DeathLord Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ya tamam da refleksle vurmuş olması saha içinde bişey değiştirmez tekme atarsan kırmızı kart görürsün. Ha Fenerbahçe yönetimi der ki bu reflekstir ceza vermez o tamam. Yada taraftar der refleks bu tepki göstermez ama hakem o kırmızı kartı vermek zorunda saçmalamanın alemi yok. edit:pozisyonu tekrar izledim eren topa vurmak için ayak uzatıyor ki ayak uzatılabilicek bi yükseklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Tolunay Kafkas : Onun acısı KOCAMAN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=53706 bu tripler nedir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 emre çok saçmaladı bu maç.bide kelleni alcam falan diyo kenardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Gollerden itibaren sesi kesilmiş Masq'ın, tesadüfe bak. Dışarı çıktı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 CthuLhu said: http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=53706 bu tripler nedir yahu büyücek daha o abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Baggio said: Gollerden itibaren sesi kesilmiş Masq'ın, tesadüfe bak. Dışarı çıktı heralde. Rofl komplekse gel. bişi demedim ki ben bu başlıkta. gönlümüz sarı kırmızı ile, gogo renkdaş dedim doğal olarak, bundan ibaret. volkanın kırmızı kartını "masum" göstermeye çalışanlara ve roberto carlosu "beyfendi" ilan edenlere de kocaman bir LOL yollayalım, fb nin biletini de samiyende kesmek bize düştü diyip şimdi kaçayım baggiocugum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 zokarto said: kermit said: 5-0 kayseri alır asdhasd ahahahaha iyiymiş asjdvgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 biri kalkar milli takımın kalecisine, volkan eşşektir der, diğeri ondan gaz alır ve hayvan yazar! eğer hakaret serbest olduysa bunu açıklayan bir yazı eklensin anasayfaya da bilelim yani. şikayet ediyoruz ünlemden falan, ama tık yok henüz her ikisi de gsli olan mod arkadaşlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 niye bold? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Volkan milli takımımızı düşüncesizce avrupa kupası çek maçında 3 oyuncu değişkliği hakkını kullanmışken sinirine yenik düşüp takımı 10 kişi bırakıyosa.Ben o adam hakkında orda denilen hakaretleri kullanabilirim nefret ediyorum kendisinden inş sakatlanır birşey olur bi şekilde alınır o milli takım kaleciliğinden.. Bıraksa futbolu manav olsa iyi olur.Sevmiyorum hem onu hem Emre'yi.biri milli takımın kaptanı bi de tam çirkef ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 volkan biraz(!) kasıntıdır falan ama kotu kaleci diyemez kimse. su anda turk kaleciler arasında en iyi volkandır tartışmasız. ayrıca dunku hareketten dolayı bunları diyorsanız adamın kalbinin ustu yarıldı. adam acıdan ne yapacağını şaşırdı ve cok sinirlendi doğal olarak ve vurdu adama. tamam kırmızı gormesi tamamen doğru ama bunu volkan aptaldır salaktıra getirmek yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Dartanian said: Volkan milli takımımızı düşüncesizce avrupa kupası çek maçında 3 oyuncu değişkliği hakkını kullanmışken sinirine yenik düşüp takımı 10 kişi bırakıyosa.Ben o adam hakkında orda denilen hakaretleri kullanabilirim nefret ediyorum kendisinden inş sakatlanır birşey olur bi şekilde alınır o milli takım kaleciliğinden.. Bıraksa futbolu manav olsa iyi olur.Sevmiyorum hem onu hem Emre'yi.biri milli takımın kaptanı bi de tam çirkef ya ya tabiki sevmessin, eleştirirsin nefret edersin falan bunlar ayrı şeyler ve kimse de karışamaz sana. ama eleştircem diye kalkıp saydırırlarsa adama, ozaman haliyle tepki görürler. servetin sahada bi sıçmadığı kalıyor, salyalar sümükler her dakka ekranımızda onun olduğu karelerde. ama kalkıp ona "vay ayı vay hayvan git sümüğüne bir çare bul önce mağara adamı" dememiz mi lazım?? adamın sorunu var burnunda yani napalım. benzer şekilde volkan da tam profesyonel değil, terapi alması lazım. düz lise mezunu, kapılardan zor geçen ve egosu yüksek biri. ona da hakaret etmeyeceksiniz, eğer serveti öyle kabul edip etmiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Masquerade said: Baggio said: Gollerden itibaren sesi kesilmiş Masq'ın, tesadüfe bak. Dışarı çıktı heralde. Rofl komplekse gel. bişi demedim ki ben bu başlıkta. gönlümüz sarı kırmızı ile, gogo renkdaş dedim doğal olarak, bundan ibaret. volkanın kırmızı kartını "masum" göstermeye çalışanlara ve roberto carlosu "beyfendi" ilan edenlere de kocaman bir LOL yollayalım, fb nin biletini de samiyende kesmek bize düştü diyip şimdi kaçayım baggiocugum. Yok ondan sonra da hep bahanemiz varmış, buz pateni yaparken nerdeymişiz falandı da, onları dedim sesin kesilmiş diye. İlk golden ben adını geçirene kadar pek bir kesmişler sesini, görünüşe göre burada olup okumana rağmen :p Buz pateni macerasından sonra ASY'de de hediyenizi verdiklerini hatırlatıyım ayrıca, kim acaba bahanesi olan? Volkan zaten ayıoğluayı, keşke daha ciddi birşey yapsaymış da, şöyle refleks kapsamına girmeyen falan, kulüpten de ceza gelseymiş. Serdar'la Volkan arasından Volkan hıyarını seçmekle büyük hata etti yönetim. Carlos'a neden kızdın onu anlamadım ama? "Tamam yæ baba sakin" diye gidiyor adama, Tolunay kuyruk acısıyla artistlik yapıyor, yine de sakinliğini sırıtmasını bozmadan gidiyor adam. Hatta yolda Kayseri'li futbolcunun biri de sataşıyor onu da sallamıyor, gaza gelmiyor falan. Maçtan sonra "adını bile maçtan sonra öğrendim ama hırslı adammış xD" diye dalga geçiyor ropörtajda, o kadar. İlk yarı fazla konuştunuz sonra çok fena sustunuz, istersen temkinli ol biraz. Ziyan olan GELİYORUZ SDF tişörtleri gibi olursun sonra ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ahahahha emre ye bak :D hem kendini yere atıyor yalandan dolandan bağırıyor çağırıyor.hemde adama kafanı alcam diyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Baggio said: Volkan zaten ayıoğluayı, keşke daha ciddi birşey yapsaymış da, şöyle refleks kapsamına girmeyen falan, kulüpten de ceza gelseymiş. Serdar'la Volkan arasından Volkan hıyarını seçmekle büyük hata etti yönetim sensin ayıoğluayı ne sanıyosun kendini sen be! volkan bizim semtin çocuğu, ailesini tanıyoruz burda. tanımadığın etmediğin adama nasılsa haberi olmuyor diye giydiremessin! yeter azıttığın artık bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 cado said: ahahahha emre ye bak :D hem kendini yere atıyor yalandan dolandan bağırıyor çağırıyor.hemde adama kafanı alcam diyor ahaha bağırıp çağırmasını hareketlerine bişey demiyorum ama insaf ne yere atması nasıl maç izliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Fenerbahçe eto' yu guiza ile takas ve üstüne bir miktar para ile transferi gerçekleştiricekmiş.fanatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mohi said: Baggio said: Volkan zaten ayıoğluayı, keşke daha ciddi birşey yapsaymış da, şöyle refleks kapsamına girmeyen falan, kulüpten de ceza gelseymiş. Serdar'la Volkan arasından Volkan hıyarını seçmekle büyük hata etti yönetim sensin ayıoğluayı ne sanıyosun kendini sen be! volkan bizim semtin çocuğu, ailesini tanıyoruz burda. tanımadığın etmediğin adama nasılsa haberi olmuyor diye giydiremessin! yeter azıttığın artık bsg O nasıl Volkan'a öyle konuşamazsa sende Denize öyle konuşamazsın. Fenerbahçe taraftarıyız ama kendi futbolcularımıza bizim kadar giydiren yoktur. Yahu 2 dakka köstek olmak yerine destekleyin. Tüm futbolculara laf edip duruyorsunuz be. Futbolcu ıslıklarsınız vs. Biraz destekleyin. 