkıp keşke eyleminde ne demek istediğini belirtmiş olsaydı, birşey söylemediği için hiçbirşey anlayamadım şeklinde açıklamalar yaptı..

Bizde olsa nasıl olurdu sorusunun cevabını hepimiz biliyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

Nessarien said:
Bunu görmüşken şu haber aklıma geldi....

İngiltere Çalışma Bakanı Peter Mandelson dün, başkent Londra’daki Heathrow Havalimanı’nın genişletilmesini protesto eden bir kişinin saldırısına uğradı.

Londra’daki İngiliz Kraliyet Cemiyeti binası önünde meydana gelen olayda Leila Deen isimli protestocu, İngiliz Bakan’ın suratına ne olduğu anlaşılamayan yeşil bir sıvı fırlattı. Deen, saldırının ardından olay yerinden hiçbir engelle karşılaşmadan uzaklaştı hatta İngiliz televizyonlarına demeç verdi.

Görüntülerini izledim korumalar sadece buradan uzaklaşın diye uyarıyor kadını fiziksel temas yok hiçbirşey yok elleriyle bile dokunmuyorlar sadece bakanın önüne geçip oldukları yerde duruyorlar zaten kadınında bunun dışında bir niyeti yok. Ardından bakan üstünü temizleyip dışarı çıkıp keşke eyleminde ne demek istediğini belirtmiş olsaydı, birşey söylemediği için hiçbirşey anlayamadım şeklinde açıklamalar yaptı..

Bizde olsa nasıl olurdu sorusunun cevabını hepimiz biliyoruz.

Nessarien evet bu olayı duyunca vay be demiştim... Avrupa nerede biz nerdeyiz. Yok abi olmaz böyle gitmek lazım. Bu vatandaş bunlara oy vermeye devam edecek. Olan farkında olanlara olacak.En kötüsü de bu. Türkiye'de hiç birşeyin farkında olmayan evine gelen bir kilo pirince ülkesini satan insanlar yüzünden saçma sapan durumlarla karşılaşıyoruz. Ve de karşılaşmaya devam edicez.
Şu olay yurt dışında olsa İnsan Haklarından girer Hak Hukuk vs vs den çıkar ve bunu yapanların meslekten men edilmesine kadar giderdi. Aslında temel olan bu değil. Böyle bir olayla zaten karşılaşılmazdı. Zihniyetler, algılamalar farklı. Senin benim gibi düşünmüyo adamlar. Çünkü demokrasiyi, Cumhuriyeti herşeyi kafalarında özümsemişler, çözmüşler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da uç bir örnek ama, attığı zehirli bir sıvı falan olsa ne olacak? Korumalar angutmuş, bakan da fazla sakinmiş. Fiziksel saldırı başka, bizim bahsettiğimiz olay başka.

Bu arada o adamın başında tonla da dava var, başbakanına serzenişte bulundu diye. Anasını falan karıştıran başbakan ise hala şehir şehir geziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Bu da uç bir örnek ama, attığı zehirli bir sıvı falan olsa ne olacak? Korumalar angutmuş, bakan da fazla sakinmiş. Fiziksel saldırı başka, bizim bahsettiğimiz olay başka.

Zehirli sıvıyla saldırı elbette ifade özgürlüğüne girmez.
Ama içecek atmak, yumurta atmak gibi eylemleri "ya zehirli sıvı olsaydı" diye tartışmaya açmak abes.
Bu tip şeyler avrupa'da yaygın.
Ama türkiye'de Başbakan'a şikayette bulunmak bile suç sayılıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

St_Dreamer said:
BiTcH_oFBaT said:
bide göz altına alınmadı misafir edildi diyorlar. yüzsüzlüğe bakar mısın ya. inanılır gibi değil
daha da beteri emniyet müdürü adam kendisi istedi göz altına almamızı demiş ver mı böle bi pişkinlik yaa.
''abi ben kendime mukayet olamıyorum şimdi gene anama laf gelecek siz en iyisi beni göz altına alın!!!''

oha artık?!
Sosyal ağlarda paylaş

Nessarien said:
Ne bekliyoruz ki ?

said:
Demokrasi bir amac degil aractir, amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız...

RTE

Cumhuriyet tarihinin yüz karası bu adam. Diğer bir yüz karası olan menderes gibi bir son yaşaması için elimden gelen herşeyi yapardım..

cumhuriyet tarihinin yüz karası RTE se,insanlık tarihinin yüz karalarından biri sensin.
Sosyal ağlarda paylaş

Demokrasi tramvayından inip faşizm panzerine biraz hızlı geçtiler sanki? Sonu menderes gibi olucak cidden.
Eh artık bu tiplerin faşist olmadığını iddia eden aklı evveller kalmamıştır diye umuyorum. Gerçi demokrasi kelebeklerimizin seviyesine güven olmuyo pek, arada salağa yatıp kaytarabiliyolar da bu sefer pek olmaz heralde, "yes, it's this obvious" cuk oturmuş yani.
Sosyal ağlarda paylaş

loserz said:
Nessarien said:
Ne bekliyoruz ki ?

said:
Demokrasi bir amac degil aractir, amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız...

RTE

Cumhuriyet tarihinin yüz karası bu adam. Diğer bir yüz karası olan menderes gibi bir son yaşaması için elimden gelen herşeyi yapardım..

cumhuriyet tarihinin yüz karası RTE se,insanlık tarihinin yüz karalarından biri sensin.

o değil bence bu adamları savunan sen ve senin gibi sürüler yüz karası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...