MADBOY Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Obur taraf da VARSOVA PAKTI H@CK3R T34M kuruversin, birbiriyle kapisip atar yapsinlar eglensinler, issizlik diz boyu heriflerde direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 abi bu ufocular heryerde aynı ufo said: JİTEM, bilmediğin konularda yorum yapma. Tarlada ki şekillerin insanlar tarafından yapıldığını insanlar itiraf etti demişsin.Kim neyi ne zaman itiraf etmiş? Bilim deyip duruyorsun bilimsel açıklamasını yapta susup alkışlayalım. Bazı Otağ kullanıcıları kendi düz mantığıyla doğru bildiklerini dikte ettirip bu varlıkların yaşadığına inanalara cahil ve hurefeci gözüyle bakıyorsa, bizde onlara; küçük beyinli,kendini geliştirmekten aciz,bilim bilim deyip kendini yırtıp bilimin B'sinden bihaber insan sürüsü olarak bakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 hoşgeldin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 said: Sayın *********** ben, üyeliğinizi başarıyla etkinleştirdiniz. Üyeliğiniz, Otağ Yöneticisi tarafından en kısa sürede onaylanacaktır. Üyeliğinizin onaylandığı, size e-posta ile bildirilecektir. Buradan Anasayfaya geri dönebilirsiniz. tüh lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ahahha iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ASHFAJSFHŞSJFKŞKLAS abi DÖRT HARFLİ nedir ya of. Elin Amerikalısı bize "abi sizde çatal bıçak kaşık falan yokmuş, elle yiyomuşsunuz, evleriniz topraktan ve max. 2 katlıymış, çok sefilmişsiniz" deyince kızıyoruz bi de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 siz deveyle mi geziosunuz diye soran olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 konu: ekşi sözlüğün kapatılması Gök Yeleli Bozkurt said: Türk düşmanlığı yapmalarının yanında, gençleri; esrar, eroin vs. zararlı maddeleri kullanmaya da teşvik ediyorlarmış ekşinin yeniden açılması üzerine: başka bi mal said: Bence tüm Türkçülerin ağeli çökertme(hack) konusunda kendini geliştirmesi gerekli.Ben de bu aralar bu konuda araştırmalar yapıyorum ancak epey zor bir süreç olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kendi içlerinde çelişiyorlar, adamları çözemedim hala. dine geçiriyorlar sonra da tanrı türkü korusun diyolar. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 gök tanrı abi o. şamanist bunlar. üye olsam konu açacam online oyunlarda türkçüler shaman oynamalıdır diye. hatta blizzard TÜRK düşmanı olduğu için shaman pvp de kötü wowda dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 tengri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 metal üzerine: said: İyi bir ailenin mensubu olarak dünyaya gelmiş, iyi bir eğitim almış, sosyo-kültürel seviyesi yüksek, iş güç sahibi bir insanın metal dinlediğini görmedim bugüne kadar... Metal Amerika'da tahsilsiz, yoksul, ezilmiş, dışlanmış ve suça meyilli kesimin dinlediği müziktir. Mesela New York'un kaliteli ve zengin muhiti olan Manhattan'da metal dinlenmez ama Soho, Bronx gibi kenar semtlerde başta zenciler ve hispanik kökenliler olmak üzere herkes metal dinler. tüm amerikayı gezmiş dolaşmış, dinledikleri müziklere kadar ogrenmiş maşallah said: Jazz nasil zenci kopeklerinin muzigi arabesk nasil araplarin muzigi ise Metal de iskandinavyadaki amerikadaki escinsel topluluklarin muzigidir.Turkcunun dinlemesi gereken muzik Askeri Marslar Turkuler Bozloklar Saman melodileri ve Turk Sanat Muzigidir. bu heriflerin iskandinavyayla alıp veremedikleri ne? amerikayı anladıkda iskandinavla etliye sütlüye karışmayan bi memleket yahu atın biri metallica hakkında: said: Yaklaşık 30-35 bin özenti genç sırf senin sanat dediğin şey için o stadı doldurdu. Peki bana açıklar mısın orada sanat değerinde ne yapıldı? Hayvan gibi seslerini değiştirerek ve bağırarak şarkı söylemeleri mi yoksa yüzlerine ilginç ilginç makyaj yaparak kendilerine gizemli görüntüsü vermeleri mi? Yok yok kesinlikle ingilizce ve iskandinav dillerinin reklamını yapması sanat değeri taşıyordur ya da çoğu şarkısında satanizm gibi sapık bir dini ve onun içinde bulundurduğu düşünceyi barındırması zaten sanat değeri taşıması için yeterlidir değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ahaha osmanlıyı savunma gafleti said: Senaryonuz harika ama bunu heryerde dile getirmeyin çünkü çok gülünç.Eğer biraz tarih okusaydınız bunun bu kadar kolay olmayacağını bilirdiniz.Ankara savaşında Timur Yıldırımı yendi de ne oldu?Sadece İstanbulun fethi gecikti.Timur öldü ve Timur Devleti dağıldı gitti.Şuan sadece Fetret Devri ile ve Altınorda devletini yıkıp TÜRK ırkının başına bela olan rusların büyümesine sebep olmasıyla anılıyor. Yavuz Safavilere yenilseydi Memlüklüleri yenme fırsatı olmayacaktı.Dolayısıyla dünyanın ağzını uçuklatan Kutsal Emanetler İstanbula getirilemeyecekti.Sonuç olarakta Bağdat Müzesinde olduğu gibi işgalci bir millet tarafından talan edilecekti. Kaldı ki Yavuz halifelik makamını almamış olsaydı Halifelik makamı zaten Türk-İslam devleti olan Memlüklülerin elinde değilmiydi ki? Her halukarda Halifelik zaten Türklerin koruyuculuğu altında hayat bulmuyormuydu? yönetici otagın namusunu kurtarmış deeyt said: Arabın paçavralarını mı kutsal sayıyorsun sünnici it. Zaten Alevi öğrenciye uçan tekme atan din öğretmeni başlığında muhalefet yapmandan senin ümmet çapulcusu olduğun belliydi. Senin gibi devşirmeci osmanlıyı sevenlerin analarını bellemek için bu topraklar nice Timur ve Hülagular çıkaracaktır bundan emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 said: İyi bir ailenin mensubu olarak dünyaya gelmiş, iyi bir eğitim almış, sosyo-kültürel seviyesi yüksek, iş güç sahibi bir insanın metal dinlediğini görmedim bugüne kadar... Metal Amerika'da tahsilsiz, yoksul, ezilmiş, dışlanmış ve suça meyilli kesimin dinlediği müziktir. Mesela New York'un kaliteli ve zengin muhiti olan Manhattan'da metal dinlenmez ama Soho, Bronx gibi kenar semtlerde başta zenciler ve hispanik kökenliler olmak üzere herkes metal dinler. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 zengin muhiti manhattan ve kenar mahalle soho, sdfsadfasdfsad, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Bunlar forumca her toplaştıklarına üçü beşi birbirini öldürüyordur xD Yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 üye olup trolliyemedim kapattım ben siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 nick mail falan seçmek lazım da adamların neye patlayacağı belli değil. adminler dışında yazı yazanların %90 banlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 asdas evet bitek adminler sabit, diger üyeler rotasyon halinde, 2si atılıyo 3ü geliyo ahaha saglam bi trolleyecem bunları, canım sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kendi çocugunu malzeme yapacak kadar gözü dönmüş adamların. oha be kardeşim. http://www.atsizcilar.com/forum/metehan-cagatayin-soysuzlara-mesaji-t105827.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bence garbage ahalisi olarak siteye üye olup kargaşa yaratıp bye diyip çıkalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Troll ekibi kurulsun yıkıp yakalım arkadaşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 üyelik onay istemese :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 o zaman herkesin nicki sitenin "düşünce alanı" sorumlusunun gözüne batmayacak şekilde olsun? yani şimdi sen buyse diye girsen almazlar. hele ben yanmışım. kermit desen bitmiş. Gkgokhan girelmio gök mök falan ya o yüzdn belki girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bi yerinde öztürkçe isimler diye bi alanı varmış du bulayım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar