Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Sonuçta kızartmaya tadını veren içine de biraz yağ emiyor ve içini de yağla pişiriyor olması. Bu belli ki patateslere ufak ufak yağ püskürterek pişiriyor, içi fırında patates gibi oluyordur kızartmadan çok, e aynı lezzeti vermez tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 su buharı olmadan o kadardarcık yağın her yere dağılabileceğine mantığım almıyor. Ayrıca patetes kızartmasının tadının zevki bol yağ içinde pişirilince ortaya çıkar. Yani %100 patetes kızartma tadını veremiyorsa bu alet içinde pişirdiği patetese patetes kızartması denmaz. o başka bir şey olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Tron said: Ayrıca patetes kızartmasının tadının zevki bol yağ içinde pişirilince ortaya çıkar. Yani %100 patetes kızartma tadını veremiyorsa bu alet içinde pişirdiği patetese patetes kızartması denmaz. o başka bir şey olmuş olur. isteyen gider mcdonalds'ta 30 gündür aynı yağla pişen %100 yağ emmiş patates kızartmasını yer. kimse sizi zorlamıyor bunu yiyeceksiniz diye. ama "%100 tadı var, aman de ne tatlı olmuş, tam patates kızartması olmuş" telaşında olmayan, tek derdi daha az yağlı yemek olan kişiler için gayet güzel bir ürün. zaten onları düşünerek hazırlanmış bu alet, patates kızartması profesörlerini değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 tefal öyle demiyor Actifry ile 1 kaşık yağ ile 1 kg çıtır çıtır patates kızartması Lezzetten taviz vermeden, beslenme açısından en sağlıklı çözüm yolunu sunan Actifry, sadece 1 kaşık yağla, kendi damak tadınıza uygun, 1 kilo patates kızartmasını evinizde yapmanıza imkan verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Ben patatesi yağsız seviyorum zaten kızarttımmıda da yağını peçete ile alıyorum :) tam benlik.süperde çok pahallı; fırında yapmaya devam :/ edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bone said: isteyen gider mcdonalds'ta 30 gündür aynı yağla pişen %100 yağ emmiş patates kızartmasını yer. kimse sizi zorlamıyor bunu yiyeceksiniz diye. ama "%100 tadı var, aman de ne tatlı olmuş, tam patates kızartması olmuş" telaşında olmayan, tek derdi daha az yağlı yemek olan kişiler için gayet güzel bir ürün. zaten onları düşünerek hazırlanmış bu alet, patates kızartması profesörlerini değil. mcdonalds'tan bahsettiğimi hatırlamıyorum! Elbet daha az yağlı patetes kızartması yemek isteyen kişileri için harika bir ürün. Tabi 1. şart sağlıklı yaşam ise çok da ıkınmaya gerek yok diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Skyfire said: Ben patatesi yağsız seviyorum zaten kızarttımmıda da yağını peçete ile alıyorum :) tam benlik.süperde çok pahallı; fırında yapmaya devam :/ edit:imla Yağda kızarttıktan sonra peçete ile yağını almakla yağsız (ya da az yağlı) yapmak arasında fark var ama. Yağda kızartınca içine emiyor yağı. Yağın etkisiyle kızarıyor. Peçeteyle sadece içine ememediği, dışında kalmış fazlalık yağı alıyorsun. Geçen sayfada bahsettiğim gibi fırında yapmak için bir çok güzel yol var. Ama ne yaparsan yap yağda kızarmış patatesin tadına benzemiyor. Ben sağlıklı beslencem diye hiç kızartma patates yemiyorum ama tadına hastayım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bone said: Tron said: Ayrıca patetes kızartmasının tadının zevki bol yağ içinde pişirilince ortaya çıkar. Yani %100 patetes kızartma tadını veremiyorsa bu alet içinde pişirdiği patetese patetes kızartması denmaz. o başka bir şey olmuş olur. isteyen gider mcdonalds'ta 30 gündür aynı yağla pişen %100 yağ emmiş patates kızartmasını yer. kimse sizi zorlamıyor bunu yiyeceksiniz diye. ama "%100 tadı var, aman de ne tatlı olmuş, tam patates kızartması olmuş" telaşında olmayan, tek derdi daha az yağlı yemek olan kişiler için gayet güzel bir ürün. zaten onları düşünerek hazırlanmış bu alet, patates kızartması profesörlerini değil. Ben arabamdan çıkan yağla kızartıyorum Bone, daha güzel oluyor. Liseli atarlarıyla, ukala ebeveynlerin sağlık düşkünlüğünü harmanladığın bu edebiyat şaheseri mesajın için de tebriklerimi sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Lopeth said: tefal öyle demiyor çıtır çıtır patates kızartması Lezzetten taviz vermeden bu tip şeylere pek güvenmemek lazım. reklamlarda biraz abartabiliyorlar. tabii o patates kızartmasını denemeden tadı hakkında konuşmak yanlış olur da, tam idealinde kızartılmış bir patates kızartmasıyla aynı tadı elde etmesi epey zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bone said: KHaRoN said: ustelik fiyat farkina 15-20 bidon yag da aliniyor, fuzuli. olayı az yağlı patates kızartması yemek. yağdan para tasarruf etmek değil. Yazar urunun pahali oldugunun altini cizmis, soylenilen "patateslerinizi fritozde pisirin daha ucuz" degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 e tabii ki daha pahalı olcak, hem daha yeni bir ürün, hem de daha teknolojik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Bone said: riglous said: ayrica yag koyma kasigini yesil yapinca besleyici olmuyor yiyecekler. sarı kaşık mı yapmaları gerekiyordu? sen bunu ciddiye mi aldın şimdi yanılıyım lütfen yanılıyosun de bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 okumadım olayını da, azıcık yağ ile fırınlıyor da olabilir, o da lezzetli oluyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kermit said: sen bunu ciddiye mi aldın şimdi yanılıyım lütfen yanılıyosun de bana yeşil kaşık sarı kaşık farketmez, yeter ki gönüllerimiz bir olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bu topicte negatif post atanlar, patates kızartmasına saygısızlık hakkindaki kanun hükmündeki kararname hükümleri gereğince acımasızca cezalandırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 negatifi tanımla, ona göre kaçıcam ya da kalıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bunun negatifini belirleyecek olan vicdanlarınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar