Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Surrogates (2009)

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Jonathan Mostow'un yeni aksiyon/sci-fi gerilim filmi Surrogates 2054 yılında, insanların dış dünyayla sadece vekil robotlar(surrogates) aracılığıyla iletişim kurduğu bir gelecekte geçiyor. Başrolde FBI ajanı Greer'ı canlandıran Bruce Willis var. Willis'in yanında diğer bir FBI ajanı rolünde ise Silent Hill'de de başrolde izlediğimiz ve son dönemlerde yıldızı parlayan Radha Mitchell var. Filmde olaylar vekil robotların mucidinin de içinde olduğu gizemli bir cinayet etrafında gelişiyor.

Bruce Willis, çizgi roman uyarlaması, bilimkurgu ve robotlar güzel olucağa benziyor tabi Terminator 4 gibi bir rakiple nası kapışıcak çok merak ediyorum. İşin başka komik bir yönüde Jonathan Mostow'un Terminator 3 filmini 2003'te yönetmiş olması. Terminator: Salvation yönetmenliğini bana vermediniz McG gibi bir adama verdiniz diyip intikammı almak istiyor yoksa?:)

http://www.imdb.com/title/tt0986263/

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
ben izledim. fena değil heyecanlıydı ama yeni bir şey getirmemiş pek yani filmi izlerken de bence böyle olmaz şöyle olması daha mantıklı bu durumda vs. dediğim çok oldu. yani öyle kült filmler arasına falan girecek bir film değil, konusunu da çok allayıp pullayabilecekken aşırı baside indirgemiş. yine de izlenmeli bence. 7/10
Sosyal ağlarda paylaş

Film hafiften I , Robot'a benziyordu. Hatta I, Robot'ta robotları yapan adam ile Surrogateleri yapan adam aynı aktör galiba^^ Filmi beğenmedim pek zati bide kısaydı baya. IMDB de filmin 30 dakikasını çıkarmışlar diyordu. Hani o 30 dakikanında olduğu bi extended edition ile fln belkin biraz daha güzel bir şey olabilirde yoksa 4/10 u geçmez bnm için ^^

O surrogate sevmeyenler bruce willis'in surrogate olduğunu hemen anladılarda o zenci herifi nasıl anlamadılar. Hani zati Surrogatelerde böyle bi mekaniklik vardı hareketlerinde fln o zenci herif hiç öle değildi.

Bide ölen çocuk plot unu çıkarıp hani karısını surrogate yoluyla tanımış yapsalar sora sonudan Bruce kapıyı açtığında içerden bi adam çıksa o zmn baya ilginç bir son olurdu :D

Sosyal ağlarda paylaş

Konu olarak ilginç ve zenginleştirilebilir bir konu elbette, ancak filmdeki olay örgüsü biraz zayıf kalmış.Ana karakter sayısının da azlığı, olayın arkasında bulunabilecek kişileri tahmin edilebilir yapıyor.I-robot filmi ile kurgu bakımından benzerliklerinin olması da ilginç bir sonu engellemiş bence de.Belki idare eder tarzdaki aksiyon sahneleri yerine biraz daha gerilim ve entrika yüklenebilirmiş filme.
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet güzel bir film ama "suretler" kısmı ve karakterler çok yüzeysel işlenmiş haliyle film bayağı kısa olmuş. Suret olayını sadece günümüzdeki bilgisayar kullanımına gönderme olarak kullanmışlar. Transformers, G.I Joe vs gibi senaryosu zayıf filmler kat kat uzunken niye böyle bir senaryoyu sadece 88dkya kıstırmışlar anlamadım. Şu haliyle Matrix'den bir kaç, Minority Report'tan bir gömlek aşağı kalmış.

Edit: İzleyecekseniz trailera bakmadan gidin. Çeken mal sağolsun bildiğin maç özeti gibi trailer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...