5 yıl once böyle değildik biz Fb Taraftarı.4-3lük gaziantep maçını tekrar oynasak kazanamayız. Cunku ıslıklarsınız kendi futbolcularınızı desteklemek yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 fener guizayı verip barcelonayı alıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Stifler said: Mohi said: Baggio said: Volkan zaten ayıoğluayı, keşke daha ciddi birşey yapsaymış da, şöyle refleks kapsamına girmeyen falan, kulüpten de ceza gelseymiş. Serdar'la Volkan arasından Volkan hıyarını seçmekle büyük hata etti yönetim sensin ayıoğluayı ne sanıyosun kendini sen be! volkan bizim semtin çocuğu, ailesini tanıyoruz burda. tanımadığın etmediğin adama nasılsa haberi olmuyor diye giydiremessin! yeter azıttığın artık bsg O nasıl Volkan'a öyle konuşamazsa sende Denize öyle konuşamazsın. Fenerbahçe taraftarıyız ama kendi futbolcularımıza bizim kadar giydiren yoktur. Yahu 2 dakka köstek olmak yerine destekleyin. Tüm futbolculara laf edip duruyorsunuz be. Futbolcu ıslıklarsınız vs. Biraz destekleyin. 5 yıl once böyle değildik biz Fb Taraftarı.4-3lük gaziantep maçını tekrar oynasak kazanamayız. Cunku ıslıklarsınız kendi futbolcularınızı desteklemek yerine. stifler burda olan olay bambaşka, ben denizin futbolculuğunu eleştirdim ve kazma, 5 metreye pas atamıyor dedim. topluma mal olmuş kişileri eleştirmek, saygı sınırları içinde herkesin hakkıdır. ama bunların burda yaptığı şeyler volkanın oyununa falan değil ki, direk küfür ediyorlar. stadlarda bile küfür azalsın diye uğraşılırken, bunlar forumda adama sövüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mohi said: Baggio said: Volkan zaten ayıoğluayı, keşke daha ciddi birşey yapsaymış da, şöyle refleks kapsamına girmeyen falan, kulüpten de ceza gelseymiş. Serdar'la Volkan arasından Volkan hıyarını seçmekle büyük hata etti yönetim sensin ayıoğluayı ne sanıyosun kendini sen be! volkan bizim semtin çocuğu, ailesini tanıyoruz burda. tanımadığın etmediğin adama nasılsa haberi olmuyor diye giydiremessin! yeter azıttığın artık bsg Sizin semtin çocuğu olması ayı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Serdar gittiğinden beri havalandı, kötü oynadığı maçlar %10'dan %40'a falan çıktı. Her kavgaya elinde tuzla koşuyor, kalesinden karşı ceza sahası yayına gelip, sarı kart görüp döndüğünü bile gördük geçtiğimiz ay içinde. Dün de tuz biber ekti, zor bir deplasmanda 2-0 giden maç onun yüzünden dönseydi çok daha kötü olurdu şu anda durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 soyle kendisine madem taniyosun, hayvanlik yapmasin sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 @aquila güzeldi =) @mohi: Çok doğru ben Volkan'ın kaleciliğiyle ilgili bir yorum yapmadım. Ama kusura bakma bir adam bir hareketi bir kere yapar hata derim(lincoln'e attığı tekme) taraftarı iyi yaptı der ismine methiyeler düzer. 2. Kez yapar hemde milli takımda hemde çok kritik bi turnuvada çok kritik bi noktada aptal derim. Fenerbahçe taraftarı destek çıkar agresif çocuk normal der. 3. Kez yapar hayvan derim.Ha kurallara aykırıysa ceza alırım bi hafta yazmam ama bu Volkan'ın hayvan olduğu konusundaki görüşlerimi değiştirmez. Eh maalesef aynı hayvan aynı hareketi kaçıncı kez yapıyor ama hala savunmaya çalışılıyor anlamıyorum. Son olarak Hasan Şaş'a gördüğü kartlardan dolayı nasıl öküz dediysem Volkan'a da attığı tekmelerden dolayı diyorum. Benim fikrim bi sorun varsa düzeltirim yazılarımı ama bu benim fikirlerimi değiştirmicek yeri geldiğinde de yazarım tıpkı daha önce benzeri açılan pankart gibi... Fikrim değişmedi hala öylesin Volkan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Fenerbahçe-Valve işbirliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar