Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Jonathan Mostow'un yeni aksiyon/sci-fi gerilim filmi Surrogates 2054 yılında, insanların dış dünyayla sadece vekil robotlar(surrogates) aracılığıyla iletişim kurduğu bir gelecekte geçiyor. Başrolde FBI ajanı Greer'ı canlandıran Bruce Willis var. Willis'in yanında diğer bir FBI ajanı rolünde ise Silent Hill'de de başrolde izlediğimiz ve son dönemlerde yıldızı parlayan Radha Mitchell var. Filmde olaylar vekil robotların mucidinin de içinde olduğu gizemli bir cinayet etrafında gelişiyor. Bruce Willis, çizgi roman uyarlaması, bilimkurgu ve robotlar güzel olucağa benziyor tabi Terminator 4 gibi bir rakiple nası kapışıcak çok merak ediyorum. İşin başka komik bir yönüde Jonathan Mostow'un Terminator 3 filmini 2003'te yönetmiş olması. Terminator: Salvation yönetmenliğini bana vermediniz McG gibi bir adama verdiniz diyip intikammı almak istiyor yoksa?:)http://www.imdb.com/title/tt0986263/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kimse yorum yapmazmı 2 aydır:)? trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 apple trailers da gordum traileri, güzel filme benziyor da Bruce'da Tom Cruise havası sezdim.. Olmamalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ben ilk koyduğunda seyredip beğenmiştim; ama üşengeç adamım yorum yazamadım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Bruce Willis'i yüzüklerin efendisi tribinde bir filmde, wizard olarak görmeyi ne çok istiyorum ya. Hadi lan hollywood sineması duy sesimi yap bi babalık 2012'den önce :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 robot yapana kadar matrix i yapsalar daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bruce wills varsa güzeldir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bugün izledim ben filmi çok beğendim mantık açısından olabilecek şeyler. tabii çook ilerde belki. ama film istenileni veren bi film. 10/8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 garip bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bugün izledim gayet güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 cok tatmin etmese de guzeldi, en azindan kisa ve oz olmus (88min) ayrica bruce willis yaslanmis :( 6.7/10 karakterin sondaki secimi direk rpg lerden firlamis gibiydi, sonu geneline gore daha guzeldi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ben izledim. fena değil heyecanlıydı ama yeni bir şey getirmemiş pek yani filmi izlerken de bence böyle olmaz şöyle olması daha mantıklı bu durumda vs. dediğim çok oldu. yani öyle kült filmler arasına falan girecek bir film değil, konusunu da çok allayıp pullayabilecekken aşırı baside indirgemiş. yine de izlenmeli bence. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 6nın üstü vermem biraz blade runnerla hollywoodu birleştirmişler tabii rijinal comicleri bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Film hafiften I , Robot'a benziyordu. Hatta I, Robot'ta robotları yapan adam ile Surrogateleri yapan adam aynı aktör galiba^^ Filmi beğenmedim pek zati bide kısaydı baya. IMDB de filmin 30 dakikasını çıkarmışlar diyordu. Hani o 30 dakikanında olduğu bi extended edition ile fln belkin biraz daha güzel bir şey olabilirde yoksa 4/10 u geçmez bnm için ^^ O surrogate sevmeyenler bruce willis'in surrogate olduğunu hemen anladılarda o zenci herifi nasıl anlamadılar. Hani zati Surrogatelerde böyle bi mekaniklik vardı hareketlerinde fln o zenci herif hiç öle değildi. Bide ölen çocuk plot unu çıkarıp hani karısını surrogate yoluyla tanımış yapsalar sora sonudan Bruce kapıyı açtığında içerden bi adam çıksa o zmn baya ilginç bir son olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 guzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Red said: bruce wills varsa kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konu olarak ilginç ve zenginleştirilebilir bir konu elbette, ancak filmdeki olay örgüsü biraz zayıf kalmış.Ana karakter sayısının da azlığı, olayın arkasında bulunabilecek kişileri tahmin edilebilir yapıyor.I-robot filmi ile kurgu bakımından benzerliklerinin olması da ilginç bir sonu engellemiş bence de.Belki idare eder tarzdaki aksiyon sahneleri yerine biraz daha gerilim ve entrika yüklenebilirmiş filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Gayet güzel bir film ama "suretler" kısmı ve karakterler çok yüzeysel işlenmiş haliyle film bayağı kısa olmuş. Suret olayını sadece günümüzdeki bilgisayar kullanımına gönderme olarak kullanmışlar. Transformers, G.I Joe vs gibi senaryosu zayıf filmler kat kat uzunken niye böyle bir senaryoyu sadece 88dkya kıstırmışlar anlamadım. Şu haliyle Matrix'den bir kaç, Minority Report'tan bir gömlek aşağı kalmış. Edit: İzleyecekseniz trailera bakmadan gidin. Çeken mal sağolsun bildiğin maç özeti gibi trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Zaman kaybıydı resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Nosfe said: Edit: İzleyecekseniz trailera bakmadan gidin. Çeken mal sağolsun bildiğin maç özeti gibi trailer. aynısı the fall'da vardı uyuz olmuştum saolasın uyardığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ben fragmanı 2 kere izledim. daha da filmi izlemiim artık heral öle mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Yoo fragman hoşuna gittiyse izle de hem senaryonun ana noktalarını hem de sonunu biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bu arada seda sayan surrogate mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hayır, o sibernetik organizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 çok daha iyi olabilirmiş ya bilmiyorum birde bruce abi dışında oyunclulk kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar